راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آخرین ورژن داشبرد UC چیه؟ از کجا می شود ورژن داشبرد را پیدا کرد؟
من وقتی که به Live وصل شدم یک پیغام روی صفحه آمد و می خواست که دستگاه را آپدیت کند و مدت 1 دقیقه طول کشید که آپدیت انجام شد . آیا این همان آپدیت داشبرد بود؟
سلام.
وقتی به xbox live وصل بشی ازت میخواد که داشبورد رو اپدیت کنی;) که شما هم همین کار رو کردی!:)

سلام.
درسته زیاد معتبر نبودن:biggrin1:
ولی خبرهاش درسته خودم هم قبلا شنیده بودم;)
بای
ببخشید pandora جون این امکانات جدیدی که در لینک اول برای X360 پک کریسمس گفته شده بود حقیقت داره ؟؟ ( مثل : Built in HD-DVD Player & 250 gb HD و... ) اصلا این پک کریسمس واقعیت داره ؟؟ تو سایتای معتبر مثه Gamespot & IGN که چیزی در مورد این پک جدید نگفته بود !!! مایکروسافتم که تا حالا چیزی در اینباره نگفته !! اگه این جور باشه پس مایکروسافت میخواد با اونایی که قبلا 360 خریدن چیکار کنه ؟؟؟ تازه مایکروسافت همیشه تاکید داشته که درایو HD-DVD فقط برای فیلم استفاده میشه نه برای بازی.

ببخشید pandora جون این امکانات جدیدی که در لینک اول برای X360 پک کریسمس گفته شده بود حقیقت داره ؟؟ ( مثل : Built in HD-DVD Player & 250 gb HD و... ) اصلا این پک کریسمس واقعیت داره ؟؟ تو سایتای معتبر مثه Gamespot & IGN که چیزی در مورد این پک جدید نگفته بود !!! مایکروسافتم که تا حالا چیزی در اینباره نگفته !! اگه این جور باشه پس مایکروسافت میخواد با اونایی که قبلا 360 خریدن چیکار کنه ؟؟؟ تازه مایکروسافت همیشه تاکید داشته که درایو HD-DVD فقط برای فیلم استفاده میشه نه برای بازی.
سلام.
تا اونجایی که میدونم این خبرها درست هست;) البته شاید در بعضی جزییات اشتباهی کرده باشه!(مثلا اون 250 گیگ رو شک دارم!)
چرا میگید میخوای چیکار کنه با 360 های قبلی مگه چه مشکلی داره؟ در ضمن HD -DVD PLAEYER فقط واسه فیلم هست نه بازی!
بای

اقایون من چندتا سوال داشتم یکی اینکه پشت کنسول من زده made in china میخواستم بدونم کنسولهای دیگه هم این طور هستند!
و همچنین پشت کنسول یه فن هست که از راه هواکش معلومه نگاش کردم اونجا هم زده ساخت تایلند !
در ضمن از کجا میشه فهمید درایور کنسول جی هست؟

از روی شکلش شما بگو چه شکلیه من بهت بگم یکی هم جند صفحه ی قبل هم ببین هست!

پشت کنسول من زده made in china میخواستم بدونم کنسولهای دیگه هم این طور هستند!
و همچنین پشت کنسول یه فن هست که از راه هواکش معلومه نگاش کردم اونجا هم زده ساخت تایلند !

مال من هم چینیه...یعنی بیشتشون چینین!

get.php

امين جان اونا از نظره من فاقد هرگونه اعتبارن.
اگه زحمتي نيستش ببين جاي معتبر هم نوشته؟
راستي اگه به فرض محال همچين چيزيم باشه قيمتش از 360 عادي بالاتره.اين سايتايي هم كه دادي گفته بودن براي united kingdom يا انگليس اين پكا زده ميشه.
حالا ميگيم اينا هم درست.
250 گيگ هارد به چه دردي ميخوره وقتي نميشه توش چيزي ريخت راحت؟
يا پورته hdmi در صورتي كه دستگاه بيشتر از 1080 رو ساپورت نميكنه.

سلام.
تا اونجایی که میدونم این خبرها درست هست;) البته شاید در بعضی جزییات اشتباهی کرده باشه!(مثلا اون 250 گیگ رو شک دارم!)
چرا میگید میخوای چیکار کنه با 360 های قبلی مگه چه مشکلی داره؟ در ضمن HD -DVD PLAEYER فقط واسه فیلم هست نه بازی!
بای

سلام. یعنی چی چه مشکلی داره ؟؟ خب اگه این حقیقت داشته باشه مایکروسافت چند تا وسیله و قابلیت جدید بسیار مهم به X360 اضافه کرده که برای کاربراش خیلی مهمه ( حداقل واسه من). به نظر شما 250GB HD با 20GB HD فرقی نداره ؟؟ HD-DVD Player با DVD -Player هیچ فرقی
نداره ؟؟ و چند تا قابلیت جدید دیگه که حالشو ندارم بگم. (تو همون لینک نوشته).

این لینک اول که امین گذاشته به هیج عنوان معتبر نیست و اطلاعاتش اشتباه هست! از اون عکسی که برای HDMI گذاشته و همچنین تاریخ ارسال مطلب که برای July هست به خوبی می شه این وضعیت رو فهمید. همچنین اگر دقت کنید خودش در تیتر مطلب نوشته rumor یعنی شایعه!;)

آخرین ویرایش:
این لینک اول که امین گذاشته به هیج عنوان معتبر نیست و اطلاعاتش اشتباه هست! از اون عکسی که برای HDMI گذاشته و همچنین تاریخ ارسال مطلب که برای July هست به خوبی می شه این وضعیت رو فهمید. همچنین اگر دقت کنید خودش در تیتر مطلب نوشته rumer یعنی شایعه!;)
King جان منم گفتم اگه این جور باشه یعنی اگه این خبر حقیقت داشته باشه ولی همون جور که شما گفتید در تیتر مطلب نوشته :Rumor. پس فعلا شایعه ای بیش نیست ;) ;)

خوب، دوستای عزیز می بینم که تاپیک حسابی داغه و بحث های جالبی هم در مورد پک کریسمس شده !
تا جایی که من شنیده بودم یه سری از فروشگاه ها برای بیشتر شدن فروش خودشون اقدام به اضافه کردن بازی یا چیزهای دیگه به کنسول 360 کردن. البته همه این کارها تصمیمات شخصی فروشگاه ها بوده و ربطی به مایکروسافت نداره. البته این خبرها رو هم من از جای موثقی نشنیدم و فقط در حد همون اخبار اینترنتی بوده.
---------------------------------------------------------------------------

در ضمن یه مطلب هم در مورد این گروه NextGen بگم و اونم اینکه این گروه همگی از دوستان و آشنایان من هستن و خود من هم در بخش فنی و ترجمه مقالات باهاشون کار می کنم.

جريانه پك كريسمس چيه؟
ميشه يه لينكي بذارين؟

اینجوری که من دیدم فرقی چندانی با پک های حاضر نداره ولی می دونم توی فرانسه به همراه کنسول 50 یورو membership هدیه داده می شه;) در ضمن از خودم نمی گم از توی تبلیغات کانال های فرانسه می گم ( این روزها فقط 360 و wii تبلیغ می دن ولی خبری از ps3 نیست)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or