راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان من دو تا سوال داشتم
من GOW رو بازی کردم از من نخواست دستگاه رو اپدیت کنم برای شما اپدیت کرد؟
ولی وقتی nfsc رو تو دستگاه گذاشتم گفت که باید اپدیت بشه ورژن دستگاه شد 2868
ورژن دستگاه شما الان چی هست؟ ممنون.

سلام
من تا حالا نشده كه هيچ بازي ازم update بخواد يا خودش اپديت كنه.
درايوم هم هيتاچيه
علت چيست؟
این آپدیت ها بیشتر مربوط به دشبورد هستند و معمولاً اگر شما از محیط Live استفاده میکنید چون اونجا آپدیتها انجام میشن دیگه بازیها خودشون آپدیت رو انجام نمی دن.
البته بسته به اینکه با چه ترتیبی بازیها رو انجام داده باشید شاید یه سری بازیها آپدیت کنن و یه سری دیگه آپدیت نکن.
بهرحال این آپدیتها فعلاً که مشکل خاصی برای اکثریت کاربران ایجاد نکرده، اگرچه بعضی موارد هم بودن که با انجام برخی از آپدیتها به مشکلات جزئی برخورد کردن.

سلام كسي ميدونه صداي فن و گرماي 360 واسه چيه اعصابم خورد شده زنگ زدم شادي گفت همشون اينطوريه لطفا راهنمايي كنيد
صدای فن رو در جریان نیستم ولی گرماش به خاطر یه CPU & GPU فوقالعاده قدرتمند کنسول هست . خوب داغ میکنه دیگه . کنسولت رو یه جای باز بزار . تو میز TV نکونیش یه هو :biggrin1: :blushing: :love: :biggrin1: :biggrin1: :cheesygri :cheesygri

این آپدیت ها بیشتر مربوط به دشبورد هستند و معمولاً اگر شما از محیط Live استفاده میکنید چون اونجا آپدیتها انجام میشن دیگه بازیها خودشون آپدیت رو انجام نمی دن.
البته بسته به اینکه با چه ترتیبی بازیها رو انجام داده باشید شاید یه سری بازیها آپدیت کنن و یه سری دیگه آپدیت نکن.
بهرحال این آپدیتها فعلاً که مشکل خاصی برای اکثریت کاربران ایجاد نکرده، اگرچه بعضی موارد هم بودن که با انجام برخی از آپدیتها به مشکلات جزئی برخورد کردن.

ولی من تو لیو نرفتم معلوم نیست چه چوری هست یک بازی اپدیت میکنه یکی نمیکنه تازه من اول gow رو بازی کردن و بعد nfsc :confused:

اره فقطjكه باعث شده uc هم بهش بخوره من از شادي گرفتم درايو سامسونگ 490 تومان البته هيتا چي هم داشت 440:cool: اقا تكاوچ رو نمي دونم

میدونی الان چی گفتی!:eek: داری میگی شادی 360 رو Region Free کرده! امتحانش کردی که ببینی واقعا Region Free شده یا نه؟ اگه واقعا اینطوریه یعنی جریان اون آپدیت راست بوده دیگه!
------------------------------------------
راستس نگفتین کابل VGA لصلی قیمتش چنده؟ 45 تومن درسته یا نه؟
و اینکه الان کدوم مارک متفرقه کابل VGA از همه بهتره و جواب می ده؟

یکی از دوستانم بهم گفت که 360هایی که در ایران هست بعد ار 45 دقیقه کارکردن خواموش میشن
ایا چنین است؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر.چنین چیزی صحت نداره !
اگه تاریخ تولید دستگاه از فوریه 2006 به بعد باشه هیچ مشکلی نداره.
اون دستگاهایی که مشکل حرارتی داشتن دیگه تقریبا همشون از تو بازار جمع شده و توی ایران هم خیلی وقته که وجود نداره.ولی محض احتیاط قبل از خرید تاریخ دستگاه رو توجه داشته باش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or