rezayakoza360
کاربر سایت
اره فقطjكه باعث شده uc هم بهش بخوره من از شادي گرفتم درايو سامسونگ 490 تومان البته هيتا چي هم داشت 440
اقا تكاوچ رو نمي دونم
اقا تكاوچ رو نمي دونم
اقا تكاوچ رو نمي دونماین آپدیت ها بیشتر مربوط به دشبورد هستند و معمولاً اگر شما از محیط Live استفاده میکنید چون اونجا آپدیتها انجام میشن دیگه بازیها خودشون آپدیت رو انجام نمی دن.سلام
من تا حالا نشده كه هيچ بازي ازم update بخواد يا خودش اپديت كنه.
درايوم هم هيتاچيه
علت چيست؟
صدای فن رو در جریان نیستم ولی گرماش به خاطر یه CPU & GPU فوقالعاده قدرتمند کنسول هست . خوب داغ میکنه دیگه . کنسولت رو یه جای باز بزار . تو میز TV نکونیش یه هو :biggrin1: :blushing:سلام كسي ميدونه صداي فن و گرماي 360 واسه چيه اعصابم خورد شده زنگ زدم شادي گفت همشون اينطوريه لطفا راهنمايي كنيد
:biggrin1: :biggrin1: :cheesygri :cheesygriاین آپدیت ها بیشتر مربوط به دشبورد هستند و معمولاً اگر شما از محیط Live استفاده میکنید چون اونجا آپدیتها انجام میشن دیگه بازیها خودشون آپدیت رو انجام نمی دن.
البته بسته به اینکه با چه ترتیبی بازیها رو انجام داده باشید شاید یه سری بازیها آپدیت کنن و یه سری دیگه آپدیت نکن.
بهرحال این آپدیتها فعلاً که مشکل خاصی برای اکثریت کاربران ایجاد نکرده، اگرچه بعضی موارد هم بودن که با انجام برخی از آپدیتها به مشکلات جزئی برخورد کردن.
سلام كسي ميدونه صداي فن و گرماي 360 واسه چيه اعصابم خورد شده زنگ زدم شادي گفت همشون اينطوريه لطفا راهنمايي كنيد
سلام كسي ميدونه صداي فن و گرماي 360 واسه چيه اعصابم خورد شده زنگ زدم شادي گفت همشون اينطوريه لطفا راهنمايي كنيد

اره فقطjكه باعث شده uc هم بهش بخوره من از شادي گرفتم درايو سامسونگ 490 تومان البته هيتا چي هم داشت 440اقا تكاوچ رو نمي دونم
داری میگی شادی 360 رو Region Free کرده! امتحانش کردی که ببینی واقعا Region Free شده یا نه؟ اگه واقعا اینطوریه یعنی جریان اون آپدیت راست بوده دیگه!خیر.چنین چیزی صحت نداره !یکی از دوستانم بهم گفت که 360هایی که در ایران هست بعد ار 45 دقیقه کارکردن خواموش میشن
ایا چنین است؟؟؟؟؟؟؟؟