راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دیگه طریقه فروش و یا خرید و یا سوالاتی که مربوط به سایت NextGen.ir می شود رو در این تاپیک دنبال نکنید چون این طور که معلومه فقط به کیفیت تاپیک لطمه می زنه. صحبت هایی که باید گفته می شد فکر کنم تا حالا مطرح شد و پاسخ هم داده شد.
از این به بعد در صورتی که در مورد این فروشگاه سوالی داشتید فقط از طریق پیغام خصوصی با جناب NextGen درمیون می زارید و ایشون جوابتون رو می دن.;)

با تشکر

:confused: سلام بچه ها.....:cheesygri بازی خوب غیره GOW چی سراغ دارین؟

می دونید تکاوچ بازی ها رو روی دی وی دی های verbatim و aone چند میده؟ کدون ارزون تر و کدوم مطمئن تر هستند؟

آقا تکاوچ فعلا تا اون پروژه درست بشه روی aone میده 7 تومن(فقط) که جنسش خوبه و در حد ورباتیم هست!

بازی خوب:

R6: Vegas
Call of Duty 3

و خیلیهای دیگه اینا جدیداش بودن!

خدايش كال اف ديوتي 3 با حاله اما كمه ...... من رينبو رو بازي نكردم .... اما بايد باحال باشه ..... گيرز هم كه ته ضايعست ( به نظر من ) اخه من تا حالا بازي نكرده بودم بد گرفتم بازي كردم خوشم نيمد از نوع بازي ....

سلام به همه دوستای عزیز
میبینم که تاپیک داغ داغه !!!
خوب همونطور که اشکان جان توضیح دادن لطفاً سوالات و هر چیز دیگه ای که در هر موردی غیر از بحث تاپیک هست رو سر جای خودش مطرح کنید تا مطالب با هم دیگه قاطی نشه و چیزی که ربطی به این تاپیک نداره در اینجا بحث نشه.
در ضمن چون اشکان جان که سرور ما هستن به پستها دست نزدن و پستها رو پاک نکردن بنده هم با پستها کاری ندارم ولی از این به بعد پست بیربط پاک میشه و امیدوارم کسی ناراحت نشه !
موفق باشید ;)

بچه ها به نظرتون چه فوتبالی بگیرم؟ 07 یا pro 6 ؟ کدومش؟ ( به هر حال 7 تومنه:blushing: :cheesygri )

ببینم ورژن دستگاهت چیه؟ چون PES6 فقط روی سیستم های PAL اجرا می شه. اگه سیستمت پاله به نظر من 100% در خرید PES6 شک نکن:p ! البته اگه برات در درجه اول گرافیک مهمه بعد گیم پلی FIFA07 رو بگیر.

ببینم ورژن دستگاهت چیه؟ چون PES6 فقط روی سیستم های PAL اجرا می شه. اگه سیستمت پاله به نظر من 100% در خرید PES6 شک نکن:p ! البته اگه برات در درجه اول گرافیک مهمه بعد گیم پلی FIFA07 رو بگیر.

توی سبک action/adventure چی رو پیشنهاد می کنی؟:confused:

من pes 6 رو دارم خيلي هم راضي ام.
fifa هيچوقت نميتونه با pes رقابت كنه
oblivion/pal رو كسي داره؟

مرسی ولی دستگاه من J هست. مثل اینکه pro فقط نسخه pal رو داره. اگه Oblivision رو می خوای می تونی بری پایتخت مرکز صوت و تصویر اونجا ;) دیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or