راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

به سایتش میرفتی متوجه میشدی!!!

254325.jpg

بعني ميتونم فردا زنگ بزنم برام بازي بي يارن !؟!؟! روي سي ديVerbertim؟

بعني ميتونم فردا زنگ بزنم برام بازي بي يارن !؟!؟! روي سي ديVerbertim؟
دوست گرامی، همونطور که در پست قبلی اشاره کردیم، اون فروشگاه فقط جهت خرید حضوری هست و در حال حاضر هم دیسکهای Aone ما رو داره. لطفاً با شماره تلفن اون فروشگاه تماس نگیرید. اگر سفارش تلفنی می خواید بدید، با تلفن 09329045236 تماس بگیرید.

دوست گرامی، همونطور که در پست قبلی اشاره کردیم، اون فروشگاه فقط جهت خرید حضوری هست و در حال حاضر هم دیسکهای Aone ما رو داره. لطفاً با شماره تلفن اون فروشگاه تماس نگیرید. اگر سفارش تلفنی می خواید بدید، با تلفن 09329045236 تماس بگیرید.
ببخشید اینجا می پرسم ولی آیا شما کنسول wii و PS3 هم دارین؟

ببخشید اینجا می پرسم ولی آیا شما کنسول wii و PS3 هم دارین؟
خواهش میکنم، در حال حاضر تمرکز کاری روی 360 هست.
البته به محض وارد شدن کنسولهای دیگه و همینطور همه گیر شدن اونها، مطمئناً روی اون کنسولها هم خدمات ارائه خواهد شد.
© NextGen.ir

بچه ها سلام می خواهم خبری را به شما بگم اون هم اینکه بزودی قیمت بازی های 360 به چیزی در حدود 2 تا 3 هزار تومان خواهد رسید با کاور ولیبل پس منتظر باشید

بچه ها سلام می خواهم خبری را به شما بگم اون هم اینکه بزودی قیمت بازی های 360 به چیزی در حدود 2 تا 3 هزار تومان خواهد رسید با کاور ولیبل پس منتظر باشید
سلام.
تکاوچ جان چه طور؟
خبری شده؟؟
بانک زدی؟:biggrin1:

دوستان من یک مقدار توضیحات میدم که بیشتر در جریان باشید
حتماَدرمورد کارم با شرکت دوستم بهتون گفته بودم این شرکت تنها شرکت معتبر در تولید cd های استمپری هست (در ایران) اسم این شرکت HI*STAR هست ودر حال حاضر بازی های pc وps2وps1 وکارتون ها را تولید می کند که بزودی کار بر روی 360 را نیز شروع خواهد کرد
در مورد cdها ونحوه ساخت آنها باید بگم که رایتی نیستند چون راستش من خودم هم از رایتی خسته شدم همش باید تنزیم لنزکرد ،خرابی داره ،میسوزه حالا از قیافش بگذریم
نهوه کار به این صورت هست که چیزی به اسم رایت وجود ندارد ودر حین ساخت cd فایلها تزریق می شوند درست مثل کاری که microsoft برای cd های اورجینال انجام می ده و از نظر اینکه کیفیت کار به چه صورت هست باید بگم که این شرکت واحد نظارت کالا دارد که خودم هم یکی از ناظرین این قسمت هستم که در مورد 360 باید بگم که ناظر اصلی خواهم بود چون کار حساس هست در کل کار به این صورت هست اگر جایی براتون گنگ بود در صورت امکان بهتون خواهم گفت با تشکر از همه دوستان

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سرزد از افق مهر خاوران.. چه ربطی داشت!!!:biggrin1:
ایول!!!!!!!!!!!!
بعد یعنی کیفیتش عالی میشه دیگه؟ من از کار این شرکت روی پی اس 2 که خیلی راضی بودم ببینم روی 360 چیکار می کنه

حتماَدرمورد کارم با شرکت دوستم بهتون گفته بودم این شرکت تنها شرکت معتبر در تولید cd های استمپری هست (در ایران) اسم این شرکت HI*STAR هست ودر حال حاضر بازی های pc وps2وps1 وکارتون ها را تولید می کند که بزودی کار بر روی 360 را نیز شروع خواهد کرد
در مورد cdها ونحوه ساخت آنها باید بگم که رایتی نیستند چون راستش من خودم هم از رایتی خسته شدم همش باید تنزیم لنزکرد ،خرابی داره ،میسوزه حالا از قیافش بگذریم
نهوه کار به این صورت هست که چیزی به اسم رایت وجود ندارد ودر حین ساخت cd فایلها تزریق می شوند درست مثل کاری که microsoft برای cd های اورجینال انجام می ده و از نظر اینکه کیفیت کار به چه صورت هست باید بگم که این شرکت واحد نظارت کالا دارد که خودم هم یکی از ناظرین این قسمت هستم که در مورد 360 باید بگم که ناظر اصلی خواهم بود چون کار حساس هست در کل کار به این صورت هست اگر جایی براتون گنگ بود در صورت امکان بهتون خواهم گفت با تشکر از همه دوستان

دمت گرم !;) :biggrin1: فقط اگر بازم خبر شد بگو !;)

دستتون درد نکنه من یه سوال داشتم اونم اینه که با این روش میشه 9 گیگ یا 8 گیگ بازی رو ساخت؟ من فکر میکردم فقط یکلایه رو میشه اینجوری درست کرد
بعد بازی ها مثل اورجینال رو یه dvd میاد دیگه؟ بعد طریقه خرید چطوریه از کجا باید بخریم؟راستی چه رجیونی بازی هارو میزنین؟
ممنون فقط تور خدا زود باشین!

جناب NextGen ، اگه میشه جواب بدین!
دوست عزیز، شما اگر از فارسی نویسی Windows XP استفاده کنید، مساله ای نداره و ما ایمیل رو می تونیم درست بخونیم. اگرچه انگلیسی هم بنویسید هیچ موردی نداره.
----------------------------------------------------------------------
این خبر دیسکهای 2-3 هزار تومنی هم خبر جالبی بود !
اگر واقعاً همچین اتفاقی بیافته ما هم خوشحال میشیم، چون با قیمتی که ایشون گفتن الان به سختی میشه دیسک خام DVD9 که کیفیت خوبی داشته باشه تهیه کرد.
البته این خبر در یک صورت میتونه به حقیقت بپیونده و اون هم اینه که این دیسکها (بازیهای 360) روی تعداد بالا از هر بازی تولید بشن(مثلاً 20 هزار تا) که تولید بازیهای کنسول 360 که در حال حاضر توی ایران که هنوز تعدادش نسبت به کنسولهایی مثل PS بسیار کمتره برای هیچ شرکتی صرف نداره و فکر نمی کنم هیچ شرکتی به این زودیها دست به انجام چنین ریسکی بزنه !
در هر صورت اگر چنین اتفاقی بیافته و قیمت بازیهای 360 به این حد پایین بیاد و با انجام تست به این نتیجه برسیم که کیفیت تولید این دیسکها در تعداد بالا و تمام کردن قیمت نهایی DVD9 در حد 3000 تومان آنقدر بالا هست که بتونه با کیفیت دیسکهای معتبر بازار مثل Verbatim و Aone رقابت کنه، ما هم خودمون بجای اینکه زحمت رایت دیسک رو بکشیم، از همین دیسکها استفاده خواهیم کرد ! (احتمالاً دوستان همگی در جریان هستن که دیسکهای Verbatim تولید شرکت Mitsubishi و همینطور دیسکهای Aone و چند مارک دیگه که الان در بازار ایران موجود هستن تولید شرکت Ricoh هستند که هر دو از بزرگترین شرکتهای جهان هستند).
تا موقع رسیدن به چنین کیفیتهایی ما ترجیحاً از محصولات با کیفیت استفاده می کنیم.
در ضمن باز هم احتمالاً همه میدونن که لنز و درایو کنسولهای 360 به کیفیت لنز و درایوهای PS2 نیست و بسیار حساس تر هست (به همین دلیل هم هست که خیلی ها مجبور هستن کنسول نو خودشون رو هم تنظیم لنز کنن). نمونه تولید انبوه دیسکهای کپی 360 همین الان هم در بازار موجوده که همین دیسکهای تولید مالزی هستن، دوستانی هم که با این دیسکها کار کردن به احتمال زیاد متوجه سر و صدای زیاد درایو کنسول در هنگام خوندن این دیسکها شدن که نشون دهنده فشار وارده به درایو و لنز هست.

با آرزوی موفقیت شما
© NextGen.ir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or