راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اولي خود xbox رو اپديت ميكنه مثلا بعد از اينكه اپديت شد ميتوني dvd هاتو توي هارد بريزي
منظورت از DVD بازی های 360 هست یا یه چیز دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.
اينو به خاطر اين گزاشتم چون يكي ميگفت از اين بازي 1 دمو اومه فقط !!!!!!!!
اون یکی که میگی اسم نداشت . :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

ببخشید الان کدوم مارک DVD بیشتر جواب میده Aone یا Verbatim ؟؟؟؟

------------------

بچه ها سایت NextGen رو دید؟ خیلی خوبه! برای ما شهرستانی ها عالیه!!! به این لینک نگاه کنین تا متوجه حرفم بشید!!!!
http://www.nextgen.ir/products.htm
"ببخشید الان کدوم مارک DVD بیشتر جواب میده Aone یا Verbatim ؟؟؟؟" . اتفاقا این دقیقا سوال منم هست. هر کی این دو مدلو امتحان کرده لطفا بیاد جواب بده. کدوم بهتره ؟؟ اصلا بهترین مارک DVD الان واسه X360 چیه ؟؟. باهات موافقم Rainbow جان. این Next GEN (که البته اسمش الان دیگه صحیح نیست و باید گفت کنسوال های نسل جدید) به نظر خیلی عالی میاد. قیمتاشم خیلی مناسبن. به اضافه اینکه تموم بازیهاش با قاب مخصوص DVD و Cover تمام رنگی هستن و فکر کنم برا ما شهرستانیا خیلی به صرفه باشه. (چون هزینه پستش رایگانه). تا حالا کسی ازش خرید کرده یا نه؟؟ اگه جواب مثبته کدوم مارک Aone یا Verbatim ؟؟ راضی بوده یا نه؟؟ چون من میخوام X360 بخرم ولی فعلا بازیهاش تو اصفهان گرونه.

تا اونجایی که از بچه ها شنیدم Verbatim
266.gif

ببخشید الان کدوم مارک DVD بیشتر جواب میده Aone یا Verbatim ؟؟؟؟
دوست من Rainbow . والا من یه دونه Verbatim دارم و 4 تا Aone . خدایش کیفیت جفتشون هم خوبه . ولی من رو قیمتش یه نمه مشکل دارم . خوب وقتی با هم برابرن من سعی میکنم Aone رو بخرم .

Aone نسبت به قیمتش خیلی به صرفه تره چون خامش حدود 3-2 تومنه!

والا من یه دونه Verbatim دارم و 4 تا Aone . خدایش کیفیت جفتشون هم خوبه . ولی من رو قیمتش یه نمه مشکل دارم . خوب وقتی با هم برابرن من سعی میکنم Aone رو بخرم .

چی شد تو که میگفتی Aone ...یه و ...:biggrin1:

راستيتش از گيرز اف وار هم خوشم نيمد ....
اتفاقا منم زیاد از این گیرز خوشم نیومد، سبک بازیش یه جورایی زاقارته![اگه درست نوشته باشم] با گرافیکشم زیاد حال نکردم [این رو هم بگم که بازی رو داشتم رو یه تلویزیون HD سامسونگ تو رزولشن 1080i بازی میکردم]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or