راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا لطفا بیخیال شما همتون خدای اینکارا هستین دعوا دیگه واسه چیه
یا لااقل اگه تموم شد این جواب مارو هم بدین که وقتی به لایو وصلی و میری تو بازی بعضی موقع ها یه سری آپدیت میده این آپدیت ها واسه چیه و تاثیری تو بازی داره؟

یه راهنمایی لطفا !!!!!!

آقا من فردا میخوام 360 بگیرم امروز زنگ زدم فروشگاه شادی گفت که uc یا j مهم نسیت چون 80 % بازیها به همه دستگاه ها میخوره تعداد کمی هست که نخوره و اونا رو باید با مدل دستگات یکی باشه و اینکه گفت مهم درایوره که اونم Hitachi از همه بهتره ....
اگر کسی در این مورد نظری داره که به من کمک میشه ممنون میشم . چون فردا صبح باید برم بخرم و میخوام تحقیقاتم کامل بشه که دستگاه مطمعنی رو بگیرم...

یا لااقل اگه تموم شد این جواب مارو هم بدین که وقتی به لایو وصلی و میری تو بازی بعضی موقع ها یه سری آپدیت میده این آپدیت ها واسه چیه و تاثیری تو بازی داره؟

خوب برای چند تا مورد این کار انجام میشه اول برای رفع باگهایی هست که بعد از ریلایز بازی معلوم شده برای اپدیت خود دستگاه و غیره

آقا من فردا میخوام 360 بگیرم امروز زنگ زدم فروشگاه شادی گفت که uc یا j مهم نسیت چون 80 % بازیها به همه دستگاه ها میخوره تعداد کمی هست که نخوره و اونا رو باید با مدل دستگات یکی باشه و اینکه گفت مهم درایوره که اونم Hitachi از همه بهتره ....
اگر کسی در این مورد نظری داره که به من کمک میشه ممنون میشم . چون فردا صبح باید برم بخرم و میخوام تحقیقاتم کامل بشه که دستگاه مطمعنی رو بگیرم...

تو اون قسمت که گفته هیتاچی خوبه که درست نگفته همه میدونن که سامسونگ بهتر چون هیتاچی بیشتر هست و همه دنبال سامسونگ هستن اینرو گفته بعد هم به نظر من uc بهتر هست.
البته درایو من هم هیتاچی هست و فعلا مشکلی ندارم با بازی های کپی
بهت چه قیمتی برای پرمیوم گفته

تو اون قسمت که گفته هیتاچی خوبه که درست نگفته همه میدونن که سامسونگ بهتر چون هیتاچی بیشتر هست و همه دنبال سامسونگ هستن اینرو گفته بعد هم به نظر من uc بهتر هست.
البته درایو من هم هیتاچی هست و فعلا مشکلی ندارم با بازی های کپی
بهت چه قیمتی برای پرمیوم گفته

خوب شما که uc داری و درایو هیتاچی بازی هایی که استفاد ه میکنی همه uc هستند یا فرقی نداره مثلا بازی های j هم استفاده میکنی ؟؟؟؟

راستی شما تاحالا با 360 خودت به XBOX Live وصل شدی ؟؟؟؟

عزيزم جه رجيوني؟با بازي اورجيناله؟

گفتم كه دستگاه من پال هست ! نه با بازي كپي مالزي
Condemmand

لبته من نميدونم كه مالزي هست يا نه !؟ اما آرم xbox360 و .... روش هك شده و مثل داتكام نيست و وقتي كه بازي رو ميرازم صداي دستگاه هم در نمي آيد ! و خيلي سي ديش خوب بوده

بابا يكي بگه بازي Region Free or Pal جديد داتكام چي آورده !؟!؟!؟!؟!؟

تو سايت xbox نوشته كه 3 تا اپديت وجود داره.
1.system update
2.title update
3.disk update
اولي خود xbox رو اپديت ميكنه مثلا بعد از اينكه اپديت شد ميتوني dvd هاتو توي هارد بريزي
دومي رو نفهميدم
سومي هم ديسك بازي براي performance بهتر خودش با xbox يه اپديت هايي ميكنه

سلام
من مي خوام يه xbox 360 بخرم به اين مدل: xbox 360 premium-NTSC/ UC
و اما سوالات:
1- لطفا جايي رو آدرس بدين كه حدود 450 هزار تومان بده و كنسول هاش داغ نكنه و كنسولش كپي خور شده باشه(در تهران)

1- لطفا جايي رو آدرس بدين كه حدود 450 هزار تومان بده و كنسول هاش داغ نكنه و كنسولش كپي خور شده باشه(در تهران)

سلام.
شما میتونین از دات کام یا فروشگاه یگانه بخرید!
تبلیغ فروشگاه یگانه همین بالای سایت هست
شماره ی داتکام:
22709831

خوب شما که uc داری و درایو هیتاچی بازی هایی که استفاد ه میکنی همه uc هستند یا فرقی نداره مثلا بازی های j هم استفاده میکنی ؟؟؟؟

راستی شما تاحالا با 360 خودت به XBOX Live وصل شدی ؟؟؟؟

اگه قرار بود که بازی های این ها به هم بخوره که دیگه j و uc و pal نداشت درکل بعضی بازی های u/c و j به هم میخوره بستگی به سازنده داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or