راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا ممنون ... حالا من امروز از چند نفرپرسیدم میگن j بگیر ... گیج شدم ... شما خودت داری ؟؟ اگه آره چیه ؟؟... بعد در مورد فرمویر چی ؟؟؟ این دردسر update همیشه هست یا یه باره یا اصلا نیازی داره یا نه ؟؟؟؟ نظرت در مورد فروشگاه شادی چیه کسی رو میشناسی از اونجا خریده باشه ؟؟؟

آقا ممنون ... حالا من امروز از چند نفر شنیدم j بگیر ... گیج شدم شما خودت داری ؟؟ اگر آره چی داری ؟؟ بعد اینکه فروشگاه شادی خوبه ؟؟؟ از اونجا بگیرم ؟

آقا ممنون ... حالا من امروز از چند نفر شنیدم j بگیر ... گیج شدم شما خودت داری ؟؟ اگر آره چی داری ؟؟ بعد اینکه فروشگاه شادی خوبه ؟؟؟ از اونجا بگیرم ؟

عزيزم هر كدومشو بگيري فرقي نميكنه براي جفتشون هم بازي زياده تنها فرقش اينه كه يكيش سفارش امريكا و اون يكي ژاپنه به نظر من از پايتخت بگير با يه بازي اورجينال 470 از صوت و تصوير پايتخت

جور ديگه اي نميشه dashboard رو اپديت كرد
مثلا اگه بازي جديد بگيري خودش اپديت كنه
منظورم اينه كه براي اپديت حتما بايد به xbox live وصل شد؟
با dial-up ميشه اپديت كرد؟
چقدر طول ميكشه؟
اگه كارت Live نداشته باشي اصلا تو xbox-live نميره يا قسمتيش كار نميكنه؟

سلام دوستان كسي درباره 360 هاي صوت و تصوير پايتخت چيزي ميدونه واينكه خوبه يا نه؟:cool:

من از پايتخت گرفتم خيلي هم راضي هستم و اول مهر (10-20 روز اين ور اون ور) خريدم كه با ي بازي و ي مموري و خوده دستگاه شد 430 تومن ! البته من آشنا اينا هم داشتم ;) و ازش هم راضي هستم و دراورشم Samsung هست

راستي من دوباره خوب نفهميدم چرا ميريد Update ميكنين !؟!؟ چون وقتي كه بازي رو ميزاري خودش اتومات آپديت ميكنه ديگه !

راستي اگر ميشه بكين بازي جديد داتكام چيه ؟ با چه Region هست ؟

دوستان يک سوال !! درايو سامسونگ ( 4.2 ) آيا با ديويديهای HP مشکل داره !؟ من تا الان همه بازیهارو روی Verbatim گرفتم و در نتيجه از کيفيت Hp | 9 | خبر ندارم ، میخواستم ببينم مشکلی برای دستگاه ایجاد نمیکنه !؟ توصيه میشه !؟
297.gif

من از پايتخت گرفتم خيلي هم راضي هستم و اول مهر (10-20 روز اين ور اون ور) خريدم كه با ي بازي و ي مموري و خوده دستگاه شد 430 تومن ! البته من آشنا اينا هم داشتم ;) و ازش هم راضي هستم و دراورشم Samsung هست

راستي من دوباره خوب نفهميدم چرا ميريد Update ميكنين !؟!؟ چون وقتي كه بازي رو ميزاري خودش اتومات آپديت ميكنه ديگه !

راستي اگر ميشه بكين بازي جديد داتكام چيه ؟ با چه Region هست ؟

عزيزم جه رجيوني؟با بازي اورجيناله؟

يه بازي بگو كه براي uc زودتر از j اومده باشه عزي

خیلی بازیها میخوای بگم؟

وستان يک سوال !! درايو سامسونگ ( 4.2 ) آيا با ديويديهای HP مشکل داره !؟ من تا الان همه بازیهارو روی Verbatim گرفتم و در نتيجه از کيفيت Hp | 9 | خبر ندارم ، میخواستم ببينم مشکلی برای دستگاه ایجاد نمیکنه !؟ توصيه میشه !؟

خب به ورباتیم که نمی رسه ولی بد نیست من چندتا دارم مشکلی نداره؟حالا همون ورباتیم مصرف کنی بهتره!

جور ديگه اي نميشه dashboard رو اپديت كرد
مثلا اگه بازي جديد بگيري خودش اپديت كنه
منظورم اينه كه براي اپديت حتما بايد به xbox live وصل شد؟
با dial-up ميشه اپديت كرد؟
چقدر طول ميكشه؟
اگه كارت Live نداشته باشي اصلا تو xbox-live نميره يا قسمتيش كار نميكنه؟

برو توي تاپيك اكس باكس لايو يكي توضيح داده طريقه ي كانكت شدن با دايال اپ رو.
حدوده 20 دقيقه طول ميكشه يا كمي بيشتر.
ميره توي لايو و اگر گلد نداشته باشي فقط نميتوني بازي كني.
روي سيستمت 1 ماه گلد هست(توي خوده سيستمه)

دوست عزیز شما ممکن هست 10 تا هم اینچوری کپی خور کنی و طوری نشه ولی این یک چیز علمی و ثابت شده هست چرا:
وقتی سیم دیتا رو به کامپیوتر وسیم برق درایو به ایکس باکس وصله توی ولتاژ ایجا تداخل میکنه وباعث میشه که ولتاز یکی از دستگاها بالا بره اونوقت کار از کار گذشته برای همین بدنه که در واقع گراند هست به هم وصل و جریان دو دستگاه برابر میشه

در مورد دوم باید بگم که تمام قطعات کامپیوتر رو نباید وقتی کامپیوتر روشن هست قطع و وصل کرد این باعث سوختن قطعه میشه برای همین مثلا میگن پرت usb هات پلوگ هست یعنی این قابلیت رو داره که وقتی دستگاه روشنه سیم رو قطع و وصل کرد ولی بقیه اتصالات این طور نیست در مورد فیرمور هم وقتی میگه با موفقیت فلش شد دیگه این کار لازم نیست فقط تو موارد خاصی که مجبور هستند (برای درایوهایی که ms28 هستن) این کار رو میکنند ای هم اول کار و بعد کار تمام شد اول دستگاهها خاموش میکنند
ببین دوست عزیز، این چیزها رو خودمم میدونم، و میدونم که همه ی این ها پایه ی علمی داره ولی خیلی از این چیزها در دنیای واقعی یعنی کشک! از 3 راهنمایی که من مطالعه میکردم هیچ کدوم به سیم اتصال به زمین اشاره ای نکردن این یعنی خودشونم اینو قبول ندارن حالا شما گیر دادی که حتما باید وصل کنیم؟! خوب چون شما میترسی وصل کن! برا جدا کردن کابل ساتا هم همین جوری هست!

ببین دوست عزیز، این چیزها رو خودمم میدونم، و میدونم که همه ی این ها پایه ی علمی داره ولی خیلی از این چیزها در دنیای واقعی یعنی کشک! از 3 راهنمایی که من مطالعه میکردم هیچ کدوم به سیم اتصال به زمین اشاره ای نکردن این یعنی خودشونم اینو قبول ندارن حالا شما گیر دادی که حتما باید وصل کنیم؟! خوب چون شما میترسی وصل کن! برا جدا کردن کابل ساتا هم همین جوری هست!

من ترسی ندارم اینم بدون داری با دانشجوی سال اخر الکترونیک کل این چیزا رو میندازی عزیز

اتفاقا توی راهنمایی که من خوندم که خیلی هم معتبر هست چندین بار رو این موضوع تاکید کرده و گفته شاسی 360 و pc رو به هم وصل کنید. البته خونه ما کلآ ارت نداره! برا همین برای کل مجموعه هم یه اتصال زمین درس کردم.
ولی خداییش ساسان خودت بگو چند بار تا حالا تو کپی خور گردن کارت گیر کرده؟ راسی فک کنم تا 2-3 روز پیش 3تا نهایتا 4 تا کپی خور کرده بودی چی شد یهو شدن 10 تا؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or