راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

این تاپیک با توجه به اینکه این چند وقته به یکی از پربیننده ترین تاپیک های این سایت تبدیل شده و حجم مطالب ارسالیش بالا است باعث شده که تاپیک تا حدودی از نظم خودش خارج بشه و با وجود کمک دوستان بعضی ها نتونن درست به جوابشون برسن.
بنابراین تصمیم گرفتیم برای منظم کردن بیشتر تاپیک سوالات و مباحث مربوط به کپی خور شدن و اطلاعات جدید در مورد فریم ور و نحوه آپدیت آنرا به تاپیک جدید منتقل سازیم. بنابراین این تاپیک همان طور که از نام جدیدش مشخص می باشد فقط برای کمک رسانی برای خرید و یا سوالات متفرقه مربوط به خود دستگاه می باشد.
از دوستان خواهشمند هستم که از این به بعد مطالب مربوط به کپی خور شدن و فریم ور را فقط در تاپیک زیر ارسل نمایند. (در ضمن مقاله خوب ساسان جان رو هم به عناون اولین پست اون تاپیک قرار دادم.)
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=2367

موفق باشید

salam man ta hala xbox 360 and PS3 nadashtam vali mik,kham bekharam rahnemayeem konid man ke mikham 360 begiram vali engar ziad ba 360 movafegh nistin? are??? hmm? montazeram

دوسته عزيز من با 360 خيليم موافقم.
كلا بستگي به خودت داره كه با چه بازيهايي حال كني.
mgs4-resistance-motor storm dmc ......or gow-graw-spilinter cell-halo3-fable2....

سلام
من مي خوام يه xbox 360 بخرم به اين مدل: xbox 360 premium-NTSC/ UC
و اما سوالات:
1- لطفا جايي رو آدرس بدين كه حدود 450 هزار تومان بده و كنسول هاش داغ نكنه و كنسولش كپي خور شده باشه(در تهران)

فکر کنم از یگانه بگیری خوبه البته اگه بتونی تو این قیمتی که گفتی بگیری البته بچه ها میگن ارزون کرده ولی بالاتر از این قیمت نگیر در مورد داغ کردن و غیره اون دیگه دست خودت هست که موقع خرید حواست جمع باشه و همه چیز از پک گرفته تا چیزای دیگه رو چک کنی
در اخر هم شانس خیلی مهم هست موقعی که میخری چیز خوب گیرت بیاد من فقط نظرم رو گفتم چون سوال کردی بعدا نگی چرا این فروشگاه رو به من گفتی کنسولهاش هم کپی خور شده هست البته اگه اکبند بگیری بهتره و بعدا بدی برات کپی خور کنند

بچه ها من دیروز رفتم و کابل اصلی مانیتور رو سفارش دادم برام از تهران بیارن! گفت 45.000 تومن!
الان قیمت کابل اصلیش چنده؟:confused:
GoW هم سفارش دادم! فقط دعا کنین اجراشه! چون اولین بازی کپی هستش که می خوام رو کنسول اجرا کنم!

آخرین ویرایش:
دوستان عزيز اينم يه سري عكس از بازي Halo 3
(آريا اين عكسا مال يه دمو ديگه هست !!)
سلام.
1)این ماله تریلر e3 2006 هست
2)خیلی قدیمیه!
3) اینجا جاش بود عکس بزاری؟
4) اینم عکس از تریلر جدیدش که فوقالعادست!

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=105868&postcount=4391

آخرین ویرایش:
بچه ها خواهش میکنم در هنگام نقل قول اگه عکسی هست ، عکس ها رو بردارید!

------------------------------------------------------------------------------------------

در ضمن جناب pandora این عکس هایی که گذاشتی ، Real time هست؟ اگه real time rendering نباشه که فایده نداره! البته ناگفته نماند که تریلری که در E3 2006 پخش شد real time بود! به این نشون که بعد از مراسم مایکروسافت ، مسئولان Bungie ( سازنده بازی ) تریلر رو با حالت دوربین آزاد برای ازما بهترون نشون دادن! یعنی تریلر بازی روی یک X360 پخش می شد ، دوربین هم با دسته کنترل می شد!

بچه ها خواهش میکنم در هنگام نقل قول اگه عکسی هست ، عکس ها رو بردارید!

چشم!

در ضمن جناب pandora این عکس هایی که گذاشتی ، Real time هست؟ اگه real time rendering نباشه که فایده نداره! البته ناگفته نماند که تریلری که در E3 2006 پخش شد real time بود! به این نشون که بعد از مراسم مایکروسافت ، مسئولان Bungie ( سازنده بازی ) تریلر رو با حالت دوربین آزاد برای ازما بهترون نشون دادن! یعنی تریلر بازی روی یک X360 پخش می شد ، دوربین هم با دسته کنترل می شد!

سلام.
من امین هستم!
برای اینکه در مورد تریلر بیشتر بدونی برو اینجا:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=64&page=293
پستهای این صفحه رو بخون;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or