سلام دوستان
من مونده بودم كه پلي 3 بخرم يا ايكس باكس
و دوستان بيشترشون گفتن كه چون وضعيت مالي من خوب نيست بهتره كه ايكس باكس بگيرم
چند تا سوال داشتم :
1- كدوم مدلش بهتره و قيمتش چنده ؟ ( من هيچ اطلاعاتي ندارم لطفا كامل راهنمايي كنيد )
2- آيا هنوز هم براش بازي جديد مياد و تا كي براش بازي جديد مياد و به قول خودمون تا كي ساپورت خواهد شد
3- آيا مشكل داغ كردن و يا نمي دونم ميگن سه چراغه ميشه و به جاي بخاري و اجاق گاز هم مي توني استفاده كني از بس كه داغ ميكنه ،
آيا اين مشكلات در مدل هاي جديد حل شده يا نه و اگه حل شده تو كدوم مدل ها حل شده و من چه جوري بايد تشخيص بدم كه دقيقا همون مدله و يه چيزه ديگه رو برام قالب نكنن
در ضمن من كمي بي سليقه هستم واسه همين مدلي رو بگيد كه دست من دووم بياره
4- من در چندين سايت خوندم كه در بيشتر مقايسه هاي گرافيكي بين بازي ها و سرعت لود شدن ايكس باكس خيلي سر تر بود ،
آيا اين روند فعلي هست و بازي هايي مثل فوتبال كونامي و يا رزيدنت اويل و گاد آف وار رو داره يا نه ؟
5- بازي هاي ايكس باكس چنده ؟
6- آيا ميشه به ايكس باكس هارد وصل كرد تا هنگام اجراي بازي ديگه سي نذاريم تو دستگاه تا لنز دستگاه عمر بليشتري داشته باشه يا نه ؟
7- گرافيك بازي هاش واقعا از پلي 3 بهتره يا نه ؟ من تا به حال پلي 3 رو بازي كردم ولي متاسفانه سعادت آشنايي با ايكس باكس رو نداشتم واسه همين مي پرسم
مي دونم كه سوال هام زياد شد ولي خواهش مي كنم كه بي زحمت به همشون و به طور كامل جواب بديد تا من رو از دو راهي در بياريد خودتون
كه مي دونيد اكثر فروشنده ها هم حرف راست نمي گن واسه همين شما مي تونيد بهترين راهنمايي رو براي من داشته باشيد
با تشكر
ببین داداش شما اومدی یه user درست کردی فقط برا این سوال ها و این سوال ها هزار بار تکرار شده اصلا مدل ما ایرانی ها اینطوری نمیشه کاریش کرد و در اصطلاح ... هستیم و نمیشه چیزی به جاش گذاشت اگه میشد میزاشتم ( در اصطلاح تنبل )
ولی برا اینکه دوباره تکرار شه میگم .
امیدوارم دیگه کسی نپرسه .
1 - همه مدل ها از نظر سخت افزار و مراحل ساخت یک پیچ هم فرق ندارن و الان سه مدل تو بازار هست مدل اول آرکید هست و یک دستگاه سفید و یک دسته و مدل دوم دستگاه سیاه رنگ و 120 هاردش و یک دسته و مدل سوم سوپر الات هاردش 250 و رنگ سیاه و 2 دسته .
برا قیمت زنگ بزن اینجا : فروشگاه سونی 33964937
2 - بله داداش میاد و بازیهاش بیشتر از کامپیوتر هست و بازی های درست حسابی و با این همه خوبی حالا حالا ها ساپورت میشه نگران اون نباش میتونی بعد از خودت بدی بچت تا زمان اون هم ساپورته .
3 - این مدل مال زمان برد های فالکون هست ولی الان برد های جاسپر اومده که تا حد زیادی مشکل حل شده و شما حواست باشه تاریخ ساخت کنسول که پشنش زده بعد 2009 باشه
و آداپتور 150 w باشه . بالاخره وصیله برقیه هر چی بگیری باید حواست جم باشه
4 - حتما بوده دیگه . بله از نظر سرع و اینا و گرافیک عالی هست
گاد آف وار که مال ps3 هست ولی بازی های خیلی سر تر از اون داره که اگه اونا رو بازی کنی اون اصلا از یادت میره
5 - 3 . 4 تومان
6 - هاد بله . تو دو مدل الیت و سوپر هارد داره و میشه بازی رو نصب کرد ولی موقع اجرا سی دی باید تو دستگاه باشه ولی از استحلاک دستگاه کم میشه در حد زیادی
7 - بله . برابری میکنه شاید بهتر در بعضی جاها
و اینکه فکر ps3 رو از سرت بیرون کن و اگه میخوای بخری سریع تر و فردا هم دیره
ولی مدل جدید اومده به نام اسلیم که اگه بخوای بخری گرون تره و باید کم کمش 3 ماه صبر کنی و با این مدل اسلیم و پروژه ناتال یا کنیکت دیگه همون طور که میبینید همه ps3 دار ها رفتن نیست دیگه ( فک کنم رفتن ps3 رو بفروشن )
امیدوارم دیگه این سوال ها تکرار نشه
با تشکر از همه برو بچ بازی سنتر