راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا ما هم بالاخره 360 شدیم.......:punk: :punk: :punk: :punk: :punk:

بچه ها کسی می دونه از کجا می شه بازی دانلود کرد؟ بازی های وحشتناک گرونه! من امکان دانلود دارم. بدون هزینه. اگه می شه بگید ازکجا می شه دانلود کرد ....

دانلود کردم برای شما هم می زنم.:ninja:

لینکهای سایتهای اپل.د فایل کم هست ولی تورنت زیاد هست خواستی در خدمتم!!
بای

بچه ها من چند تا بازی از دات کام جدیدا خریدم. روی ورباتیم زده. من تا حالا فقط مالزی میگرفتم. میگم این ورباتیم ها که لنز دستگاهو ضعیف نمیکنه؟

بچه ها من چند تا بازی از دات کام جدیدا خریدم. روی ورباتیم زده. من تا حالا فقط مالزی میگرفتم. میگم این ورباتیم ها که لنز دستگاهو ضعیف نمیکنه؟
نه!!
اتفاقا میگن دیسکهای مالزی کیفیت بدی دارن و لتزت رو خراب میکنن;)

بچه ها کسی می دونه از کجا می شه بازی دانلود کرد؟ بازی های وحشتناک گرونه! من امکان دانلود دارم. بدون هزینه. اگه می شه بگید ازکجا می شه دانلود کرد ....

دانلود کردم برای شما هم می زنم.

لینک دانلود خواستی بگو من فراوون دارم!

اسم بازی رو بگو =>> لینک دانلود تحویل بگیر (100% سالم تضمینی)

دوسته عزيز حرفم الكي نيست.
من به يه هفته پيش بيشتر اعتماد دارم تا 1 ماه پيش!
ازش پرسيدم كه فيريم وير دستگاه چنده؟
جلوم زنگ زد اقا تكاوچ و ازش پرسيد.بعد اومدم بازي بخرم گفتم جنسش خوبه؟گفت كاره خوده تكاوچه.
بعد دوباره گفتم كه بك اپ نميدي؟
گفت زنگ بزن شماره سريال دستگاهتو با تكاوچ بگو و ازش بگير.
نتيجه گيري:فروشگاه يگانه با اقا تكاوچ همكاري ميكنه

من که دو ماه پیش دستگاهم رو از یگانه گرفتم ولی بکاپ ندارم و میخوام فیرمورم رو آپدیت کنم آقا تکاوچ میتونه؟؟آخه یه ماه پیش رفتم پیشش واسه آپدیت زنگ زد با یه یارو صحبت کردم(آقا تکاوچ نبود) گفت بکاپ رو پاک کردم.............حالا من می خوام فیرمورم رو آپدیت کنم باید چه خاکی تو سرم بریزم هم بکاپ ندارم هم اون یارو دیگه نیست :(( :((

چرا کد های 4000 تا 4200 روش قرار دادم تو فرم ور کپی

از وقتی فرم ور 4.0 نصب کردم همین ارور رو میده:(:((

شما خودت فیرمور رو دستکاری نکن.بعد فیرمور خود دستگات رو که نباید دست کاری میکردی حالا اشکال نداره برو فیرمور 4.2 رو دوباره دانلود کن ولی ایندفعه از رو readme اون عمل کن خودت کد فیرمور رو عوض نکن خود برنامه که همراهش هست این کار رو میکنه اگه بازم مشکل داشتی برام پیام بفرست

یک چیزی یادم رفت اگه کد اصلی درایوت رو که تو اون بکاپ اولی هست که قبل از فلش بکاپ گرفتی دستکاری کنی دیگه خیلی گرفتار میشی اون فیرمور بکاپت رو اصلا دستکاری نکن چون دیگه نمیتونی بفهمی کد درایوت چی بوده

آخرین ویرایش:
لینک دانلود خواستی بگو من فراوون دارم!

اسم بازی رو بگو =>> لینک دانلود تحویل بگیر (100% سالم تضمینی)

من که دو ماه پیش دستگاهم رو از یگانه گرفتم ولی بکاپ ندارم و میخوام فیرمورم رو آپدیت کنم آقا تکاوچ میتونه؟؟آخه یه ماه پیش رفتم پیشش واسه آپدیت زنگ زد با یه یارو صحبت کردم(آقا تکاوچ نبود) گفت بکاپ رو پاک کردم.............حالا من می خوام فیرمورم رو آپدیت کنم باید چه خاکی تو سرم بریزم هم بکاپ ندارم هم اون یارو دیگه نیست :(( :((

بکاپ لازم نداره اگه hitachi باشه که همراه فیرمور هک شدهفیرمور orginalش هست تو راهنماش رو بخونی نوشته اگه samsungهست اول خودت یک backup بگیر بعد ورژن جدید رو بریز که اگه خراب شد قبلی رو داشته باشی

مال من [b]سامسونگ[/b]ه! یعنی الان که من بکاپ رو ندارم می تونم ازش بکاپ بگیرم فیرمور جدیدشو بریزم؟؟؟؟

میشه خودم اینکارو بکنم یا ریسکش زیاده؟؟؟بدم آقا تکاوچ میتونه واسم بکنه؟؟

مال من [b]سامسونگ[/b]ه! یعنی الان که من بکاپ رو ندارم می تونم ازش بکاپ بگیرم فیرمور جدیدشو بریزم؟؟؟؟

میشه خودم اینکارو بکنم یا ریسکش زیاده؟؟؟بدم آقا تکاوچ میتونه واسم بکنه؟؟

اره میشه اصلا اول بکاپ میگیرن دستورشم تو توضیحات فیرمور هک شده که دانلود میکنی هست برنامه و فایلهای فیرمور رو هم راحت میتونی پیدا کنی البته اگه حوصله ش رو داری ریسک زیادی نداره خلاصه حواست باید جمع باشه

آقا ما هم بالاخره 360 شدیم.......:punk: :punk: :punk: :punk: :punk:

دانلود کردم برای شما هم می زنم.:ninja:
مبارک باشه . آخر UC خریدی یا J ؟ از کجا ؟ چند ؟

اره میشه اصلا اول بکاپ میگیرن دستورشم تو توضیحات فیرمور هک شده که دانلود میکنی هست برنامه و فایلهای فیرمور رو هم راحت میتونی پیدا کنی البته اگه حوصله ش رو داری ریسک زیادی نداره خلاصه حواست باید جمع باشه

خب الان فیرمور 5 سامسونگ رو از کجا دانلود کنم؟

در دستگاه رو باید واز کنم دیگه؟

سلام
من امروز از یگانه XBOX360 Uc با درایو توشیبا خریدم( 430.000 ) با دو تا بازی (هر بازی 8.000) و یک ترانس 500 وات (30.000) و یک رابط مانیتور (25.000)
چند تا سئوال داشتم :
1- گرون نخریدم که ؟؟
2- از کجا بفهمم که چه فیرموری رو دستگاه هست ؟
3- آیا لازم است که داشبورد را آپدیت کنم ؟
4- آخرین فیرمور توشیبا چه ورژنی هست ؟
5- به من فیرمور اصلی را ندادند آیا بعدا به مشکل بر می خورم و از کجا می تونم این فیرمور را دانلود یا تهیه کنم ؟؟
6- این هدستی که رودستگاه است به چه دردی می خورد؟؟
با تشکر

ايران بين 360 پرميوم رو كرده 360 تومن!!:biggrin1:
قيمتها بازم شكست!::biggrin1:
هارد 20 گيگ ميدم 80 تومن (مموري 64 70000 تومنه):(
درايو دي وي دي 360 رو ميدم :( 90
يعني هركدوم با 10 تومن تخفيف جديد!!;)
كابل كامپوننت هم كردم 30 تومن كه خودم از يگانه 65 خريده بودم!:((

سلام
منم بالاخره تونستم بابامو راضي كنم:) :) ولي خوب مجبورم كه كامپيوترم رو بفروشم:(( :((
براي همين چند تا سوال داشتم كه اگه جواب بديد خيلي به من كمك كرديد.البته ميدونم كه توي صفحات قبلي دباره ي اين ها توضيح دادين ولي خوب من با اين dial up نميتونم همه ي صفحات رو بگردم:love: .پس اگه ميشه كمك كنيد:love: :love: :love:
1.من اخر uc خرم يا j؟(گه ميشه درباره ي تفاوت اين دو تا يه توضيح كوچولو بديد):love:
2.اين قضييه ي پال چيه(با اون بالايي ها چه فرقي داره؟)
3.ما HDTV نداريم.با تلوزيون پروجكشن ميشه بازي كرد؟(تفاوتشون با هم چقدره؟)
4.اگه 360 رو به مانيتورم وصل كنم تصوير به خوبي HDTV ميشه يا كيفيتش بد ميشه؟
5.شما همتون HD دارين؟(كسي هست كه از مانيتور يا تلوزيون هاي معمولي استفاده كنه؟)
6.:love: :love: :love: :love: :love: :love:

سلام
منم بالاخره تونستم بابامو راضي كنم:) :) ولي خوب مجبورم كه كامپيوترم رو بفروشم:(( :((
براي همين چند تا سوال داشتم كه اگه جواب بديد خيلي به من كمك كرديد.البته ميدونم كه توي صفحات قبلي دباره ي اين ها توضيح دادين ولي خوب من با اين dial up نميتونم همه ي صفحات رو بگردم:love: .پس اگه ميشه كمك كنيد:love: :love: :love:
1.من اخر uc خرم يا j؟(گه ميشه درباره ي تفاوت اين دو تا يه توضيح كوچولو بديد):love:
2.اين قضييه ي پال چيه(با اون بالايي ها چه فرقي داره؟)
3.ما HDTV نداريم.با تلوزيون پروجكشن ميشه بازي كرد؟(تفاوتشون با هم چقدره؟)
4.اگه 360 رو به مانيتورم وصل كنم تصوير به خوبي HDTV ميشه يا كيفيتش بد ميشه؟
5.شما همتون HD دارين؟(كسي هست كه از مانيتور يا تلوزيون هاي معمولي استفاده كنه؟)
6.:love: :love: :love: :love: :love: :love:

1-uc بخر چون بازياش توي ايران بيشتره_جي هم موجوده ولي به دله من نميچسبه چون بعضي بازيها توي منطقه ي جاپوني نمياد)
2-هيچي.اين پال توي اروپا پخش شده و برقش 220 ولت هست و به ترانس احتياج نداره.توي ايرانم بازياش از بقيه كمتره.
3-با پروجكشن ميشه بازي كرد.بستي داره چه پروجكشني باشه اگه خوبش باشه كه كيفيت hd ميگيري:دي
4-كيفيتش ميشه اچ دي
5-نه.من اچ دي ندارم.روي تلويزيون پلنوي سامسونگ كه ماله اتاقمه بازي ميكنم 21 اينچ.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or