راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

کسی اینجا هست که خودش بازی رو رایت کرده باشه؟
اگه از بازی یه ایمیج گرفتی تو Pc یه نفری بعدا میتونه متوجه بشه ؟
ایمیج گرفتن هم مشکله یا فقط مشکل رایت کردن هست؟
ممنون;)
رایت کردن از بازی کپی که کاری نداره. البته من انجامش ندادم ولی میدونم با clonecd میشه.کپی کردن بازی اریجینال هم به این اسونی نیس و باید یه فرمور مخصوص بریزی یا از یه برنامه که جدیدا اومده استفاده کنیhttp://www.xbox360-hacks.com که اونم نمیدونم چطوری هست.
-------
بچه ها کسی اینجا بازی (oblivion (pal رو نداره؟

بالاخره این بازی پینگ پنگ هم Free اش اومد واقعا بازی باحالیه پیشنهاد میکنم اگه نگرفتید حتما بخرید البته این مشکل برای کسایی بود که J یا Pal دارن وگرنه ورژن UC باز چند ماهی میشه که اومده

یه سوال یگانه بازیهاش Uc هست ؟
بعد روش پرینت داره ؟ چی دیویدی هست ؟
اگه 8 تومن باشه که خیلی خوبه !

uc هم داره
پرينت نداره.دي وي دي aone
7 تومنه.
همون كاره اقا تكاوچ هست و اينا هم از اقا تكاوچ ميگيرن ميفروشن.حتي سيستمهاشونم اقا تكاوچ كپي خور ميكنه

این تلویزیونه 360 هست درست مثل مدلهایی که برای Ps1 Ps2 بود تو پایتخت داره فکر کنم قیمتش 120 بود درست یادم نیست و فکر کنم یه کیف هم برای 360 همراهش هست اینطوری که معلومه این بیشتر برای مسافرته که اگه جایی رفتی تلویزیون نبود بتونی از 360 استفاده کنی

دوست عزيز قيمت اين 220 هزار تومن هست نه 120 هزار تومن ! من از پايتخت قيمت كردم !

آقا من آخر فرم ور 4.2 رو ریختم رو دستگاهم [مشکل از فرم گارد بود] ولی الان یه مشکل جدید دارم: وقتی که فرم ور 4.2 رو ریختم بعد یه بازی گزاشتم برا اجرا میگه که باید این دی وی دی را روی دستگاه Xbox360 اجرا کنید! آقا کمک!

همون كاره اقا تكاوچ هست و اينا هم از اقا تكاوچ ميگيرن ميفروشن.حتي سيستمهاشونم اقا تكاوچ كپي خور ميكن

چرا حرف الکی می زنی من یه ماه پیش با اونی که واسشون کپی خور می کنه تلفنی حرف زدم آقا تکاوچ نبود!

آقا من آخر فرم ور 4.2 رو ریختم رو دستگاهم [مشکل از فرم گارد بود] ولی الان یه مشکل جدید دارم: وقتی که فرم ور 4.2 رو ریختم بعد یه بازی گزاشتم برا اجرا میگه که باید این دی وی دی را روی دستگاه Xbox360 اجرا کنید! آقا کمک!

فیرم ور قبلی که backupگرفته بودی رو بزن درست میشه اینکه مشگلی نیست

چرا حرف الکی می زنی من یه ماه پیش با اونی که واسشون کپی خور می کنه تلفنی حرف زدم آقا تکاوچ نبود!

دوسته عزيز حرفم الكي نيست.
من به يه هفته پيش بيشتر اعتماد دارم تا 1 ماه پيش!
ازش پرسيدم كه فيريم وير دستگاه چنده؟
جلوم زنگ زد اقا تكاوچ و ازش پرسيد.بعد اومدم بازي بخرم گفتم جنسش خوبه؟گفت كاره خوده تكاوچه.
بعد دوباره گفتم كه بك اپ نميدي؟
گفت زنگ بزن شماره سريال دستگاهتو با تكاوچ بگو و ازش بگير.
نتيجه گيري:فروشگاه يگانه با اقا تكاوچ همكاري ميكنه

بله مگه backup از فیرمور قبلیش نگرفتی
چرا کد های 4000 تا 4200 روش قرار دادم تو فرم ور کپی
راستی اون dvd که وقتی تو دستگاه میزاری این پیام رو میده قبلا باهاش مشکل نداشتی؟
از وقتی فرم ور 4.0 نصب کردم همین ارور رو میده:(:((

آقا ما هم بالاخره 360 شدیم.......:punk: :punk: :punk: :punk: :punk:

بچه ها کسی می دونه از کجا می شه بازی دانلود کرد؟ بازی های وحشتناک گرونه! من امکان دانلود دارم. بدون هزینه. اگه می شه بگید ازکجا می شه دانلود کرد ....

دانلود کردم برای شما هم می زنم.:ninja:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or