راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نمیشه چیزی رو پیش بینی کرد ولی محض اطمینان شما همون UC بگیر . خیال ما رو هم راحت کن

من هم دوست دارم هم خیاله شما راحت بشه هم خیاله خودم ;) ولی پول داشتن یا نداشتن مسئله این است. موضوع اینه که uc رو به من 450 تا 480 دادن (یگانه گفت 500). مشکل اینجاست که من پول ندارم بیشتر از 440. حتی 1000 تومن بیشتر ندارم. یعنی یه جورایی خودم رو تکوندم ( خدا بگم این بیل گیتس رو چی کار کنه با این دستگاهی که ساخته.... آدم رو بد جوری وسوسه می کنه) :((

:study:
با تشکر از دوست عزیز برای تصدیق گفته من ، در جواب به سوال ایشون باید بگم که بازی ها یا Rgional Free هستند یا اگه نیستند برای هر منطقه جدا گانه میاد که در صورت دوم بسته به فروشنده است که کدوم Region رو بیاره!
تعداد خیلی کمی بازی ممکنه بیاد (که از انگشتان دست هم تجاوز نخواهد کرد ) که فقط برای یک منطقه مثلا ژاپن یا همون J یا اروپا و کانادا یا همون UC بیاد ( که البته عرضه نشدن در منطقه یا Region مورد نظر بدیلل کمبود طرفدار در اون منطقه است)! البته تا حالا یه همچین اتفقاتی افتاده!

یعنی منظورت اینه که معمولا تمام بازی هایی که برای uc میاد برای j میاد؟ ولی احتمال اینکه بازی های j کم بشن هم هست ولی این احتمال خیلی کمه؟

خوب آقا بهتاش
اگه الان 500 نداری صبر کن یه ماه دیگه - دو ماه دیگه که داشتی بخر ! مثل من .
من اول 400 بیشتر نداشتم . میخواستم UC Core بخرم ( اگه خیلی عجله داری اینو بخر )
بعد صبر کردم و الان Pre UC دارم .

اینم برای رفع ابهامات

2d8esyb.jpg

خوب آقا بهتاش
اگه الان 500 نداری صبر کن یه ماه دیگه - دو ماه دیگه که داشتی بخر ! مثل من .
من اول 400 بیشتر نداشتم . میخواستم UC Core بخرم ( اگه خیلی عجله داری اینو بخر )
بعد صبر کردم و الان Pre UC دارم .

من عجله ندارم. ولی بدلیل پاره ای از مسائل ماه دیگه یا دو سه ماه دیگه، دیگه خریدش غیر ممکن می شه! آخه به من گفتن برای کادوی تولدت یه چیزی رو انتخاب کن و من هم گفتم 360:cheesygri
250 تومنش رو خودم گذاشتم. اگه الان نخرم = می رن یه چیزه آشغال می خرن یعنی 360 پررررررررررر:cheesygri حالا نظرتون چیه؟

من اطلاعاتم در این زمینه زیاد نیست.می شه بپرسم چرا روی uc اصرار دارید؟ucچه برتری هایی نسبت به j داره؟

UC برتری خاصی نداره
بازیهاش بیشتر و راحت تر گیر میاد و جاهایی هم که بازیهاشو میفروشن از جاهایی که J میفروشن مطمئن ترن

من پیشنهاد میکنم بری یه UC CORE بخری که میشه 400 + 15 کپی خور + 2 تا و نصفی بازی !! :biggrin1:
البته یه مموری هم لازم داری اونموقع
73.gif

همون Pre بخری بهتره
ببین میتونی 30 تومن جور کنی یه Pre بخری و بعد خودت فرمور بریزی ؟

دوست عزيز بازي هاي ْ‌4 نوع
Asia Version
All Version
Chinese Version
Japanese Version
وشايد چند مورد ديگه باشه Asia ver و All ver به زبان انگيلسي اون دو مدل هم معلوم ديگه بازي هاي انگيلسيش كمتر گير مي اد

آخرین ویرایش:
UC برتری خاصی نداره
بازیهاش بیشتر و راحت تر گیر میاد و جاهایی هم که بازیهاشو میفروشن از جاهایی که J میفروشن مطمئن ترن

من پیشنهاد میکنم بری یه UC CORE بخری که میشه 400 + 15 کپی خور + 2 تا و نصفی بازی !! :biggrin1:
البته یه مموری هم لازم داری اونموقع
73.gif

همون Pre بخری بهتره
ببین میتونی 30 تومن جور کنی یه Pre بخری و بعد خودت فرمور بریزی ؟

چه جوری می شه روی FW ریخت. کابله مخصوصی می خوره ؟ اینجوری می تونم یه کارایی بکنم.

من از يگانه كپي خور شده گرفتم 460 تومن.يه 20 تومن جور كن بگير ديگه.تو كه داري 440 ميميدي ديگه 20-30 تومن كه چيزي نيست!!!

یگانه می گفت پرمیوم کپی خور یو سی 500 تومن. شما کی گرفتی 460. اگه باشه می گیرم. پرمیوم دیگه؟

:study:

یعنی منظورت اینه که معمولا تمام بازی هایی که برای uc میاد برای j میاد؟ ولی احتمال اینکه بازی های j کم بشن هم هست ولی این احتمال خیلی کمه؟

منظورم به هیچ عنوان این نبود !
منظورم اینه که بازی هاشون به یک اندازه هستن و اینکه ممکنه در کل طول عمر پربار Xbox 360 حداکثر 10تا بازی باشن که مخصوص Region خاصی باشن که اون هم معمولا برای ژاپنن ( J ) ! این چیزیه که تاریخ نشون میده! حالا بحث بازی های مخصوص به منطقه خاص بکنار. در مورد بازی های دیگر اگر بازی Regional Free بود که هیچی، ولی اگر این طور نبود ، مربوط میشه به اینکه اون کسی که بازی رو دانلود مکنه که با چهRegion دانلود کنه!
در ضمن نمی خواد این قدر نگران Rٍegion باشی چون 3هفته پیش تو Xbox scene خوندم که هکرها دارن نحوه Regional coding ( کد گذاری منطقه ای ) بازی ها رو پیدا می کنن و به یه جاهایی رسیدن و اگه کارشون به نتیجه برسه دیگه نمی خواد نگران ورژن دستگاهت باشی! و به عبارتی مود چیپ اصلی میاد!
-----------------------------------------------------
هیچ کدوم از فرشنده ها بازی رو به شهرستانها ارسال نمی کنن؟ (شیراز)
این جا بازی هست ولی گرونه 15.000 تومن!

آخرین ویرایش:
هیچکدوم از فروشگاه ها بازی به شهرستان نمی فرستند؟ داتکام ، یگانه ، تکاوچ ، ....
داتکام که PS2 و XBox رو میفرسته! 360 رو نمی فرسته؟
------------------------------------------------------
در ضمن زبان بازی هیچ ربطی به وژن اون مثلا J یا UC نداره !
بازی ها Multi Language هستند!
من تاحالا هر چی بازی J دیدم انگلیسی داشته ! اگه نداشت اصلا J نمی خریدم!
فقط بازی های که Chinese هستند فقط چینی هستند! البته این ورژن اصلا عمومیت نداره و استفاده نمی شه من تا حالا فقط 2تا بازی این جوری دیدم و البته دموی چندتا بازی که اون ها هم بعد از انتشار Multi Language شدن و به ورژن های آستاندارد مثل J - UC -PAL و... تبدیل شدن! تا الان هم هیچکدوم از بازی های 360 چینی نبوده یا اینکه من ندیدم!

آخرین ویرایش:
هیچکدوم از فروشگاه ها بازی به شهرستان نمی فرستند؟ داتکام ، یگانه ، تکاوچ ، ....
داتکام که PS2 و XBox رو میفرسته! 360 رو نمی فرسته؟
------------------------------------------------------
در ضمن زبان بازی هیچ ربطی به وژن اون مثلا J یا UC نداره !
بازی ها Multi Language هستند!
من تاحالا هر چی بازی J دیدم انگلیسی داشته ! اگه نداشت اصلا J نمی خریدم!
فقط بازی های که Chinese هستند فقط چینی هستند! البته این ورژن اصلا عمومیت نداره و استفاده نمی شه من تا حالا فقط 2تا بازی این جوری دیدم و البته دموی چندتا بازی که اون ها هم بعد از انتشار Multi Language شدن و به ورژن های آستاندارد مثل J - UC -PAL و... تبدیل شدن! تا الان هم هیچکدوم از بازی های 360 چینی نبوده یا اینکه من ندیدم!
تکاوچ میفرسته.کارشم خوبه.:cool:
در ضمن نمی خواد این قدر نگران Rٍegion باشی چون 3هفته پیش تو Xbox scene خوندم که هکرها دارن نحوه Regional coding ( کد گذاری منطقه ای ) بازی ها رو پیدا می کنن و به یه جاهایی رسیدن و اگه کارشون به نتیجه برسه دیگه نمی خواد نگران ورژن دستگاهت باشی! و به عبارتی مود چیپ اصلی میاد!
اگه منبع درس حسابی داری لینکشو بده چون تو سایت team-xecuter که خبری نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or