راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

تکاوچ میفرسته.کارشم خوبه.

نگفت چطوری می فرسته؟ چیکار باید بکنم؟

اگه منبع درس حسابی داری لینکشو بده چون تو سایت team-xecuter که خبری نبود.

گفتم که 2-3 هفته پیش تو XBox-Scene بود که خوندم. وقتی هم که دوباره گشتم پیداش نکردم! ولی یادمه چی خوندم! شاید هم کاذب باشه! ولی همون طور که گفتم ( یعنی نوشته بودن ) 100% به راه حل نرسیدن و دارن روش کار میکنن! شاید راست باشه و به نتیجه برسن! چون تا حالا از XBox-Scene خبر کاذب نشنیدم!
-----------------------------------------------------------------------------------
راستی بچه ها همین الان که میشه 09:07 PM روز چهار شنبه تو XBL بودم ولی اتفاقی نیافتاد و اکانتم باطل نشد!
این طرح باطل کردن اکانت ها از کی قرار بوده شروع بشه؟

آخرین ویرایش:
نگفت چطوری می فرسته؟ چیکار باید بکنم؟
دات کام 100% هر چی خواستی میفرسته,تکاوچ هم به احتمال زیاد میفرسته.(البته چند مدت پیش اینکارو نمیکرد)
کار خاصی نمیخواد انجام بدی.پول رو که ریختی به حساب همون موقع با Tbox واست پست میکنن ! هیچ جای نگرانی هم نداره چون جنس رو واست بیمه میکنن.اگه شیراز هستی 2 روزه میاد در خونت.هزینه پست هم با خودشونه.(Tbox شهرستان نداره!)

این تلویزیونه 360 هست درست مثل مدلهایی که برای Ps1 Ps2 بود تو پایتخت داره فکر کنم قیمتش 120 بود درست یادم نیست و فکر کنم یه کیف هم برای 360 همراهش هست اینطوری که معلومه این بیشتر برای مسافرته که اگه جایی رفتی تلویزیون نبود بتونی از 360 استفاده کنی

این Intercool خیلی دستگاه جالبیه و 360 رو هم خیلی خوب خنک میکنه مخصوصا برای دستگاه هایی که مشکل حرارتی دارن ولی تو ایران خیلی گرون تر از قیمت واقعیشه اینجا قیمتش 48 هزار تومنه در صورتی که قیمت اصلیش زیر 20 دلاره

کسی در مورد این عکس چیزی می دونه؟ ببخشید زوم کرده بودم کیفیتش بد شده به کیفیت خوب خودتون ببخشید. این یه نوع 360 هست ولی چه نوعی؟

این تلویزیونه 360 هست درست مثل مدلهایی که برای Ps1 Ps2 بود تو پایتخت داره فکر کنم قیمتش 120 بود درست یادم نیست و فکر کنم یه کیف هم برای 360 همراهش هست اینطوری که معلومه این بیشتر برای مسافرته که اگه جایی رفتی تلویزیون نبود بتونی از 360 استفاده کنی

ببخشید شما این عکس رو از کجا گرفتین و قیمتش چند بود؟؟:eek: :eek:

ممنون!

من این عکس رو نگرفتم ولی تو پایتخت این تلویزیون رو دیدم و فکر کنم قیمتش 120 تومن بود ولی مطمئن نیستم البته میدونی تو ایران چه جوریه که یه جا میده 120 یه جا دیگه 50 درست مثل charge kit قیمتش 12 دلاره ولی یه جا میده 45 تومن یه جا دیگه 28 هزار تومن

کسی اینجا هست که خودش بازی رو رایت کرده باشه؟
اگه از بازی یه ایمیج گرفتی تو Pc یه نفری بعدا میتونه متوجه بشه ؟
ایمیج گرفتن هم مشکله یا فقط مشکل رایت کردن هست؟
ممنون;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or