راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من که بطور کل گیج شدم.
من نمی دونم کدم قسمت ابهام داشت که شما گیج شدی؟ جناب solid_hooman هم گفته های بنده رو تکمیل کردن.
توی توپخونه من 4-5 تا مغازه پرسیدم و همشون گفتن می خوره..... شاید هم می خواستن جنسشون رو آب کنن.
این وسط یا ما داریم درست می گیم که توضیحاتمون فقط برای کمک رسانیه و هیچ سودی هم برامون نداره یا اون مغازه دار ها که با هر بهونه و کلکی می خوان جنسشونو بفروشن. حالا این که کدوم راست می گن باید خودت تشخیص بدی!
نه بازی های j به uc می خوره و نه بازی های uc به j. البته یسری بازی های هستن که region-free هستند یعنی تو هر دستگاهی بزاری کار می کنند ولی تعداد این بازی ها اونقدر نیست که بخوایم با صراحت بگیم تمام بازی های uc به j می خورن. تازه اگر اینوطری باشه خوب بر عکسشم کالما صادقه پس یعنی هیچ فرقی نمی کنه!
راستی از کجا می شه فهمید که دستگاه مشکل حرارتی داره یا نه.... نمیشه شماره سریالش رو تو سایتی ، جایی وارد کرد و فهمید.(مثل نوت بوک های دل که باتری های معیوبش رو از روی شماره سریال مشخص می کرد)؟
خیر، تا یه مدت با دستگاه بازی نکنی و روشن نزاریش نمی شه فهمید.

من نمی دونم کدم قسمت ابهام داشت که شما گیج شدی؟ جناب solid_hooman هم گفته های بنده رو تکمیل کردن.

از این مسئله که چرا اینقدر مغازه دارها دروغ می گن!!!!!:eek:

این وسط یا ما داریم درست می گیم که توضیحاتمون فقط برای کمک رسانیه و هیچ سودی هم برامون نداره یا اون مغازه دار ها که با هر بهونه و کلکی می خوان جنسشونو بفروشن. حالا این که کدوم راست می گن باید خودت تشخیص بدی!

مسلما شما درست میگید. اگه اینطوری فکر نمی کردم اینجا نمی یومدم و سئوال هم نمی پرسیدم.;)

نه بازی های j به uc می خوره و نه بازی های uc به j. البته یسری بازی های هستن که region-free هستند یعنی تو هر دستگاهی بزاری کار می کنند ولی تعداد این بازی ها اونقدر نیست که بخوایم با صراحت بگیم تمام بازی های uc به j می خورن. تازه اگر اینوطری باشه خوب بر عکسشم کالما صادقه پس یعنی هیچ فرقی نمی کنه!

خیر، تا یه مدت با دستگاه بازی نکنی و روشن نزاریش نمی شه فهمید.

پس همه چی به شانسه. تو یکی از فروم ها خونده بودم اگه مال می 2006 نباشه مشکلی نخواهد داشت.

نگفتین بازی چی بگیرم؟ فوتبال چی بگیرم؟:cheesygri از راهنماهیات ممنون:blushing:

نگفتین بازی چی بگیرم؟
بازی های که من حال کردم با هاشون
Gear of War
GRAW
Saints row
Dead Rising
SC:dA
Dead or Alaive 4
Perfect Dark Zero
و کلی دیگه بازی توپ و درجه یک داره که دوستان بازی کردن و تعریفش رو ما شنیدیم مثل
COD3
PGS3
فوتبال چی بگیرم؟
به نظر من اگه PS2 داری لزومی نداره خودت رو تو خرج بندازی و همن بازی رو با X360 بازی کنی . البته این موضوع در بعضی از بازی ها فرق داره . مثلا بازی SC:dA نسخه 360 اون مراحل . ایتمها .حرکات . بیشتری نسبت به تمام نسخه های این بازی داره.{ صرف نظر از گرافیک بالا و زیباش }
کلا سعی کن بازی های انحصاری بگیری درضمن از بازی های کپی مالزی اصلا استفاده نکنکلا به کیفیت بازی که میگیری اهمیت بده نه به شابلون و کاورش.

ظاهرا با این برنامه می توانید کنترلر XBOX360 را به کامپیوتر (ویندوز XP) متصل کنید و بازیهای کامپیوتر را (مانند NFS Carbon) با کنترلر XBOX360 بازی کنید.
این برنامه تست نشده ولی اگر کسی تست کرد خبر آن را به ما هم بدهد.

http://rapidshare.com/files/5281628/xbox360controller_driver.rar

من که بطور کل گیج شدم. :confused: :confused: :confused:
توی توپخونه من 4-5 تا مغازه پرسیدم و همشون گفتن می خوره..... شاید هم می خواستن جنسشون رو آب کنن.

راستی از کجا می شه فهمید که دستگاه مشکل حرارتی داره یا نه.... نمیشه شماره سریالش رو تو سایتی ، جایی وارد کرد و فهمید.(مثل نوت بوک های دل که باتری های معیوبش رو از روی شماره سریال مشخص می کرد)؟

بنظرتون بازی چی بگیرم؟ می ده 10 تومن قیمتش خوبه؟ جایی سراغ دارین ارزون تر باشه؟:cheesygri

تو توپخونه یکی از مغازه ها میگفت j بخر که drive ش hitachi از سامسونگ بهتره :eek:
طرف هم میخواست j بفروشه هم drive hitachi که از samsung بدتر هست

از نظر حرارت تو این تاپیک یجا خوندم که نوشته بود انهایی که ماله بعد از فبریه 2006 هست مشگل گرمایی نداره تاریخ ساخت هم پشت جعبه xbox 360نوشته اگر اکبند میگیری باید اون قسمت از جعبه که نوشته برای دیدن شماره سریال باز شود رو ببینی

و توپخونه یکی از مغازه ها میگفت j بخر که drive ش hitachi از سامسونگ بهتره
طرف هم میخواست j بفروشه هم drive hitachi که از samsung بدتر هست

مارک درایو دی‌وی‌دی رام هیچ ربطی به ریجن دست‌گاه نداره. یعنی یه کنسول J می‌تونه درایو سامسونگ یا هیتاچی داشته باشه. همین‌طور است کنسول UC.

اقا بازم جواب مارو ندادین من از کجا مطمئن بشم که درایو دستگاهم چیه؟

روی صفحه که dvd رو میزاری اگه دو تاسوراخ تقریبا کوچک داشته باشه هیتاچی هست و اگر نداشته باشه سامسونگ

واقعا صرف می کنه دنباله درایور سامسونگ بگردم؟ :blink: :boxing:

نگاه کنین برادران من:
اگه یکی میگه درایوهای هیتاچی بعضی از بازی ها رو اجرا نمی کنن شاید بخاطر FW باشه! همون طور که برای چندتا از دوستان این مشکل پیش اومد!
--------------------------------------------------------------
درایو های هیتاچی دارای 3تا سوراخ (2تا کوچیک و 1 بزرگ ) و 2 تا نیم سوراخ روی صفحه(جایی که DVD رو میذاری) هستند ولی ُSumsung ها یه همچین سوراخ هایی ندارن! و این هم احتمال نیست که بگیم با احتمال چند درصد این طوریه! 100% این طوریه!

بنظر من هم باید از fw باشه . بعید بخاطر درایورش باشه. هم چین چیزی برای من هم یه مقداری غیرعادی که اجرا نکردن بعضی بازیها از درایور باشه. البته بگذریم از اینکه خیلی از فروشنده ها j رو با درایور سامسونگ50 تومن گرون تر می دن.

یه سئوال داشتم. ممکن هست در آینده تعداد بازی های رجیون j بنسبت رجوین uc خیلی کم بشه؟:confused:

یه سئوال داشتم. ممکن هست در آینده تعداد بازی های رجیون j بنسبت رجوین uc خیلی کم بشه؟
نمیشه چیزی رو پیش بینی کرد ولی محض اطمینان شما همون UC بگیر . خیال ما رو هم راحت کن

بنظر من هم باید از fw باشه . بعید بخاطر درایورش باشه. هم چین چیزی برای من هم یه مقداری غیرعادی که اجرا نکردن بعضی بازیها از درایور باشه. البته بگذریم از اینکه خیلی از فروشنده ها j رو با درایور سامسونگ50 تومن گرون تر می دن.

یه سئوال داشتم. ممکن هست در آینده تعداد بازی های رجیون j بنسبت رجوین uc خیلی کم بشه؟:confused:

با تشکر از دوست عزیز برای تصدیق گفته من ، در جواب به سوال ایشون باید بگم که بازی ها یا Rgional Free هستند یا اگه نیستند برای هر منطقه جدا گانه میاد که در صورت دوم بسته به فروشنده است که کدوم Region رو بیاره!
تعداد خیلی کمی بازی ممکنه بیاد (که از انگشتان دست هم تجاوز نخواهد کرد ) که فقط برای یک منطقه مثلا ژاپن یا همون J یا اروپا و کانادا یا همون UC بیاد ( که البته عرضه نشدن در منطقه یا Region مورد نظر بدیلل کمبود طرفدار در اون منطقه است)! البته تا حالا یه همچین اتفقاتی افتاده!

دوستان فکر نکنید اگه آخرین فرم ور رو هم بریزید [مثل 4.2 سامسونگ] درایو همه ی دی وی دی ها رو میخونه! من خودم 2 تا دستگاه کپی خور کردم که بعد از ریختن فرم ور هم باز مشکل داشتن با خوندن بعضی از دی وی دی ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or