راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها تا حالا به این موضوع فکر کردین که چرا ریجن لاک بازی هارو با ریجن لاک یک بازی ریجن فری عوض نمی کنن؟
آخه تو هر لینکی که میری نوشته این بازی این کدها رو داره پس ریجن فری نیست.(این کدها یکسری عدد هستن)اگه اینجور بتونن ریجن فری بکنن دیگه نیازی به مودچیپ نیست!!!

ببخشيد كه اين جا سوال تاپيك ديگه پيدا نكردم من ميخام HDTV 32 Samsung بگيرم ولي 1080P ساپورت نمي كنه مي خايتم بدونم كه 1080i با 1080p فرقشون باهم چقدر مي ارزه چون HDTV كه 1080p ساپورت كنه گرونه Sony BRAVIA و دو مدل 46 اينچه خفن گرونه TOSHIBA

در مورد 1080i باید بگم که:
در این حالت رزولوشن تصویر برابر است با 1080 در 1920 ولی چون تصویر بصورت Interlaced اسکن میشه در هر دوره 540 در 1920 پیکسل ( معادل 1میلیون و 36 هزار و 800 پیکسل ) اسکن میشه! این شیوه در اصل از خطای دید انسان استفاده میکنه و در سایز های بزرگ بیننده ممکنه دچار اصطلاحا پرش تصویر بشه!
در مورد 1080p هم باید بگم که:
این حالت در حال حاضر با کیفیت ترین تصاویر رو ارائه می ده! و رزولوشن تصویر برابر 1080 در 1920 است! ولی دراین حالت چون تصویر بصورت Progressive اسکن میشه ، در هر دوره 1080 در 1920 پیکسل ( معادل 2 میلیون و 73 هزار و 600 پیکسل ) اسکن می شود!
یعنی در حالت p کیفیت تصویر حدودا 2 برابر بیشتر از حالت i هست!

شما خودت فیرمور رو دستکاری نکن.بعد فیرمور خود دستگات رو که نباید دست کاری میکردی حالا اشکال نداره برو فیرمور 4.2 رو دوباره دانلود کن ولی ایندفعه از رو readme اون عمل کن خودت کد فیرمور رو عوض نکن خود برنامه که همراهش هست این کار رو میکنه اگه بازم مشکل داشتی برام پیام بفرست

یک چیزی یادم رفت اگه کد اصلی درایوت رو که تو اون بکاپ اولی هست که قبل از فلش بکاپ گرفتی دستکاری کنی دیگه خیلی گرفتار میشی اون فیرمور بکاپت رو اصلا دستکاری نکن چون دیگه نمیتونی بفهمی کد درایوت چی بوده
ببین خودش X360SAM رو داره؛ فایل این X360SAM همین یه فایل exe هست؟ بعد اینو با فایل های فرم ور 4.2 بریزم و تو خط فرمان کد های مخصوص SAM رو بزنم؟ [SAMREAD و SAMHACK ؟]
خب الان فیرمور 4.2 سامسونگ رو از کجا دانلود کنم؟
فرم ور 4.2 رو از این لینک میتونی دانلود کنی
این فیرموری که من دانلود کردم گفته محض احتیاط بکاپ بگیر! چون خودش یه فایل داره که فقط کافیه درایو رو به کامپیوتر وصل کن و اون فایل رو اجرا کنی بدون بکاپ FW درایو رو به حالت اول برمیگردونه!
برا ریکاوری فرم ور های اوریجنال سامسونگ هم چنین نرم افزاری هست؛ شما فقط فرم وری که رو دستگاهت هست رو با سریال نامبر دستگات بش میدی اون فرم ور اوریجنال رو بت میده

چرا؟
مثلا کدوم بازی هست که برای UC اومده باشه ولی برای J نیومده باشه؟
درضمن من قبلا هم گفتم هکرها دارن در مورد نحوه Reginal Coding بازی ها به یه جاهایی می رسن و دیر یا زود X360 ها Region Free می شوند!

من هم موافقم. مطمئنا تا چند وقت دیگه رجیون اصلا مهم نخواهد بود. من هرجا رفتم به همون اندازه ای که گیم های uc داشت گیم های j هم بود.
من هم دوست داشتم uc بگیرم که خیالم راحته راخت باشه. ولی گفته بودم.... مشکل مالی داشتم. اگه همین j رو هم نمی گرفتم دیگه چیزی دستم نمیومد.

بچه ها ، این هم همون کابل HD که بعضی ها رو بدبخت کرده و مجبورشون کرده برن یه کابل دیکه بخرن ، اسم کاملش D Terminal HD AV Cable است :
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-de-49-en-70-11qr.html
اینجا گفته که با سیستم های ژاپنی هماهنگه ولی آقا طاهر گفتن که یکی از دوتاشون که UC داشته یه همچین کابلی با سیستمش بوده!عجیبه!

من که برای آپدیت مشکلی نداشتم! راحت آپدیتش کردم !
برو تو قسمت system بعد تو network setting بعدش test xbox live connenction اگه مشکلی وجود داشته باشه بهت میگه!
ولی اگه مشکلی وجود نداشت ، احتمالا مشکل از ISP که بهش وصل میشی چون بعضی از ISP ها برای دانلود های طولانی دچار مشکل می شن و بعد از گذشت 10 دقیقه دیگه هیچ اطلاعاتی رو نمی تونن Receive کنن!

من آخر سر هم نفهميدم اين فرمول و ..... اين ها چيه ؟ و جريانش چيه ! اگر براي كوپي خو و آپديت دستگاه هست اون رو كه خوده بازي آپديت ميكنه و كوپي خو هم كه ديگه ..... من نفهميدم دي وي رام 360 هوب هوب هست يا بد !! وقتي كه درشو باز ميكنم 2 تا سوراخ داره ي كي چپ و ي كي راست ! اما چه اشتباهي كردم كه Uc نگرفتم ! :(

من آخر سر هم نفهميدم اين فرمول و ..... اين ها چيه ؟ و جريانش چيه ! اگر براي كوپي خو و آپديت دستگاه هست اون رو كه خوده بازي آپديت ميكنه و كوپي خو هم كه ديگه ..... من نفهميدم دي وي رام 360 هوب هوب هست يا بد !! وقتي كه درشو باز ميكنم 2 تا سوراخ داره ي كي چپ و ي كي راست ! اما چه اشتباهي كردم كه Uc نگرفتم ! :(
سلام.
واسه کپی خور شدن دستگاه هست !!
خوده بازی اپدیت میکنه؟؟؟؟؟:eek:
نه عزیزم چه ربطی به بازی داره;)
این عکس رو نگاه کن ببین درایوت چیه:

2d8esyb.jpg

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or