راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

وقتی که من خواستم اکانت بسازم آدرس الکی که می دادم قبول نمی کرد!
آخرش با پسر عمه ام مجبور شدیم بریم تو اینترنت و یه آدرس با کد پستش در انگلستان در آوردیم و بع اون رو وارد کردیم همه چیز رو چک کرد بعد اکانت رو ساخت!
حالا شما چطوری با آدرس الکی اکانت ساختین خدا می دونه!
اکانت الکی یعنی چی؟ یعنی الان شما فکر کردی یه آدرس الکی پیدا کردی زدی پس اکانتت واقعیه و اگه نمی زدی الکی می شد؟ این خبری هم که اومده اگه اجرا بشه همه اکانت های ما ایرانی ها پاک می شه چون همه ما در هنگام ثبت نام یا کشور آمریکا رو زدیم یا انگلستان و ip مون همیشه هنگام وصل شدن به لایو مال ایرانه!

همگی ببخشید !
فکر کردم میگه آدرس رو چک می کنه و مییبینه آدرسی که دادید (مثلا در انگستان) وجود نداره !
به قسمت Ip اش دقت نکردم!
---------------------------------------
راستی وقتی یکی پیغام می گذاره من متوجه نمی شم!
باید صفحه رو Refresh کنم تا پیغام ها رو ببینم!
همه همین کار رو میکنن؟

وقتی که من خواستم اکانت بسازم آدرس الکی که می دادم قبول نمی کرد!
آخرش با پسر عمه ام مجبور شدیم بریم تو اینترنت و یه آدرس با کد پستی در انگلستان در آوردیم و بع اون رو وارد کردیم همه چیز رو چک کرد بعد اکانت رو ساخت!
حالا شما چطوری با آدرس الکی اکانت ساختین خدا می دونه!
rainbowجان مثل اینکه اون Link رو اصلا نخوندی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Microsoft قراره هر زمانی که با یک Acount به Live وصل میشید،آدرس ثبت شده در اون Account رو با اون IP که وصل شدید (اون دیگه قابل تغییر نیست، چون بستگی به موقعیت جغرافیایی داره) چک کنه. اگر مثلا آدرس ثبت شده شما در آمریکا باشه ولی از ایران به Live وصل شید IP با آدرس مغایرت پیدا میکنه و اون Account رو باطل میکنن.

همگی ببخشید !
فکر کردم میگه آدرس رو چک می کنه و مییبینه آدرسی که دادید (مثلا در انگستان) وجود نداره !
به قسمت Ip اش دقت نکردم!
---------------------------------------
راستی وقتی یکی پیغام می گذاره من متوجه نمی شم!
باید صفحه رو Refresh کنم تا پیغام ها رو ببینم!
همه همین کار رو میکنن؟

اره مال همه همین طور هست

من بازی rainbow six vegas رو گرفتم خیلی باحاله یه ذره شبیه BLACK میمونه ولی با گرافیکه خدا تر و گیم پلی فضا تر . راستی درایو منم هیتاچی هستش و تا حالا با GIMAX-HP-verbatim- و مالزی هیچ مشکلی نداشتم :love:

rainbowجان مثل اینکه اون Link رو اصلا نخوندی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Microsoft قراره هر زمانی که با یک Acount به Live وصل میشید،آدرس ثبت شده در اون Account رو با اون IP که وصل شدید (اون دیگه قابل تغییر نیست، چون بستگی به موقعیت جغرافیایی داره) چک کنه. اگر مثلا آدرس ثبت شده شما در آمریکا باشه ولی از ایران به Live وصل شید IP با آدرس مغایرت پیدا میکنه و اون Account رو باطل میکنن.
یه نرم افزاری هست که آی پی رو تغیر میده و یادمه رو دکمه ی Change ش که کلیک میکردی از یه کشوری برا یه آی پی میگرفت! فکر میکنی این جواب بده؟:cool:
راستی بچه ها میدونم این حرف ربطی به این تاپیک نداره ولی میگم!!
کامبیز امتحانی یه دستگاه PS3 ژاپنی اورده! بچه های اهوازی میتونن برن مغازش و ببیننش!!

آخرین ویرایش:
بچه ها من چند تا سئوال دارم. خواهش می کنم جوابش رو اگه می دونید سریع بگید چون 5 شنبه همین هفته می خوام برم 360 بخرم!:cheesygri

یه مغازه بهم NTSC J رو میده 430 تومن بنظرت قیمتش خوبه؟

J با UC چه فرقی می کنه؟ اینجوری که همه مغازه دار ها می گفتن بازی های UC به J می خوره! پس چرا J ارزون تره؟(uc 480 تومن هست)

یکی از مغاره دارها می گفت روی J ریموت هست ولی رو UC نه آیا این درسته؟

درایور J ها می شه سامسونگ باشه یا می تونه هر درایوری باشه؟گفتی رو درایور سامسونگ گیر ندم. می صرفه دنبالش بگردم.

منوهای J انگلیسی یا ژاپنی؟

حالا در کل بنظرتون J بخرم یا UC؟ مرسی:love:

یه مغازه بهم NTSC J رو میده 430 تومن بنظرت قیمتش خوبه؟
آره قیمت خوبی داره می ده البته قیمتش همین حدوداس اینطوری نیست که فکر کنی داره بهت ارزون می ده.
J با UC چه فرقی می کنه؟
فرق خاصی از نظر امکانات و کارایی ندارن. فقط j ریجن ژاپنه ولی uc ریجن امریکاس.
اینجوری که همه مغازه دار ها می گفتن بازی های UC به J می خوره! پس چرا J ارزون تره؟(uc 480 تومن هست)
بیخود می گفتن;) قیمت uc هم 480 نیست بهت زیاد گفته حدود 450-460 می تونی پیدا کنی.
یکی از مغاره دارها می گفت روی J ریموت هست ولی رو UC نه آیا این درسته؟
سری های اولیه 360 تو خودشون یدونه ریموت هم داشتن (اکثر ورژن های j در ایران هم مال سری های اوله!) ولی من اصلا بهت توصیه نمی کنم بخری چون سری های اولیه 360 بهشون اطمینانی نیست و ممکنه مشکل حرارتی داشته باشند!
درایور J ها می شه سامسونگ باشه یا می تونه هر درایوری باشه؟گفتی رو درایور سامسونگ گیر ندم. می صرفه دنبالش بگردم.
ممکنه هر دراوی باشه و شانسیه!
اگه 100% درایو سامسونگ بخوای باید یه کنسول باز شده بخری، چون کنسول آکبند رو هیچ وقت نمی شه فهمید که دراویش چیه و مغازه دار هم برات باز نمی کنه! (بعضی از مغازه ها یسری از کنسولاشونو زا قبل کپی خور کردن و آماده می فروشن اگه اونطوری بخری می تونی با اطمینان بگی که من سامسونگ می خوام)
منوهای J انگلیسی یا ژاپنی؟
انگلیسیسه
حالا در کل بنظرتون J بخرم یا UC؟ مرسی
در کل uc تو ایران بهتره.

بازیهای uc به j نمیخوره لااقل من که از هرجا پرسیدم یارو همچین گفت امکان نداره که انگار داشتی بهش فحش میدادی
در مورد بازیها هم تعداد بازیهای uc و j فرقی نداره و حتی شاید بازیها برای j بیشتر هم باشه ولی مزیتی که uc داره اینه که بعضی از بازیها براش زودتر میاد همین

من که بطور کل گیج شدم. :confused: :confused: :confused:
توی توپخونه من 4-5 تا مغازه پرسیدم و همشون گفتن می خوره..... شاید هم می خواستن جنسشون رو آب کنن.

راستی از کجا می شه فهمید که دستگاه مشکل حرارتی داره یا نه.... نمیشه شماره سریالش رو تو سایتی ، جایی وارد کرد و فهمید.(مثل نوت بوک های دل که باتری های معیوبش رو از روی شماره سریال مشخص می کرد)؟

بنظرتون بازی چی بگیرم؟ می ده 10 تومن قیمتش خوبه؟ جایی سراغ دارین ارزون تر باشه؟:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or