منظور ایشون اینه که مایکرو آی پی شما رو چک میکنه میبینه از ایران هستید.بعد آدرسی که دادین مال انگلیس هست.در نتیجه از لایو میندازدتون بیرون!!!
اکانت الکی یعنی چی؟ یعنی الان شما فکر کردی یه آدرس الکی پیدا کردی زدی پس اکانتت واقعیه و اگه نمی زدی الکی می شد؟ این خبری هم که اومده اگه اجرا بشه همه اکانت های ما ایرانی ها پاک می شه چون همه ما در هنگام ثبت نام یا کشور آمریکا رو زدیم یا انگلستان و ip مون همیشه هنگام وصل شدن به لایو مال ایرانه!وقتی که من خواستم اکانت بسازم آدرس الکی که می دادم قبول نمی کرد!
آخرش با پسر عمه ام مجبور شدیم بریم تو اینترنت و یه آدرس با کد پستش در انگلستان در آوردیم و بع اون رو وارد کردیم همه چیز رو چک کرد بعد اکانت رو ساخت!
حالا شما چطوری با آدرس الکی اکانت ساختین خدا می دونه!
rainbowجان مثل اینکه اون Link رو اصلا نخوندی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!وقتی که من خواستم اکانت بسازم آدرس الکی که می دادم قبول نمی کرد!
آخرش با پسر عمه ام مجبور شدیم بریم تو اینترنت و یه آدرس با کد پستی در انگلستان در آوردیم و بع اون رو وارد کردیم همه چیز رو چک کرد بعد اکانت رو ساخت!
حالا شما چطوری با آدرس الکی اکانت ساختین خدا می دونه!
همگی ببخشید !
فکر کردم میگه آدرس رو چک می کنه و مییبینه آدرسی که دادید (مثلا در انگستان) وجود نداره !
به قسمت Ip اش دقت نکردم!
---------------------------------------
راستی وقتی یکی پیغام می گذاره من متوجه نمی شم!
باید صفحه رو Refresh کنم تا پیغام ها رو ببینم!
همه همین کار رو میکنن؟
یه نرم افزاری هست که آی پی رو تغیر میده و یادمه رو دکمه ی Change ش که کلیک میکردی از یه کشوری برا یه آی پی میگرفت! فکر میکنی این جواب بده؟rainbowجان مثل اینکه اون Link رو اصلا نخوندی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Microsoft قراره هر زمانی که با یک Acount به Live وصل میشید،آدرس ثبت شده در اون Account رو با اون IP که وصل شدید (اون دیگه قابل تغییر نیست، چون بستگی به موقعیت جغرافیایی داره) چک کنه. اگر مثلا آدرس ثبت شده شما در آمریکا باشه ولی از ایران به Live وصل شید IP با آدرس مغایرت پیدا میکنه و اون Account رو باطل میکنن.

آره قیمت خوبی داره می ده البته قیمتش همین حدوداس اینطوری نیست که فکر کنی داره بهت ارزون می ده.یه مغازه بهم NTSC J رو میده 430 تومن بنظرت قیمتش خوبه؟
فرق خاصی از نظر امکانات و کارایی ندارن. فقط j ریجن ژاپنه ولی uc ریجن امریکاس.J با UC چه فرقی می کنه؟
بیخود می گفتناینجوری که همه مغازه دار ها می گفتن بازی های UC به J می خوره! پس چرا J ارزون تره؟(uc 480 تومن هست)
قیمت uc هم 480 نیست بهت زیاد گفته حدود 450-460 می تونی پیدا کنی.سری های اولیه 360 تو خودشون یدونه ریموت هم داشتن (اکثر ورژن های j در ایران هم مال سری های اوله!) ولی من اصلا بهت توصیه نمی کنم بخری چون سری های اولیه 360 بهشون اطمینانی نیست و ممکنه مشکل حرارتی داشته باشند!یکی از مغاره دارها می گفت روی J ریموت هست ولی رو UC نه آیا این درسته؟
ممکنه هر دراوی باشه و شانسیه!درایور J ها می شه سامسونگ باشه یا می تونه هر درایوری باشه؟گفتی رو درایور سامسونگ گیر ندم. می صرفه دنبالش بگردم.
انگلیسیسهمنوهای J انگلیسی یا ژاپنی؟
در کل uc تو ایران بهتره.حالا در کل بنظرتون J بخرم یا UC؟ مرسی
Dooste Aziz,motmaeni Ke Etelaatet Doroste.........?

از چه نظر می گی uc بهتره؟ بعد من متوجه نشدم..... گفتی بازی های uc به j می خوره یا نه؟:confused: