راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان من یک پریوم جاسپر دارم می خواستم ببینم بازی را که در دستگاه می زاریم خودش به طور اتوماتیک روی هار میریزه یا نه اگه نه لطفا بگین چطور باید بازی را روی هارد بریزم

یعنی فالکونه؟!!!؟
آخه تاریخش برای ماه هشتمه!!!!

نه بابا جاسپره.. مدل های اول جاسپر 256 مگ بعد شد 512
.. فالکون که اصلامموری داخلی نداره.

دوستان من یک پریوم جاسپر دارم می خواستم ببینم بازی را که در دستگاه می زاریم خودش به طور اتوماتیک روی هار میریزه یا نه اگه نه لطفا بگین چطور باید بازی را روی هارد بریزم

نه بابا باید خودت بریزی
اگر اشتباه نکنی وقتی تو داشبورد هستی Y رو میزنی یک صفحه ای میاد که میتونی اونجا نصبش کنی تو هارد

سلام
دوستان امروز داشتم بازی میکردم برقمون قطع و وصل شد و یهو ایکس باکس 3 تا چراغش قرمز شد و چشمک زد ولی هیچ مشکلی پیدا نکرد و الان هم خاموشش کردم دوباره روشن شد..
دوتا چراغ چپ و یه چراغ پایین راست روشن و چسمک میزد نه مثل اون عکیسی که دوستمون بالا گذاشتند...
این چیز خاصی هست یا یه جور هشدار واسه قطع برق بود؟
ممنون

سلام
دوستان امروز داشتم بازی میکردم برقمون قطع و وصل شد و یهو ایکس باکس 3 تا چراغش قرمز شد و چشمک زد ولی هیچ مشکلی پیدا نکرد و الان هم خاموشش کردم دوباره روشن شد..
دوتا چراغ چپ و یه چراغ پایین راست روشن و چسمک میزد نه مثل اون عکیسی که دوستمون بالا گذاشتند...
ممنون
سلام نگران نباش
وقتی که سیم برق درست وصل نباشه این خطا رو میده

سلام
ممنون
یه محافظ برا دستگاه بخر تا دیگه نگران این موضوع نباشی :smile:
واقعا این برق رفتنا پدر کنسولو در میاره

xbox360 2010

Joykiller.jpg

منبع

سلام دوست من سه ماه پیش یه کنسول elite jasperخرید منم یه هفته و یه روزه که یه arcade jasperخریدم کنسول جفتمونم بازی با هر ریجنی رو اجرا میکنه!!!!!!free,pal,ntscالبته هنوز بازی نداشتیم که ریجنش jباشه.قضیه اش چیه؟و من روزی چقدر با کنسولم بازی کنم که درایورم خراب نشه؟(dvdrom)
چون هارد ندارم.
ممنون.

سلام دوست من سه ماه پیش یه کنسول elite jasperخرید منم یه هفته و یه روزه که یه arcade jasperخریدم کنسول جفتمونم بازی با هر ریجنی رو اجرا میکنه!!!!!!free,pal,ntscالبته هنوز بازی نداشتیم که ریجنش jباشه.قضیه اش چیه؟و من روزی چقدر با کنسولم بازی کنم که درایورم خراب نشه؟(dvdrom)
چون هارد ندارم.
ممنون.

مطمئنی ریجن ها متفاوت هست اکثر بازیهای موجود در بازار فری هستن یا پال و اگر هم میبینی رو دیسک چیزی نوشته اشتباه هست

بازی رو با این برنامه چک کن ریجن اصلیش رو بهت میده

: آموزش abgx360 به منظور چک کردن Stealth Patch بازی ها (v1.0.2 و ساپرت 4th Wave)

دوستان
دسته کنسول من بیسیم هست
یه مدتی که بعد از اولین شارژ دیگه دسته بعد از 5دقیقه خاموش میشه؟
باطری هم عوض کردم ولی بی تاثیر بود
ممنون

باطری قوی باید بندازی نه از این جفتی 200 تومنی ها

سعی کن باطری شارژی سونی بندازی

راهنمای

دوستان یه راهنمای کنید من میخوام یه 360 آکبند خالی بخرم منظورم بدون وسایل کابل/ هارد و... الیت چند خوبه ؟ خالی :confused:

ارکید چند خوبه خالی :confused:

دوستان یه راهنمای کنید من میخوام یه 360 آکبند خالی بخرم منظورم بدون وسایل کابل/ هارد و... الیت چند خوبه ؟ خالی :confused:

ارکید چند خوبه خالی :confused:
من هم میخواستم این حالت بخرم که کسی حاضر نشد با این شرایط بفروشه فقط دسته رو 30 بر میدارن
در ضمن آرکد چیز خاصی نداره یک کابل کامپوزیت داره کسی نمیخره و 15 تومن هم قیمتش نیست

سلام
ممنون میشم یک نفر هم منو راهنمایی کنه
من یه ایکس باکس میخوام بخرم که Jtag شده باشه و به عبارتی بتونه بازی های آرکید رو اجرا کنه
فکر نکنم هر کسی داشته باشه و عموماً هم قیمتهای فضایی میدن یک دوستمون تو همین فروم این کارو انجام میداد
capitanrayan

یه جا خوندم که وقتی بازیو میریزیم روی هارد برای اجرا به دیسک احتیاج داره درسته؟
برای نصب هم نوشته بود بازیو میزارید بعد خاموش و روشن میکنید بعد نصب میکنید کلا روش نصبش چطوریه؟
اگه هیچ وقت آنلاین نشیم ممکنه بن بشیم؟(قفل هارد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or