محمد رضا mr
کاربر سایت
یعنی فالکونه؟!!!؟اوایل 360 ها 256 بودن بعدش به 512 ارتقا یافتن مال من هم 256 هست.
آخه تاریخش برای ماه هشتمه!!!!
یعنی فالکونه؟!!!؟اوایل 360 ها 256 بودن بعدش به 512 ارتقا یافتن مال من هم 256 هست.
یعنی فالکونه؟!!!؟
آخه تاریخش برای ماه هشتمه!!!!
دوستان من یک پریوم جاسپر دارم می خواستم ببینم بازی را که در دستگاه می زاریم خودش به طور اتوماتیک روی هار میریزه یا نه اگه نه لطفا بگین چطور باید بازی را روی هارد بریزم
سلام نگران نباشسلام
دوستان امروز داشتم بازی میکردم برقمون قطع و وصل شد و یهو ایکس باکس 3 تا چراغش قرمز شد و چشمک زد ولی هیچ مشکلی پیدا نکرد و الان هم خاموشش کردم دوباره روشن شد..
دوتا چراغ چپ و یه چراغ پایین راست روشن و چسمک میزد نه مثل اون عکیسی که دوستمون بالا گذاشتند...
این چیز خاصی هست یا یه جور هشدار واسه قطع برق بود؟
ممنون
یه محافظ برا دستگاه بخر تا دیگه نگران این موضوع نباشی :smile:سلام
دوستان امروز داشتم بازی میکردم برقمون قطع و وصل شد و یهو ایکس باکس 3 تا چراغش قرمز شد و چشمک زد ولی هیچ مشکلی پیدا نکرد و الان هم خاموشش کردم دوباره روشن شد..
دوتا چراغ چپ و یه چراغ پایین راست روشن و چسمک میزد نه مثل اون عکیسی که دوستمون بالا گذاشتند...
این چیز خاصی هست یا یه جور هشدار واسه قطع برق بود؟
ممنون
سلام دوست من سه ماه پیش یه کنسول elite jasperخرید منم یه هفته و یه روزه که یه arcade jasperخریدم کنسول جفتمونم بازی با هر ریجنی رو اجرا میکنه!!!!!!free,pal,ntscالبته هنوز بازی نداشتیم که ریجنش jباشه.قضیه اش چیه؟و من روزی چقدر با کنسولم بازی کنم که درایورم خراب نشه؟(dvdrom)
چون هارد ندارم.
ممنون.
دوستان
دسته کنسول من بیسیم هست
یه مدتی که بعد از اولین شارژ دیگه دسته بعد از 5دقیقه خاموش میشه؟
باطری هم عوض کردم ولی بی تاثیر بود
ممنون
خیلی گرون میگن، حدود 500 در میاد برات.سلام
ممنون میشم یک نفر هم منو راهنمایی کنه
من یه ایکس باکس میخوام بخرم که Jtag شده باشه و به عبارتی بتونه بازی های آرکید رو اجرا کنه
من هم میخواستم این حالت بخرم که کسی حاضر نشد با این شرایط بفروشه فقط دسته رو 30 بر میدارندوستان یه راهنمای کنید من میخوام یه 360 آکبند خالی بخرم منظورم بدون وسایل کابل/ هارد و... الیت چند خوبه ؟ خالی :confused:
ارکید چند خوبه خالی :confused:
فکر نکنم هر کسی داشته باشه و عموماً هم قیمتهای فضایی میدن یک دوستمون تو همین فروم این کارو انجام میدادسلام
ممنون میشم یک نفر هم منو راهنمایی کنه
من یه ایکس باکس میخوام بخرم که Jtag شده باشه و به عبارتی بتونه بازی های آرکید رو اجرا کنه