راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آره خیلی عالی میشه !!
بستگی به مانیتورت هم داره !!
ممنون خیلی.میشه بگید کجا میفروشه؟
و من یه xbox360arcadeگرفتم میشه بگید از کجا میشه فهمید که jasperهست؟همه ی راهاشو بگید لطفا و اینگه به نظرتون من روزی چند ساعت باهاش بازی کنم که سه چراغ نشه؟

ممنون خیلی زیاد میشه بگید کجا میفروشه؟
و من یه xbox360arcadeگرفتم میشه بگید از کجا میشه فهمید که jasperهست؟همه ی راهاشو بگید لطفا و اینگه به نظرتون من روزی چند ساعت باهاش بازی کنم که سه چراغ نشه؟
همه فروشگاها دارن کابل رو مثلا فتحی و ... هستن که داشته باشن !
کنسولتم اگه تاریخش ماله 2009 باشه جاسپر هستش و پشت کنسول هم زده باشه 12 V اینم یه نشونه دیگه اش هست !!
معمولا حداقل 2 ساعت بازی کن و 1 ساعت هم بزار خنک بشه چیزیش فکر نکنم بشه !!

دوستان ایا باید سریال پشت دستگاه با سریال نامبری که تو سیستم اینفو میزنه یکی باشه؟
به درایو دستگاه و کپی خور شدنش که ربطی نداره؟
اگر یکی نباشه چی رو میرسونه؟

سلام من یک هارد ایکس باس 20 گیگ خریدم و دستگاه ارکید هست ولی روی سیستم 13.9 گیگ نشان میده از فروشنده سوال کردم گفت مشکل نیست و روی الیت این ظرفیت رو نشان میده میشه من رو راهنمایی بفرمایید مشکل هارد هست یا گفته فروشنده درست هست
با تشکر

آخرین ویرایش:
سلام این کابل vgaبا تبدیلش (برای مانیتور crt)...
ازشون صدا هم میشه گرفت؟چه روزلشنی میدن؟
من میرم تو قسمت اسکرین رزولشن مانیتورم تا 1600*1200داره یعنی تو بازیxbox360م همینطوره؟!!؟
و درضمن ماکه کنسول بدون هارد(arcade)داریم باید بازیهایی مثل فینال فانتزی که 3تا dvd هست رو بی خیال بشیم؟

سلام دوستان من ps3 دارم ميخوام يه xbox360 هم بخرم وچند تا سوال داشتم:

1-آپديت xbox360 شبيه ps3 هستش مثلا وقتي كه بازي جديد ميندازي رو دستگاه خودش آپديت ميشه يا نه خودمون بايد بشينيم اپديت كنيم؟

2-چه رجينهايي داره و كدومش براي ايران بهتره؟

3-چجوري بفهمم مادر بورد جاسپر هستش و اينكه چيكار كنم سه چراغ نشه؟(در كل عمر مفيد دستگاه چقدره؟)

4-اينكه ميگن دستگاه زياد داغ ميكنه اگه بزارمش روبروي كولر مشكلش حل ميشه يا نه؟:biggrin1:

5-هر نكته ديگري كه ميدانيد لازم است هم قبل از خريد و هم بعد از خريد براي استفاده درست از كنسول لطفا راهنمايي كنيد.

سلام این کابل vgaبا تبدیلش (برای مانیتور crt)...
ازشون صدا هم میشه گرفت؟چه روزلشنی میدن؟
من میرم تو قسمت اسکرین رزولشن مانیتورم تا 1600*1200داره یعنی تو بازیxbox360م همینطوره؟!!؟
و درضمن ماکه کنسول بدون هارد(arcade)داریم باید بازیهایی مثل فینال فانتزی که 3تا dvd هست رو بی خیال بشیم؟

صدا هم میشه گرفت با تبدیل دو به یک

ConnectVGAcolor.gif

تا 720p هم ساپورت میکنه که برای مانیتور crt خیلی خوبه

نه مشکلی با FF و بازهای چند دیسکه نداری فقط باید سر قسمت مشخصی دیسک رو عوض کنی.

سلام دوستان من ps3 دارم ميخوام يه xbox360 هم بخرم وچند تا سوال داشتم:

1-آپديت xbox360 شبيه ps3 هستش مثلا وقتي كه بازي جديد ميندازي رو دستگاه خودش آپديت ميشه يا نه خودمون بايد بشينيم اپديت كنيم؟

2-چه رجينهايي داره و كدومش براي ايران بهتره؟

3-چجوري بفهمم مادر بورد جاسپر هستش و اينكه چيكار كنم سه چراغ نشه؟(در كل عمر مفيد دستگاه چقدره؟)

4-اينكه ميگن دستگاه زياد داغ ميكنه اگه بزارمش روبروي كولر مشكلش حل ميشه يا نه؟:biggrin1:

5-هر نكته ديگري كه ميدانيد لازم است هم قبل از خريد و هم بعد از خريد براي استفاده درست از كنسول لطفا راهنمايي كنيد.

1- دو نوع اپدیت داره دققا مثل PS3 یکی از طریقه PSN هست و یکی هم بر روی دیسک ها عرضه میشه.

2- پال - UC - J که بهترینش پال هست و تو ایران هم 90 درصد پال وجود داره

3- به این تاپیک مراجعه کن مادربورد Jasper و مباحث پیرامون آن
الان با وجود مادربرد جاسپر معمولا خراب نمیشه برای اینکه عمرش بیشتر بشه باید سعی کنی در جای بسته قرار ندی تا هوا جریان داشته باشه و همچنین زیاد به دستگاه فشار نیاری مثلا 3 ساعت که بازی میکنی 1 ساعت استراحت بدی.

4- کولر..! نه ربطی نداره اگر خیلی میخوای بازی کنی سعی کن فن ها رو 12 ولنت کنی که تو کولینگ دستگاه تاثیر داره.

5- اگر دستگاهت جاسپر باشه مشکلی نداری اگر لایو وصل میشی نکات ایمنی رو رعایت کن که بن نشی
سعی کن زیاد به دستگاه فشار نیاری.

یکی از دوستان من ایکس باکس الیت جدید گرفته
کابلش سه فیش داره کابل تصویر منظورمه
کابل اچ دی وصل میکنه دستگاهش نمیشناسه و تصویر نمیده
میخواستم بدونم اید چه کار کنه که وقتی کابل اچ دی وص میکنه باید چه کار کنه؟

صدا هم میشه گرفت با تبدیل دو به یک

ConnectVGAcolor.gif

تا 720p هم ساپورت میکنه که برای مانیتور crt خیلی خوبه

نه واسه من اینطوری نیست مانیتورم!!!فقط یه کابل داره که بهش چسبیده و جدا نمیشه و اسپیکرم نداره و هیچ جای ورودی کابلی نداره!!!تبدیلو واسه همین میخوام دیگه.

سلام من یک هارد ایکس باس 20 گیگ خریدم و دستگاه ارکید هست ولی روی سیستم 13.9 گیگ نشان میده از فروشنده سوال کردم گفت مشکل نیست و روی ارکید این ظرفیت رو نشان میده میشه من رو راهنمایی بفرمایید مشکل هارد هست یا گفته فروشنده درست هست و بقیه ظرفیت هارد دیسک چی میشه
با تشکر

سلام من یک هارد ایکس باس 20 گیگ خریدم و دستگاه ارکید هست ولی روی سیستم 13.9 گیگ نشان میده از فروشنده سوال کردم گفت مشکل نیست و روی ارکید این ظرفیت رو نشان میده میشه من رو راهنمایی بفرمایید مشکل هارد هست یا گفته فروشنده درست هست و بقیه ظرفیت هارد دیسک چی میشه
با تشکر
گفته فروشنده درسته.
هارد 120 گیگ هم حدود 107 گیگ نشون میده.
نمیدونم هارد 20 گیگ رو چند خریدید ولی با آپدیت جدید میتونستید از یو اس بی فلش برای کپی کردن بازیها استفاده کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or