راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

:biggrin1::):biggrin1::):laughing::wallbash::gathering:
بچه ها سلام در مورد gow باید بگم که من سرعت 1mbداشتم که بخاطر این بازی کردمش 2mb واز این به بعد باید گیگا بایتی 15 تومان بپردازم این یک مطلب
دوم اینکه من می خوام یه نظر سنجی کنم که از این به بعد بازی ها رو روی دیسک های verbatim با label و boxshot بدم 10 تومان یا اینکه روی aone بزنم وبدم 7 تومان بدون label و boxshot . در مورد gears of war هم باید بگم بد آوردم وگرنه پنج شنبه آماده بود
در مورد بالا رفتن قیمتها هم باید بگم به من از طرف بازار توپ خونه زنگهای زیادی زده شد که نباید عرف کار را برهم زنم که انصافاَ حق دارن پس خدایی نکرده فکر نکنید من این کار رو بخاطر سود بیشتر انجام دادم
در مورد تغییر دیسک هم باید بگم که من بخاطر قیمت این کار رو نکردم تجربه من در دیسکها برای مشتریانم این گونه است که در زیر نوشتم:
TDK:بصورت کلی 50 درصد جواب داده
HP:بصورت کلی 70 در صد جواب داده
GIMAX:بصورت کلی 30 در صد جواب داده
Aone :تا اینجا 90 درصد جواب داده
در هر صورت انتخاب با خودتون
راستی گفتم بگم بد نیست یه چیزی رو بگم : موزیک ودموهای gow من رو یاد god of war میندازه (سبکش) در کل من نمیگم گرافیکش خداست ولی گیم پلی وداستانش عالی درسته که برعکس نظر گیم اسپات گفتم ولی خوب نظر من بود

روی دیسک های verbatim با label و boxshot بدم 10 تومان

من موافقم:cool: :cool: چون اینجوری دیگه بعضی ها خودشونو با داتکامشون نمیکشن.

البته Cover واقعیش رو بذارین (از سایت cdcovers.cc)

اگر این کار رو بکنین عالی میشه و مشتریاتون هم بیشتر میشن!:cool: :cool:

اگه هم روی aone با کاور و لیبل بزنین میشه چون ارزونتر در میاد!

label و boxshot

اين دوتا كه به نظر من سوسول بازيه. دیگه این‌قدر بزرگ شدیم که بازی رو به عشق عکس روی جلدش نخریم. من ترجیح می‌دم که این چیزها نباشه به جاش کیفیت دی‌وی‌دی‌ خام بالاتر باشه و قیمت کلی پایین‌تر بیاد.
به هر حال به نظر من شما هر دو كار رو بكني بهتر باشه. يعني از هر بازي يه نسخه‌ی باکس‌شات و لیبل دار بزنی و یه نسخه‌ی بدون اون‌ها.

verbatim چند درصد جواب داده؟؟:confused:
اگه درصدش بالاست روي همينا بزن.
با قاب و ... راستي قاب كه مي خري لطفاً سبزش رو بخر كه طبيعي تر بنظر بياد!!;)
ولي در كل هر دو نوع رو داشته باشي بهتره مثلاً‌ يكي 17 تومن داره و مي خواد 2 تا بازي بخره خوب معلومه كه يكيش رو قاب دار و ديگري رو Aone ميگيره.
:love: :love:

راستي قاب كه مي خري لطفاً سبزش رو بخر كه طبيعي تر بنظر بياد!

جايی سراغ داری !؟ چه قيمت میدن !؟
297.gif

S-Video AV Cable

سلام
بچه ها کسی اطلاع داره قیمت S-Video AV Cable چنده وکجاها دارند؟آخه مدتی هست که کابل hd avم تصویر را قطع و وصل میکنه

میگید رو یه سیستم دیگه تست کنم جواب میده؟
نتونستی مشکلتو حل کمی؟این error برای ms-25 میاد,موقع فلاش کردن x4.2.برای منم همینطور شده.باید از fw:c4e`s4.2 update rev1 استفاده میکردیم.
اگه به جایی رسیدی pm بده.منم اگه تونستم راه حلشو پیدا کنم بهت میگم.

نتونستی مشکلتو حل کمی؟این error برای ms-25 میاد,موقع فلاش کردن x4.2.برای منم همینطور شده.باید از fw:c4e`s4.2 update rev1 استفاده میکردیم.
اگه به جایی رسیدی pm بده.منم اگه تونستم راه حلشو پیدا کنم بهت میگم.
این fw:c4e`s4.2 update rev1 ماجراش چیه؟:wacko: از کجا باید دانلودش کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or