راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آپدیت شده c4e 4.2 هست که ms25 vرو هم support میکنه.کمیاب هست.
فکر نکنم به این آسونیا باشه.چون الان mtkflash نمیتونه drive بشناسه.من با xsam &hack 360 usb امتحان منکنم اگه کاری کردم خبر میدم.
اگه C4E v3.3 داری شاید به درد بخوره.
1. منظورت از ms25 v چیه؟
2.من رو این کامپوترم تا حالا 2 بار FM فلش کردم، پس چرا الان نمیشناسه؟
ایا از دیویدی مخصوص برای fw 4 به بالا استفاده کردین چون ایمج یک دیویدی به اسم 0800 هست که باید رایت شه و بعد اون رو تو درایو قرار بدی تا دستور فلاش رو قبول کنه
تو راهنماش که چیزی نگفته!

سلام بروبچ سایت من عضو جدید هستم البته خیلی وقت هستش که دارم بحت های شما رو دنبال می کنم یک سوال هم داشتم ممنون میشم جواب بدید من 2میلیون دارم حالا موندم یک 360 بخرم با یک تلویزیون اچ دی یا پی اس 3 بخرم با 360 حالا نمی دونم چیکار کنم ممنون از شما اگر اینجا جاش نبود به بزگواری خودتون ببخشید

يه 360 يه وي يه ps3!و يك:
مونيتور اچ دي 1080p
تازه يه چيزي هم برات باقي ميمونه باهاش بازي بخر!!

1. منظورت ازms25 چیه؟
2.من رو این کامپوترم تا حالا 2 بار FM فلش کردم، پس چرا الان نمیشناسه؟
پایین درایوت(جایی که serial number هست) نوشته.
متسفانه الان mtkflash نمیتونه درایو بشناسه.به نظر میاد پورتش بلاک شده.کارمون سخت شده(شاید درایو 360 بر باد رفته باشه.من که تا حالا باهاش بازی نکرده بودم.)
فکر کنم باید از mtkflash با hexeditor دست کاری بشه تا شاید فرجی بشه.که اونم از من بر نمیاد.
ایا از دیویدی مخصوص برای fw 4 به بالا استفاده کردین چون ایمج یک دیویدی به اسم 0800 هست که باید رایت شه و بعد اون رو تو درایو قرار بدی تا دستور فلاش رو قبول کن
من این کارو انجام داده بودم ولی نشد.بازم امتحان میکنم.

ان هم شماره ی تکین برای تهیه بازی 360 09125142696

100% روی No Name میزنه ديگه !؟ با اون کيفيت بيربط ديويدی & سيدی های PC ديگه انتظاری از X360 نمیشه داشت
بدون شک ديسکهای 360 که تکين بزنه بار اول که بره تو دستگاه بار دومی رو به وجود نمیاره !!
300.gif

یا از دیویدی مخصوص برای fw 4 به بالا استفاده کردین چون ایمج یک دیویدی به اسم 0800 هست که باید رایت شه و بعد اون رو تو درایو قرار بدی تا دستور فلاش رو قبول کنه

تو راهنماش که چیزی نگفته!

به عقیده‌ی خیلی‌ها، بهترین Tutorial برای هک 360، اینی هست که جلوتر لینک می‌دم. کاملا جامع و معتبر هست. در مورد همین موضوعی هم که شما گفتید، یعنی FirmGuard، توضیحاتی کامل داده.

Textbook's Xbox 360 Firmware Flashing Tutorial

پ.ن یکم: طاهر جان، Fall Update 2006 رو دارین یا من بزنم روی سی‌دی بیارم؟

پ.ن دوم: کسی هست این‌جا که به عنوان مثال ورژن فرمور دی‌وی‌دی‌ رام سامسونگش MS28 باشه و به دلایلی نتونسته باشه Bad Flash Recovery Method انجام بده و مجبور شده باشه از VCC Switch Method* استفاده کنه؟ (حالا خودش یا کسی که براش این‌ کار رو انجام داده.)

*This method involves opening your drive, de-soldering a resistor, and wiring up a switch.

دوست عزیز
الان تمام DVD رایتر ها قابلیت رایت DVD های دو لایه (ِ Dual Layer ) را دارند و احتیاجی به آپدیت Firmware نیست. اگر روی جعبه DVD رایتر یا پنل جلوی آن عبارت DVD+R DL یا Dual Layer نوشته نشده باشد در صورت موجود بودن Firmware جدید می توانی این قابلیت را با آپدیت Firmware اضافه کنی.
من دیروز DVD های دو لایه TDK و Verbatim را 5000 تومان خریدم.
در مورد سرعت رایت این نوع DVD ها , باید بگویم که فعلا سرعت رایت بیشتر از 2.4 X به بازار نیامده و مدت 43 دقیقه طول می کشه که یک DVD DL رایت بشود (البته از روی سورس هارد دیسک )
ببین این رایتری که من دارم فیلیپس هست حالا فرمور جدیدو باید از کجا بگیرم؟
یه چیز دیگه الان رایتر خوب که 2 لایه رو ساپورت کنه چنده؟ مدل اکسترنال هم داره؟قیمتش چطوریه؟

ye soal daram midoonam jash nist
dar zemn farsi saz ham nadaram :cheesygri

mikhastam bebinam 360 faghat be tele visione lcd mikhore ya na be monitor chi?
oonam bayad lcd bashe?
ghaziyeye in pal va in sohbata chiye?

bazam bebakhshid ke farsi naneveshtam

سلام بروبچ سایت من عضو جدید هستم البته خیلی وقت هستش که دارم بحت های شما رو دنبال می کنم یک سوال هم داشتم ممنون میشم جواب بدید من 2میلیون دارم حالا موندم یک 360 بخرم با یک تلویزیون اچ دی یا پی اس 3 بخرم با 360 حالا نمی دونم چیکار کنم ممنون از شما اگر اینجا جاش نبود به بزگواری خودتون ببخشید
سلام...ببین فکر خرید پی اس 3 رو فعلا بذار کنا تا یه 3 سال دیگه که بلو ری خام ارزون شه...منظورم اینه کهاگه کپی خور هم بشه نمی صرفه...تازه رایترش هم خدا تومنه...
به نظر من یه 360 بگیر...بعد سری بور کامپیترت رو ارتقا بده تا بتونی سالار کرایسیس رو بازی کنی:love: بعدش هم یه تلویزیون اح دی بگیر ...بعدشم یه 9ماهی صبر کن تا وی کپی خور شه برو اونو بگیر

ye soal daram midoonam jash nist
dar zemn farsi saz ham nadaram :cheesygri

mikhastam bebinam 360 faghat be tele visione lcd mikhore ya na be monitor chi?
oonam bayad lcd bashe?
ghaziyeye in pal va in sohbata chiye?

bazam bebakhshid ke farsi naneveshtam

عزیزم تو امضام لگد که گل نمیکنم;)(در مورد فارسی نویسی امضام رو بخون)
360 به همه چیز میخوره...به تلویزیون معمولی، هر نوع مانیتور و.... و به رادیو:biggrin1:)
در مورد پال و یو سی هم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or