راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آپدیت شده c4e 4.2 هست که ms25 vرو هم support میکنه.کمیاب هست.
فکر نکنم به این آسونیا باشه.چون الان mtkflash نمیتونه drive بشناسه.من با xsam &hack 360 usb امتحان منکنم اگه کاری کردم خبر میدم.
اگه C4E v3.3 داری شاید به درد بخوره.

تشکر از زحمات تکاوچ

سلام دوستان
مدتی نبودم ولی با دوست خوبم تکاوچ در ارتباط هستم

و لازم دونستم الان که فرصتی به دست اوردم مختصر

تشکری ازش بکنم و یاد اوری کنم اولین کسی که شروع

به کپیخور کردن دستگاه و کپی کردن بازیها کرد چه کسی

بود؟ دوستانی هم که بعد این کار رو انجام دادند باید همیشه

قدر دان زحمات ایشون بوده و باشند

با امید سلامتی برای این دوست عزیز و همه برو بچه های

واقعی سایت!!!!!!!!!

راستی دوستان ! من الان ی بازی 360 دارم روی PC میخوا رایت کنم و بزارم توی 360 بازی کنم ! حالا برای رایت ان سی دی فقط ی دی وی دی رایتر نییاز هست یا باید دسگاه مخصوصی بخرم ! راستی دی وی دی خام 8gig جنده ! بهترینش ! کجا داره

راستی دوستان ! من الان ی بازی 360 دارم روی PC میخوا رایت کنم و بزارم توی 360 بازی کنم ! حالا برای رایت ان سی دی فقط ی دی وی دی رایتر نییاز هست یا باید دسگاه مخصوصی بخرم ! راستی دی وی دی خام 8gig جنده ! بهترینش ! کجا داره

بله با رایتر معمولی میشه ولی با سرعت کم باید رایت کنی

بله با رایتر معمولی میشه ولی با سرعت کم باید رایت کنی
تو رو خدا جواب بدید!
این دوستمون میگن که با dvd رایتر های معمولی میشه بازی 360 رایت کرد در صورتی که من شنیده بودم باید حتما رایتر دولایه رو ساپورت کنه.حالا کدومش درسته؟:confused:
-----------------
با 50 MB فایل مشکل نداشتی؟
نه!چون دادم chaleneeverything برام دانلود کرد :cheesygri
----------------
به نظر منم بهتره لیبل رو بی خیال شیم...قیمتو بیار پایین تکاوچ.

تو رو خدا جواب بدید!
این دوستمون میگن که با dvd رایتر های معمولی میشه بازی 360 رایت کرد در صورتی که من شنیده بودم باید حتما رایتر دولایه رو ساپورت کنه.حالا کدومش درسته؟:confused:
-----------------.

منظور من این بود که دستگاه دیگه نمیخواد ولی باید رایتر دو لایه رو ساپورت کنه چون یک سری از اطلاعات مهم بازی ها رو تو لایه دوم نوشته میشه البته قرار بود با تغییر fw دیویدی یک لایه رو هم قبول کنه که هنوز ازش خبری نیست تا اونجایی که من میدونم ولی بیشتر بازی ها حجمشون دیگه به دیویدی یک لایه نمیخوره

سلام بروبچ سایت من عضو جدید هستم البته خیلی وقت هستش که دارم بحت های شما رو دنبال می کنم یک سوال هم داشتم ممنون میشم جواب بدید من 2میلیون دارم حالا موندم یک 360 بخرم با یک تلویزیون اچ دی یا پی اس 3 بخرم با 360 حالا نمی دونم چیکار کنم ممنون از شما اگر اینجا جاش نبود به بزگواری خودتون ببخشید

سلام بروبچ سایت من عضو جدید هستم البته خیلی وقت هستش که دارم بحت های شما رو دنبال می کنم یک سوال هم داشتم ممنون میشم جواب بدید من 2میلیون دارم حالا موندم یک 360 بخرم با یک تلویزیون اچ دی یا پی اس 3 بخرم با 360 حالا نمی دونم چیکار کنم ممنون از شما اگر اینجا جاش نبود به بزگواری خودتون ببخشید

اگه می خوای بازی ارجینال بخری ps3 بگیر چون فکر نمیکنم حداقل تا شیش ماه دیگه کپی خور شه

تو رو خدا جواب بدید!
این دوستمون میگن که با dvd رایتر های معمولی میشه بازی 360 رایت کرد در صورتی که من شنیده بودم باید حتما رایتر دولایه رو ساپورت کنه.حالا کدومش درسته؟

دوست عزیز
الان تمام DVD رایتر ها قابلیت رایت DVD های دو لایه (ِ Dual Layer ) را دارند و احتیاجی به آپدیت Firmware نیست. اگر روی جعبه DVD رایتر یا پنل جلوی آن عبارت DVD+R DL یا Dual Layer نوشته نشده باشد در صورت موجود بودن Firmware جدید می توانی این قابلیت را با آپدیت Firmware اضافه کنی.
من دیروز DVD های دو لایه TDK و Verbatim را 5000 تومان خریدم.
در مورد سرعت رایت این نوع DVD ها , باید بگویم که فعلا سرعت رایت بیشتر از 2.4 X به بازار نیامده و مدت 43 دقیقه طول می کشه که یک DVD DL رایت بشود (البته از روی سورس هارد دیسک )

سلام. خوب اگر دو تا کنسول رو داشته باشی که خیلی خوبه حتی میتونی وی رو هم بگیری. اما وقتی بخوای اینا رو بخری باید حداکثر استفاده رو ببری که با یه تلویزیون Full HD تکمیل میشه. الان PS3 تازه اومده افت قیمت نکرده پس خریدش به صرفه نیست. وی هم همینطور پس میمونه 360 که الان بازی های خوبی هم داره و تو کریسمس هم بیشتر میشه. پس اول 360 بگیر. تلوزیوت هم میتونی از 1.300 شروع کنی. که مارک ال جی قیمت هاش بد نیست ولی پاناسونیک یه چیزه دیگست.

اینم لیست بازی های 360 که به زودی وارد بازار میشن.
Blue Dragon™

Brothers in Arms: Hells Highway™

Crackdown™

Forza Motorsport™ 2

Halo® 3

History Channel: Civil War

John Woo presents Stranglehold™

Lost Planet™: Extreme Condition

Star Trek: Legacy

The Darkness

TimeShift

Too Human