من زنگ زدم تکین گفت ما اطلاعی نداریم!
راستی دوستان ! من الان ی بازی 360 دارم روی PC میخوا رایت کنم و بزارم توی 360 بازی کنم ! حالا برای رایت ان سی دی فقط ی دی وی دی رایتر نییاز هست یا باید دسگاه مخصوصی بخرم ! راستی دی وی دی خام 8gig جنده ! بهترینش ! کجا داره
میگید رو یه سیستم دیگه تست کنم جواب میده؟:confused:
تو رو خدا جواب بدید!بله با رایتر معمولی میشه ولی با سرعت کم باید رایت کنی
نه!چون دادم chaleneeverything برام دانلود کرد :cheesygriبا 50 MB فایل مشکل نداشتی؟
تو رو خدا جواب بدید!
این دوستمون میگن که با dvd رایتر های معمولی میشه بازی 360 رایت کرد در صورتی که من شنیده بودم باید حتما رایتر دولایه رو ساپورت کنه.حالا کدومش درسته؟:confused:
-----------------.
سلام بروبچ سایت من عضو جدید هستم البته خیلی وقت هستش که دارم بحت های شما رو دنبال می کنم یک سوال هم داشتم ممنون میشم جواب بدید من 2میلیون دارم حالا موندم یک 360 بخرم با یک تلویزیون اچ دی یا پی اس 3 بخرم با 360 حالا نمی دونم چیکار کنم ممنون از شما اگر اینجا جاش نبود به بزگواری خودتون ببخشید
تو رو خدا جواب بدید!
این دوستمون میگن که با dvd رایتر های معمولی میشه بازی 360 رایت کرد در صورتی که من شنیده بودم باید حتما رایتر دولایه رو ساپورت کنه.حالا کدومش درسته؟
سلام بروبچ سایت من عضو جدید هستم البته خیلی وقت هستش که دارم بحت های شما رو دنبال می کنم یک سوال هم داشتم ممنون میشم جواب بدید من 2میلیون دارم حالا موندم یک 360 بخرم با یک تلویزیون اچ دی یا پی اس 3 بخرم با 360 حالا نمی دونم چیکار کنم ممنون از شما اگر اینجا جاش نبود به بزگواری خودتون ببخشید