راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ای بابا قاطی کردم :biggrin1:

ببینید ، وقتی شما دارید مقدار برقی که باید به لنز وارد بشه رو بیشتر می کنید و در نتیجه قدرت لنزو بیشتر می کنید ، لنز بعد از مدتی فشار بهش میاد و ممکنه بسوزه ، شما به من بگید که من چجوری می تونم بدون هیچ مشکلی بازی ها رو اجرا کنم؟؟؟

یه سوال دیگه دوست دارم قشنگ 9999999999999 خط جواب بنویسید واسش که دقیق باشه!:biggrin1:
من بازی X رو روی اون دیویدی 5 تومنیه Gimax ، روی HP ، روی Verbatim و روی مالزی می گیرم ، فرق اینها دقیقا با هم چیه؟؟؟

راستی یکی ابعاد دقیق آداپتور رو بگه میخوام برم براش جعبه چوبی سرتاسر فن درست کنم!!! یه طرح خوفی تو زهنما

آها! یادم رفت بگم من برم یه پنکه 60 تومنی بخرم صبح تا شب باد بزنه وسط صورت 360 ؟؟!؟!:biggrin1:

سلام بر دوستان
همین الان Gears Of War رو دات کام برام فرستاد. (با لیبل و تشکیلات خفن) خداست هر چی بگم کم گفتم. زود باشین بگیرید. خفنه.
راستی FEAR رو هم گرفتم ولی آنقدرGears Of War خداست که هنوز اون رو نگاه نکردم.

بچه ها زنگ بزنید تا دیر نشده بازیها رو از آقا تکاوچ بگیرید...من زنگ زدم تلفنشون هم درست شده!

:biggrin1: وقتی لنزت ضعیف شد پشیمون میشی!
جیمز باند تو مشکلی داری؟؟؟(بی احترامی فرض نشه)
من همه ی بازی هامو از داتکام گرفتم و تنها سر یکیشون(FARCRY) مشکل پیدا کرد که اونم چون من مشتریشون بودم فرمور دستگاهمو به طور رایگان آپ کردن که از اون به بعد حتی یک مشکل هم نداشتم(من 6تا بازی رو بدون مشکل اجرا کردم)
در مورد ضعیف شدن لنز با دی وی دی های داتکام هم باید بگم که حرف کاملا ... هست چون این VERBATIMها آنقدر خوب هست که داتکام بازیاشو چون روی اون میزنه 10تومن از مشتری میگیره(این رو جدی میگم)
تازه داتکام و اکثر مغازه ها همه ی بازیهاشون 10 تومنه و مثه برخی افراد نیستند که وقتی میبینند یه بازی بیشتر از بقیه طرفدار داره اون بازی رو گرون تر بدن...:mad:
ممکنه این پست تا یه ساعت دیگه حذف بشه چون میگن تبلیغ کرده...اما حداقل پست هایی رو که تهمت به مغازه ها میزنن رو هم پاک کنید...

تازه داتکام و اکثر مغازه ها همه ی بازیهاشون 10 تومنه و مثه برخی افراد نیستند که وقتی میبینند یه بازی بیشتر از بقیه طرفدار داره اون بازی رو گرون تر بدن...
100000000000% با شما موافق هستم . تازه رو یک Dvd فله ای بی نام و نشان . که چی آقا رو دو سه تا بازی که گرفته ضرر کرده . من که امروز ار دات کام گرفتم

Salam doostan. Man taze too in site ozv shodam bebakhshid ke fonte farsi nadaram az dafehaye bad ghol midam farsi benevisam. Mikhastam beporsam in .com (dot com) ke migin forooshgahesh kojast? gheymate baziasho chand mide? az aghaye takavoch (age eshtebah nakonam) chetor mitoonam bazi begiram?

فقط من بحث رو بذارین تموم کنم!

چون این VERBATIMها آنقدر خوب هست که داتکام بازیاشو چون روی اون میزنه 10تومن از مشتری میگیره(این رو جدی میگم)

والا داتکام به من یدفعه Gimax داد و 10 تومن گرفت که ... شد به لنزم..بعدش هم بهم HP داد 10 تومن.

مثه برخی افراد نیستند که وقتی میبینند یه بازی بیشتر از بقیه طرفدار داره اون بازی رو گرون تر بدن...

اگه منظورت آقا تکاوچه(که هست) باید بهت بگم که ایشون بخاطر این 10تومن گرفتن که برای دانلود سریعتر اون سرعت خط رو بالا بردن که هزینش بالا رفت و ما هم از گرونتر خریدیم خیلی هیچم ناراحت نیستم!

.اما حداقل پست هایی رو که تهمت به مغازه ها میزنن رو هم پاک کنید...

من تهمت نزدم....واقعیت رو گفتم...من یدفعه زنگ زده بود ماه پیش به داتکام 2 تا بازی روی HP واسم بزنه ولی روی Gimax زد و 10 تومن ازم گرفت....لنز ما ... شد و بعدا که باهاش در مورد ضعیف شدن لنزم صحبت می کردم گفتش شما نباید از Gimax استفاده کنین:mad: :((

حالا بازم فکر می کنید من الکی از این داتکام بدم میاد؟؟؟؟

بهتره موضوع رو همینجا تموم کنیم و با خوبی و خوشی این تاپیک رو ادامه بدیم!;)

تکاوچ جان به من گفتش که اگر بچه ها بخواند میتونه بازی را فردا صبح آماده کنه ولی هزینه ی اون برای هر نفر 10 تومن میوفته
دلیلش هم اینکه باید سرعت خط را ببره بالاتر در نتیجه هزینه ی بیشتری براش داره
تا اینجا Crabon و Wwe Smack Down Vs Row را دانلود کرده چون فروش خوبی نداشته همش ضرر داشته و اگر بچه ها بخواند زود بازی را بگیرند قیمت بیشتری خواهد داشت

از خودم که در نمیارم...(البته جای تعجب داره)

اگه منظورت آقا تکاوچه(که هست) باید بهت بگم که ایشون بخاطر این 10تومن گرفتن که برای دانلود سریعتر اون سرعت خط رو بالا بردن که هزینش بالا رفت و ما هم از گرونتر خریدیم خیلی هیچم ناراحت نیستم!
از کی شدی وکیل اقا تکاوج سورنا جان . خوب درست . چرا رو DVD فله که عمرا از 4 تومن گرون تر نیست و احدی اسمش رو نشنیده بازی رو زده 10 تومن . خوب ما که گوشهامون دراز نیس عزیزم . خوب داره با یک DVD ارزون تر و اشغال پول Vibratim رو میگیره درسته . بعد از کی تا حالا شما طرفدار بازی رایتی شدی . شما که سرت میرفت از بازی مالزی دل نمیکندی .{ فکر کنم غلط نوشتم اسم DVD رو }

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or