punished-snake
کاربر سایت
جیمز باند تو مشکلی داری؟؟؟(بی احترامی فرض نشه)بچه ها زنگ بزنید تا دیر نشده بازیها رو از آقا تکاوچ بگیرید...من زنگ زدم تلفنشون هم درست شده!
:biggrin1: وقتی لنزت ضعیف شد پشیمون میشی!

100000000000% با شما موافق هستم . تازه رو یک Dvd فله ای بی نام و نشان . که چی آقا رو دو سه تا بازی که گرفته ضرر کرده . من که امروز ار دات کام گرفتمتازه داتکام و اکثر مغازه ها همه ی بازیهاشون 10 تومنه و مثه برخی افراد نیستند که وقتی میبینند یه بازی بیشتر از بقیه طرفدار داره اون بازی رو گرون تر بدن...
چون این VERBATIMها آنقدر خوب هست که داتکام بازیاشو چون روی اون میزنه 10تومن از مشتری میگیره(این رو جدی میگم)
مثه برخی افراد نیستند که وقتی میبینند یه بازی بیشتر از بقیه طرفدار داره اون بازی رو گرون تر بدن...
.اما حداقل پست هایی رو که تهمت به مغازه ها میزنن رو هم پاک کنید...

تکاوچ جان به من گفتش که اگر بچه ها بخواند میتونه بازی را فردا صبح آماده کنه ولی هزینه ی اون برای هر نفر 10 تومن میوفته
دلیلش هم اینکه باید سرعت خط را ببره بالاتر در نتیجه هزینه ی بیشتری براش داره
تا اینجا Crabon و Wwe Smack Down Vs Row را دانلود کرده چون فروش خوبی نداشته همش ضرر داشته و اگر بچه ها بخواند زود بازی را بگیرند قیمت بیشتری خواهد داشت
از کی شدی وکیل اقا تکاوج سورنا جان . خوب درست . چرا رو DVD فله که عمرا از 4 تومن گرون تر نیست و احدی اسمش رو نشنیده بازی رو زده 10 تومن . خوب ما که گوشهامون دراز نیس عزیزم . خوب داره با یک DVD ارزون تر و اشغال پول Vibratim رو میگیره درسته . بعد از کی تا حالا شما طرفدار بازی رایتی شدی . شما که سرت میرفت از بازی مالزی دل نمیکندی .{ فکر کنم غلط نوشتم اسم DVD رو }اگه منظورت آقا تکاوچه(که هست) باید بهت بگم که ایشون بخاطر این 10تومن گرفتن که برای دانلود سریعتر اون سرعت خط رو بالا بردن که هزینش بالا رفت و ما هم از گرونتر خریدیم خیلی هیچم ناراحت نیستم!