راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا برای xbox360 تلوزیون خاصی لازمه؟این 21 اینچ معمولی ها جواب می ده؟سیستم خاصی چیزی می خواد؟توضیح بدین لطفا.
جواب که میده ولی کیفیتی که میگیری پایینه.
نهایت یکدونه تلویزیون full HD که 1080p رو ساپورت کنه.
اگر پول LCD TV نداری برو یک مانیتور بگیر که ورودی DVI هم داشته باشه.
مانیتور های فول اچ دی هم وجود دارن ولی تو ایران نیست که نهایت قیمت اونها 600 دلاره.
مانیتور خوب : SAMSUNG SM 2253 BW
قیمت : 365000
مانیتور فول HD : این مدل : SAMSUNG SM 2443 BW
قیمت : 530 دلار

تشکر از دوستانی که لطف کردن و جواب دادن، اگه میشه این چند تا سوال را هم جواب بدهید:
1- اگه من و پسردائی ام بخواهیم هر کدام یک عدد 360 بگیریم، آیا هزینه گمرک هم داره؟ آخه میگن بیشتر از 80 دلار نمیشه کالای برقی آورد.
2- اگه احیانا 360 درایوش Lite On بود و قیمتش هم 420-430 آیا ارزش داره بخرم و اینکه اگه خریدم و بعد پشیمون شدم آیا میشه توی ایران با همون قیمت خرید، فروختش؟
3- آیا توی محیط داشبورد بخشی هست که شماره سریال دستگاه را نوشته باشه؟

جواب که میده ولی کیفیتی که میگیری پایینه.
نهایت یکدونه تلویزیون full HD که 1080p رو ساپورت کنه.
اگر پول LCD TV نداری برو یک مانیتور بگیر که ورودی DVI هم داشته باشه.
مانیتور های فول اچ دی هم وجود دارن ولی تو ایران نیست که نهایت قیمت اونها 600 دلاره.
مانیتور خوب : SAMSUNG SM 2253 BW
قیمت : 365000
مانیتور فول HD : این مدل : SAMSUNG SM 2443 BW
قیمت : 530 دلار
کیفیت پایین یعنی چی؟خیلی پایین؟یعنی حال نمی ده؟:biggrin1:21 اینچ خفن نیستا.معمولیه معمولیه.الان خود دستگاه با مخلفاتش چند در میاد؟ببخشید من زیاد وارد نیستم.مرسی

تشکر از دوستانی که لطف کردن و جواب دادن، اگه میشه این چند تا سوال را هم جواب بدهید:
1- اگه من و پسردائی ام بخواهیم هر کدام یک عدد 360 بگیریم، آیا هزینه گمرک هم داره؟ آخه میگن بیشتر از 80 دلار نمیشه کالای برقی آورد.
2- اگه احیانا 360 درایوش Lite On بود و قیمتش هم 420-430 آیا ارزش داره بخرم و اینکه اگه خریدم و بعد پشیمون شدم آیا میشه توی ایران با همون قیمت خرید، فروختش؟
3- آیا توی محیط داشبورد بخشی هست که شماره سریال دستگاه را نوشته باشه؟

2. مشکلی نداره.اگر توی دست بگیرید و ببرید بالا توی هواپیما مشکلی نداره و گمرکی نمی خوره.
2. درایو Lite-On هم به زودی روش هک شدنش پخش میشه.مطمئن هم باش پشیمون نمیشی اگر صبر کنی.اما وقتی یه چیزی رو استفاده کنی دسته دوم حساب میشه و مطمئنا قیمتش هم باید کمتر بشه...
3. بله توی بخش System داشبورد یه بخش هست که سریال رو میده و با پشت کنسول مقایسه می کنی ببینی همونه یا خیر...

دقیقا :

Console Settings > System Info

آخرین ویرایش:
2. مشکلی نداره.اگر توی دست بگیرید و ببرید بالا توی هواپیما مشکلی نداره و گمرکی نمی خوره.
2. درایو Lite-On هم به زودی روش هک شدنش پخش میشه.مطمئن هم باش پشیمون نمیشی اگر صبر کنی.اما وقتی یه چیزی رو استفاده کنی دسته دوم حساب میشه و مطمئنا قیمتش هم باید کمتر بشه...
3. بله توی بخش System داشبورد یه بخش هست که سریال رو میده و با پشت کنسول مقایسه می کنی ببینی همونه یا خیر...

دقیقا :

Console Settings > System Info
مگه Lite on هک شده؟>>:eek:

من رفتم یه مغازه سوال کردم الایت پال 450000 تومن البته قیمت پایه بود فکر کنم تخفیف هم میداد:eek:بعدش اینکه ایکس باکس تعمیر میکرد .گفتم: 0102 تعمیر میکنی؟ گفت: اره.گفتم چند؟گفت: 100تومن با 1 سال ضمانت.به نظرتون خوبه؟ کلا ادم عجیبی بود .یکی اومد یه پی اس پی خرید بهش گفت تا یه سال هر بازی خواستی برات مجانی میریزمو تا یه سال ضمانت . برد فالکون 250 تومن .خوبه؟ به نظرتون ایکس باکس نو بگیرم یا بدم تعمیر کنه با یه سال ضمانت؟

من رفتم یه مغازه سوال کردم الایت پال 450000 تومن البته قیمت پایه بود فکر کنم تخفیف هم میداد:eek:بعدش اینکه ایکس باکس تعمیر میکرد .گفتم: 0102 تعمیر میکنی؟ گفت: اره.گفتم چند؟گفت: 100تومن با 1 سال ضمانت.به نظرتون خوبه؟ کلا ادم عجیبی بود .یکی اومد یه پی اس پی خرید بهش گفت تا یه سال هر بازی خواستی برات مجانی میریزمو تا یه سال ضمانت . برد فالکون 250 تومن .خوبه؟ به نظرتون ایکس باکس نو بگیرم یا بدم تعمیر کنه با یه سال ضمانت؟

اگر قرار هست همچین هزینه ای بدی که برو همون XBox 360 نو با مادربورد فالکون بگیر خودت رو راحت کن... ;)
اونطوری اطمینانت هم به کنسولت بیشتره...

پدرام جان
درمورد چيز هايي كه ميشه تو هارد ريخت توضيح ميدي ؟

من با cd يا flash كه توش عكس و mp3 و فايل تصويري هست وصل ميكنم
ميخونه
ولي اصلا گزينه اي به نام كپي يا براي كپي نداره:-"
فقط تونستم با استفاده از rip از سي دي صوتي اهنگ بريزم تو هارد:blushing:

اصلا غير اين روش چيز ديگه ميشه ريخت ؟:confused:

این که چیزی نیست، به نظرم تازه برای تبلیغات هم کم گفته
سایت x-clamp-fix.com که ده سال کارش رو تضمین میکنه :laughing:

ولی روش های معمول تعمیر کنسول میشه از روی 2 ماه تا بیش از 6 ماه روی اونها حساب کرد
( تقریباً یک Avg کلی گفتم خارج از این استثناء هم وجود داره در هر دو حالت مثبت و منفی )
ولی این موضوع اصلا بعید نیستش که بخواد طوری در تهویه کنسول دستکاری کنه که بتونه
تا یک سال هم با همون وضعیت کار کنه، اصلا بعید نیستش.
ولی 100 تومن واقعاً زیاد هستش و risk تقریباً بالایی داره.

بعد در قبال این تضمین حاضر هستش چی کار کنه.؟
حتماً یک بار دیگه میخواید کنسول رو مجانی تعمیر کنه.؟

نظرم همون کاری که پدارم جان توصیه کردند رو انجام بده خیلی بهتر هستش.

پدرام جان
درمورد چيز هايي كه ميشه تو هارد ريخت توضيح ميدي ؟

من با cd يا flash كه توش عكس و mp3 و فايل تصويري هست وصل ميكنم
ميخونه
ولي اصلا گزينه اي به نام كپي يا براي كپي نداره:-"
فقط تونستم با استفاده از rip از سي دي صوتي اهنگ بريزم تو هارد:blushing:

اصلا غير اين روش چيز ديگه ميشه ريخت ؟:confused:

فکر کنم فقط میشه عکس رو انتقال داد و آهنگ های Audio رو که روی CD هست Rip کرد و ریخت روی هارد کنسول.البته من انتقال عکس رو انجام ندادم تا به حال.
چیز دیگه ای هم فکر نمی کنم بشه ریخت.
فقط می تونی طبق یکی از آموزش هایی که گذاشتم با یه هارد اکسترنال USB می تونی بعد از انجام یه سری عملیات روی اون هارد فیلم و موزیک و این جور چیزا بریزی و با کنسولت تماشا کنی... ولی خوب ارزش نداره.

salam bebakhshid EN minevisam.dame khuneye ma ye XBOX360 CORE dare k daste 2 hast ama tamiz va salem.ba tamame lavazebe janebi mide 180 toman.begiram?khube?rahnamaem konid mersi

هیچ وقت وسایل برقی دسته دوم نخر مخصوصاً xbox ...
این دستگاه حتما سه چراغ شده و الکی درستش کرده و میخواد به تو بفروشه...

لطف کن فارسی بنویس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or