capitan milan
کاربر سایت
درودfسلام
این اسپیکر Logitech X530 برای 360 فاز می دهد یانه؟
خيلي ممنون از راهنماييتونشما همین فالکون رو بگیری مشکلی نداره.برای اطمینان هم 12 ولت کن همه چیز حله...
اصلا اومدیم Jasper تا 10 ماه دیگه هم نیومد...شما می خوای چیکار کنی ؟
همین الان برو بخر فالکون رو.

قیمت این 60 گیگی ها چقدر هست؟ اصلا تو ایران آمده؟ کپی خورشده؟
راستی برای کپی خور کردن که خود کنسول باز نمی کنند درسته؟
درود
تاپیک مخصوص برای این پرسش هست که دوستان به صورت تخصصی پاسخ شما رو میدن.
ممنون
میشود لینکش بزارید
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=6932&highlight=%D8%B5%D8%AF%D8%A7%DB%8C+%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%A8%DB%8C
قیمتش همون قیمت پرمیم قبلی هست که 20 گیگابایت بود.
فکر نمی کنم توی ایران اومده باشه...
کپی خور هم نشده و تا زمانی که Lite On هک نشه کپی خور هم نمیشه...
اتفاقا برای کپی خور کردن باید کنسول باز بشه...
درودیکی از این فروشنده ها می گفت اگر تبدیلی داشته باشی که برق 220 رو به 110 تبدیل کنه دیگه مشکل گرمایی پیش نمیاد!!!
این کار درسته یا نه؟
1- هر دسته یه دونه باطری میخوره و بطبع باید واسه دو تا دسته دو تا باطری بخری .سلام!
من فردا دارم میروم عربستان و می خواهم اگه شد یک 360 از اونجا بگیرم، چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدین ممنون میشوم:
1- آیا برای هر دسته باید یک Play & Charge Kit جدا گرفت و آیا این P&C ها مدل های مختلفی دارند و این که قیمتشون چند هست؟
2- اگه میشه یک عکس بگذارید که نشان بدهد تاریخ ساخت کنسول را دقیقا کجای جعبه نوشته.
3- به نظر شما اگه به فروشنده بگم که 360 با درایو BenQ می خواهم، آیا خودش میفهمه که درایوهای کنسولش چیه؟ و اینکه غیر از Eject کردن راه قطعی دیگری برای تشخیص درایو کنسول وجود نداره؟
4- الآن اینجا Elite-PAL کپی خور شده میدهند 520 تخفیف هم میشود گرفت، به نظر شما با چه قیمتی به صرفه هست که از آنجا بخرم، آخه اینجا اگه بلایی سرش اومد میشه یقه یکی را گرفت. :biggrin1:
ببخشید که زیاد سوال کردم. با تشکر
مگر قیمت جهانی 60 گیگی ها چقدر هست؟
آقا پیام داره میاره 490 تومن
من تو آموزشی که آقا خلیل داده بود چیزی از باز شدن کنسول ندیدم!!! کجاش رو باید باز کنی؟
یکی از این فروشنده ها می گفت اگر تبدیلی داشته باشی که برق 220 رو به 110 تبدیل کنه دیگه مشکل گرمایی پیش نمیاد!!!
این کار درسته یا نه؟
سلام!
من فردا دارم میروم عربستان و می خواهم اگه شد یک 360 از اونجا بگیرم، چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدین ممنون میشوم:
1- آیا برای هر دسته باید یک Play & Charge Kit جدا گرفت و آیا این P&C ها مدل های مختلفی دارند و این که قیمتشون چند هست؟
2- اگه میشه یک عکس بگذارید که نشان بدهد تاریخ ساخت کنسول را دقیقا کجای جعبه نوشته.
3- به نظر شما اگه به فروشنده بگم که 360 با درایو BenQ می خواهم، آیا خودش میفهمه که درایوهای کنسولش چیه؟ و اینکه غیر از Eject کردن راه قطعی دیگری برای تشخیص درایو کنسول وجود نداره؟
4- الآن اینجا Elite-PAL کپی خور شده میدهند 520 تخفیف هم میشود گرفت، به نظر شما با چه قیمتی به صرفه هست که از آنجا بخرم، آخه اینجا اگه بلایی سرش اومد میشه یقه یکی را گرفت. :biggrin1:
ببخشید که زیاد سوال کردم. با تشکر
اقا برای xbox360 تلوزیون خاصی لازمه؟این 21 اینچ معمولی ها جواب می ده؟سیستم خاصی چیزی می خواد؟توضیح بدین لطفا.