راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

این خبر صحت داره ؟؟
مايكروسافت به طور رسمي خبر كاهش قيمت مدل Premium كنسول X360 را اعلام كرد.
چند وقتي بود كه در محافل مختلف شايعات بسياري در خصوص كاهش قيمت مدل Premium كنسول 360 در آمريكا و كانادا به گوش مي رسيد و همگان منتظر اعلام رسمي اين كاهش قيمت از جانب مايكروسافت در نمايشگاه E3 بودند. حال در زماني كه مدت زيادي به آغاز نمايشگاه E3 2008 نمانده , مايكروسافت به طور رسمي از طريق وبسايت Xbox.com اين كاهش قيمت را تآييد نمود. بدين سان قيمت مدل پرميوم در آمريكا و كانادا با 50 دلار كاهش قيمت مواجه خواهد شد و قيمت آن به تنها 299 دلار رسيد.

اين در حالي است كه هيچ كاهش قيمتي در خصوص مدل آركيد(Arcade) و الايت(Elite) اعمال نخواهد شد و اين 2 مدل به همان قيمت سابق يعني به ترتيب 279 دلار و 449 دلار عرضه خواهند شد.

به غير از اين كاهش قيمت , مايكروسافت از مدل جديدي از X360 پرده برداري كرد كه داراي 60 گيگابايت هارددرايو خواهد بود , يعني 3 برابر بيشتر هادردرايو مدل Premium.
و اين در حالي ايست كه اين مدل جديد از اوايل ماه آگوست سال جاري به قيمت 349 دلار , قيمت قبلي مدل پرميوم , در كانادا و آمريكا عرضه خواهد شد.

اين كاهش قيمت و اعلام مدل جديد X360 از سوي مايكروسافت در حالي صورت مي گيرد كه مسوولان سوني اعلام كرده اند كه قصد كاهش قيمت PlayStation 3 را در حال حاضر ندارد و آقاي Nobuyuki Oneda , مدير بخش مالي شركت سوني , نيز بار ديگر بر اين موضوع تآكيد كردند. البته به ياد داشته باشيم كه سوني سال پيش نيز به انكار كاهش قيمت PS3 مي پرداخت ولي در E3 آن سال ما شاهد اعلام كاهش قيمت 100 دلاري مندلهاي PS3 از جانب سوني بوديم.

قیمت این 60 گیگی ها چقدر هست؟ اصلا تو ایران آمده؟ کپی خورشده؟
راستی برای کپی خور کردن که خود کنسول باز نمی کنند درسته؟

قیمتش همون قیمت پرمیم قبلی هست که 20 گیگابایت بود.
فکر نمی کنم توی ایران اومده باشه...
کپی خور هم نشده و تا زمانی که Lite On هک نشه کپی خور هم نمیشه...
اتفاقا برای کپی خور کردن باید کنسول باز بشه...

قیمتش همون قیمت پرمیم قبلی هست که 20 گیگابایت بود.
فکر نمی کنم توی ایران اومده باشه...
کپی خور هم نشده و تا زمانی که Lite On هک نشه کپی خور هم نمیشه...
اتفاقا برای کپی خور کردن باید کنسول باز بشه...

مگر قیمت جهانی 60 گیگی ها چقدر هست؟
آقا پیام داره میاره 490 تومن
من تو آموزشی که آقا خلیل داده بود چیزی از باز شدن کنسول ندیدم!!! کجاش رو باید باز کنی؟

یکی از این فروشنده ها می گفت اگر تبدیلی داشته باشی که برق 220 رو به 110 تبدیل کنه دیگه مشکل گرمایی پیش نمیاد!!!
این کار درسته یا نه؟

سلام!
من فردا دارم میروم عربستان و می خواهم اگه شد یک 360 از اونجا بگیرم، چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدین ممنون میشوم:
1- آیا برای هر دسته باید یک Play & Charge Kit جدا گرفت و آیا این P&C ها مدل های مختلفی دارند و این که قیمتشون چند هست؟
2- اگه میشه یک عکس بگذارید که نشان بدهد تاریخ ساخت کنسول را دقیقا کجای جعبه نوشته.
3- به نظر شما اگه به فروشنده بگم که 360 با درایو BenQ می خواهم، آیا خودش میفهمه که درایوهای کنسولش چیه؟ و اینکه غیر از Eject کردن راه قطعی دیگری برای تشخیص درایو کنسول وجود نداره؟
4- الآن اینجا Elite-PAL کپی خور شده میدهند 520 تخفیف هم میشود گرفت، به نظر شما با چه قیمتی به صرفه هست که از آنجا بخرم، آخه اینجا اگه بلایی سرش اومد میشه یقه یکی را گرفت. :biggrin1:
ببخشید که زیاد سوال کردم. با تشکر

سلام!
من فردا دارم میروم عربستان و می خواهم اگه شد یک 360 از اونجا بگیرم، چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدین ممنون میشوم:
1- آیا برای هر دسته باید یک Play & Charge Kit جدا گرفت و آیا این P&C ها مدل های مختلفی دارند و این که قیمتشون چند هست؟
2- اگه میشه یک عکس بگذارید که نشان بدهد تاریخ ساخت کنسول را دقیقا کجای جعبه نوشته.
3- به نظر شما اگه به فروشنده بگم که 360 با درایو BenQ می خواهم، آیا خودش میفهمه که درایوهای کنسولش چیه؟ و اینکه غیر از Eject کردن راه قطعی دیگری برای تشخیص درایو کنسول وجود نداره؟
4- الآن اینجا Elite-PAL کپی خور شده میدهند 520 تخفیف هم میشود گرفت، به نظر شما با چه قیمتی به صرفه هست که از آنجا بخرم، آخه اینجا اگه بلایی سرش اومد میشه یقه یکی را گرفت. :biggrin1:
1- هر دسته یه دونه باطری میخوره و بطبع باید واسه دو تا دسته دو تا باطری بخری .
2- پشت کنسول نوشته شده روی برچسب مشخصات و شماره سریال . البته قبلا یه قسمت از جعبه باز میشد که زیر اون میشد تاریخ رو دید . الان رو نمیدونم .
3- بعیده که اونجا اینچیزا رو بدونن چون همشون اورجینال استفاده میکنن .
4- اونجا من یک ماه پیش قیمت کردم الیت رو میداد 412 . البته اونجا گارانتی میدن و اگه کپی خورش نکنی میتونی تا 3 سال برگردونی و تعویض یا تعمییر کنی .

مگر قیمت جهانی 60 گیگی ها چقدر هست؟
آقا پیام داره میاره 490 تومن
من تو آموزشی که آقا خلیل داده بود چیزی از باز شدن کنسول ندیدم!!! کجاش رو باید باز کنی؟

قیمتش رو توی XBox.Com زده دیگه... 349.99 دلار.
شما آموزش باز کردن کنسول رو که خلیل جان گذاشته بخون کامل...فقط برای باز کردن کنسول هست.برای کپی خور کردن درایو های باید کنسول باز بشه.برای همه مدل ها.فقط یه روش جدید برای Hitachi 79 اومده که نیازی به باز کردن کنسول نیست مثل این که...

یکی از این فروشنده ها می گفت اگر تبدیلی داشته باشی که برق 220 رو به 110 تبدیل کنه دیگه مشکل گرمایی پیش نمیاد!!!
این کار درسته یا نه؟

همچین چیزی بقول فریدون جک ساله...
مشکل گرمایی از داخل کنسوله...

سلام!

1. بله...رنگ مختلف دارن برای دسته های با رنگ مختلف.قیمتش هم اونجا باید بین 15 تا 20 هزار تومان باشه.البته Quick Charge Kit هم خوبه که 2 تا باطری رو برات سریع شارژ کنه.
2. تاریخ کنسول در قسمت بالای جعبه هست و یه دریچه هست که با دست باز میشه درش...از این دریچه پشت کنسول پیداست.شما باید ببینید MFR Date چیه...
3. تاریخ کنسول زیر 4/2008 باشه درایوش 80% بنکیو هست...
4. اونجا 400 تا 450 بیشتر نیست الایت.بسته به قیمت ریال توی صرافی که می خرید داره.

اقا برای xbox360 تلوزیون خاصی لازمه؟این 21 اینچ معمولی ها جواب می ده؟سیستم خاصی چیزی می خواد؟توضیح بدین لطفا.

خیر.با همون 21 اینچ هم می تونید بازی کنید.اما خوب با تلویزیون های قوی تر و بهتر کیفیت بهتری میگیری.من الان با همین 21 اینچ ها بازی می کنم.راضی هم هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or