راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

شنیدم تا 2 ماه دیگه جاسپر میاد کنسول من هم تازه 3 چراغ شدهو میخوام یکی دیگه بگیرم تا 2 ماه دیگه هم هیچ بازی به خصوصی نمیاد که نشه براش صبر کرد.به نظرتون ارزشش داره تا 2 ماه صبر کنم براش یا فالکون بگیرم؟اگه بیاد تفاوت قیمتش حدودا چقدره؟روی الیت هستش که؟

اگر جاسپر بیاد حتماً تغییراتی روی کنسول هم انجام میشه الان که این درایو جدید رو نتونستند هک کنند ... شایدم تا چندین ماه دیگر هم این کار نکن... پس همش تو شانس آدم هست...
الان هم که الیت خیلی ارزون شده 470 تومن کپی خور شده...
ولی اگر حوصله داری صبر کن...

من بدبختم نمي دونم الان همين البت فالكون بگيرم يا صبر كنم تا جاسپر آخه مي ترسم جاسپر فقط با درايو لايت آن بياد بعد لايت آنم هك نشه (تازه با بورد جديد) از يه طرفم مي ترسم تو جاسپر مشكل گرما به كل حل شده باشه چيكار كنم من؟:(

با توجه به تاریخ عرضه کنسول 100% Jasper هست

عمرا Jasper باشه.
Falcon با HeatSink اضافه هست.تصاویرش هم که پخش شده...می خوای منبع هم در اختیارت بذارم ؟

من بدبختم نمي دونم الان همين البت فالكون بگيرم يا صبر كنم تا جاسپر آخه مي ترسم جاسپر فقط با درايو لايت آن بياد بعد لايت آنم هك نشه (تازه با بورد جديد) از يه طرفم مي ترسم تو جاسپر مشكل گرما به كل حل شده باشه چيكار كنم من؟:(

شما همین فالکون رو بگیری مشکلی نداره.برای اطمینان هم 12 ولت کن همه چیز حله...
اصلا اومدیم Jasper تا 10 ماه دیگه هم نیومد...شما می خوای چیکار کنی ؟
همین الان برو بخر فالکون رو.

پدرام، اين 60گيگي ها با فالكوني كه ما داريم، تفاوت دارن؟ يعني يه heatsink اضافه دارن؟

بله یه هیتسینک اضاف دارن...

اینم عکس هاش :

xbox60_1.jpg

xbox60_1.jpg

xbox60_2.jpg

xbox60_3.jpg

xbox60_4.jpg

xbox60_6.jpg

xbox60_7.jpg

xbox60_8.jpg

اینم متن خبر :

Code:
http://benheck.com/08-06-2008/inside-a-60-gig-xbox-360

پدرام، اين 60گيگي ها با فالكوني كه ما داريم، تفاوت دارن؟ يعني يه heatsink اضافه دارن؟
بله یه هیتسینک اضاف دارن...
خیر این 60 گیگ ها heatsink اضافی نداره و تنها فرقی که با فالکون های حال حاضر داره اینکه پایه زیرین چیپ های رم حذف شدن که این پایه ها در گذشته خودشون یکی از عوامل ایجاد مشکل گرمایی بودن.

خیر این 60 گیگ ها heatsink اضافی نداره و تنها فرقی که با فالکون های حال حاضر داره اینکه پایه زیرین چیپ های رم حذف شدن که این پایه ها در گذشته خودشون یکی از عوامل ایجاد مشکل گرمایی بودن.

ممنون اشکان جان :love:

اسم اصل این درایور ها Philips & Lite on نیست>>>؟؟؟

heatsink چیه؟

درایو ها اسم کاملشون به این شکل هست :

Toshiba-Samsung
Hitachi-LG
Philips-BenQ
Philips-Lite On

یه نمونه هیتسینک رو عکسش رو میذارم که متوجه بشی چیه :

large_20071003-xbox360heatsink.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or