راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

فکر کنم فقط میشه عکس رو انتقال داد و آهنگ های Audio رو که روی CD هست Rip کرد و ریخت روی هارد کنسول.البته من انتقال عکس رو انجام ندادم تا به حال.
چیز دیگه ای هم فکر نمی کنم بشه ریخت.
فقط می تونی طبق یکی از آموزش هایی که گذاشتم با یه هارد اکسترنال USB می تونی بعد از انجام یه سری عملیات روی اون هارد فیلم و موزیک و این جور چیزا بریزی و با کنسولت تماشا کنی... ولی خوب ارزش نداره.
يعني توي هارد usb ميشه اونها رو ريخت ولي تو هارد خود كنسول نميشه:cheesygri
درسته ؟:-"

يعني توي هارد usb ميشه اونها رو ريخت ولي تو هارد خود كنسول نميشه:cheesygri
درسته ؟:-"

توی هارد USB با انجام یه سری عملیات میشه که همیشه هم جواب نمیده.اصلا به نظر من ارزش نداره.
ولی تو هارد خود کنسول نمیشه.سیستمش یه جوری هست که محدودیت داره.

سلام دوستان. من متاسفانه چون کم میام تو این سایت اطلاعاتم کامل نیست.
من دیروز رفتم یه 360 بخرم چندتا مغازه ایی که داشتن گفتن که الان بهترین مدلی که وجود داره و 3 چراغ نمیشه Arcade هستش. ولی من خودم نظرم روی Premium بود که اونا گفتن اصلا" حرفشو نزن. بعد گفتن که تا 1سال هم تضمین می کنیم واسه 3 چراغ شدنش. و تو فاکتور هم قید می کنیم مادربورد فالکون روشه. بعد گفتن که ریجن ما J هستش و الان دیگه 90% بازیا ریجن J هستن. قیمت هم طرف 450 تومن می گفت. حالا می خواستم بدونم که من این چیزیو که گفتن بخرم؟ من از اهواز هستم و اینجا دیگه مدل دیگه ایی ندیدم هر چی هست Arcade. یا بزارم از تهران یه مدل دیگه رو بخرم؟

سلام دوستان. من متاسفانه چون کم میام تو این سایت اطلاعاتم کامل نیست.
من دیروز رفتم یه 360 بخرم چندتا مغازه ایی که داشتن گفتن که الان بهترین مدلی که وجود داره و 3 چراغ نمیشه Arcade هستش. ولی من خودم نظرم روی Premium بود که اونا گفتن اصلا" حرفشو نزن. بعد گفتن که تا 1سال هم تضمین می کنیم واسه 3 چراغ شدنش. و تو فاکتور هم قید می کنیم مادربورد فالکون روشه. بعد گفتن که ریجن ما J هستش و الان دیگه 90% بازیا ریجن J هستن. قیمت هم طرف 450 تومن می گفت. حالا می خواستم بدونم که من این چیزیو که گفتن بخرم؟ من از اهواز هستم و اینجا دیگه مدل دیگه ایی ندیدم هر چی هست Arcade. یا بزارم از تهران یه مدل دیگه رو بخرم؟
بزار از تهران بخر.
اون یارو هم حرف مفت زده.
تو همین سایت میتونی بهترین چیز هارو با قیمت های مناسب بخری.>بدون اینکه تهران بیای.
الان همه MB فالکون هست.
برو داخل فروشگاه مجازی .

اين يارو دروغ گفته اساسي اصلا ازش نخر معلومه دزده از تهران بخر جديدا اليت پال خيلي اومده پايين الان بين ريجن ها فرقي ديگه نيست تازه بازيا براي پال زودتر مياد مثلا تاپ اسپين

خوب تو اکثر شهرستان ها این طوریه ... تهرانی ها سر این ها کلاه میزارن این بدبخت ها هم هرچی شنیدن میان به من و شما میگن.
رفتم از یکی تو کرمانشاه کنسول قیمت کنم گفت فقط مدل فالکون دارم:eek:!!! گفتم این مدل نیست مادربردش فالکونه.
گفت نه این مدل جدید آمده خیلم خوبه بعد که دستگاه رو اورد دیدم پریمیوم مدل 2 سال پیشه:confused:!!! میگفت 700 تومن!!!:biggrin1:
از لحاظ مشکل سه چراغ هر سه مدل (ارکید-پریمیوم و الیت) که مادربرد فالکون دارند در یک سطح هستند و فقط وسایل جانبی این ها فرق میکنه؟
شما می تونید یک پریمیوم مادربرد فالکون از آقا پیام بخری 470 تومن که ایشون تو بوشهر زندگی میکنند.
این هم تاپیک ایشون
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516&page=144

آرکید با پرمیوم یا الیت از نظر ساختار مادربرد ( اگه همشون با برد فالکون باشن ) تفاوتی نداره ف فقط تفاوتشون تویه امکاناتییه که دارن مثلا الیت هارد 100 دارو و پرت hdmi و ....

فقط باید مطمئن شی یارو واقعا چیزی را که گفته عمل کنه ، دست دوم بهت نده و ...

یه سر به اینجا بزن ، اقا مجید کارش خیلی درسته ، سودی هم که میگیره کمه
مادربرداش فالکونه و درایو بنکیو

خیلیا تو سایت قبولش دارن

بعد در قبال این تضمین حاضر هستش چی کار کنه.؟
حتماً یک بار دیگه میخواید کنسول رو مجانی تعمیر کنه.؟

نظرم همون کاری که پدارم جان توصیه کردند رو انجام بده خیلی بهتر هستش.
ببخشید دیر جواب دادم بله گفت اگه تو این یه سال خراب شد دوباره تعمیر میکنم .منم میخوام یه الیت فالکون بگیرم ولی نگران اینیم که دارم تهران یا جایی هست که این خرابا را بخرن؟ تورو خدا کمک کنیدد شبانه روز تو فکر اینم:-":((

آرکید با پرمیوم یا الیت از نظر ساختار مادربرد ( اگه همشون با برد فالکون باشن ) تفاوتی نداره ف فقط تفاوتشون تویه امکاناتییه که دارن مثلا الیت هارد 100 دارو و پرت hdmi و ....

هارد 120
نه 100!
==============
هیچ کدوم از مدل هیا 360 بهم فرق نداره(از نظر گرمایی) مثلا اگه 2 تا مدل مثل آرکید و پرمیوم مادربوردش فالکون باشه از نظر گرمایی فرقی ندارن و فقط این قطعات جانبیه که کم و زیاد میشه.......
==============
اون فروشنده تو اهواز هم حتما روی دستش باد کرده بود........ اکثر بازیا جدیدا پال هستن!

ببخشید دیر جواب دادم بله گفت اگه تو این یه سال خراب شد دوباره تعمیر میکنم .منم میخوام یه الیت فالکون بگیرم ولی نگران اینیم که دارم تهران یا جایی هست که این خرابا را بخرن؟ تورو خدا کمک کنیدد شبانه روز تو فکر اینم:-":((

مشکل اصلی شما چی هستش
مگر صفحه قبل پدارم جواب سوال شما رو ندادند.؟

توی تهران جایی که باشه و کنسول خراب رو بخره، فکر نکنم این طوری باشه که کل کنسول
رو بخره، فقط قطعات مورد نیاز خودشون رو ازت میگریند بقیه چیزها ممکنه بمونه روی دستت
ولی توی سایت میتونی یک تاپیک بزنی و به راحتی قطعات کنسول رو با قیمت مناسب بفروشی.

البته باید خودت باز هم تحقیق کنی. من که خرمشهری هستم :biggrin1:

دوستان درايو BENQ غير از GTA 4 با بازي ديگه اي هم مشكل داره ؟ :confused:

=============================================
من كنسولم رو يك 17 روزي ميشه خريدم
PREMIUM - FALCON - 3/2008 - BENQ
با GTA 4 به اون شدت كه ميگفتن مشكل داره با BENQ مشكل نداشتم و راحت تموم شد
اما مشكل من با ساير بازي هاست

مثلا GEARS OF WAR رو اون هفته داداشم تموم كرد
و الان كه من دارم ميرم بعد از روشن كردن دستگاه تا 1 يا 2 دقيقه اول
به هر CUTSCENCE كه ميرسه TEXTURE ها دير LOAD ميشه
مثلا شخصيت ها تو صحنه اول با اون طرح BASIC لباسشون ميان
و بعد از اون بعد از 2 ثانيه جزييات لباسشون LOAD ميشه :eek:
اين فقط تو چند دقيقه اول روشن كردن دستگاست
اما داداشم ميگه قبلا اينجوري نميشد :confused:

=====================
يا از 6 روز پيش به اين ور كه تو بازي GRID رسيدم به مرحله GLOBAL
وسط بعضي rACE ها هر 10 يا 20 ثانيه يك تيك ميزنه :eek:
حتي پايان بازي كه صفحه امتياز دادن و پول دادن SPONSER ها مياد
هم بعضي وقت ها اونجا هم تيك ميزنه و LOAD با تيك همراه :(

من كنسولم رو 7 روزي ميشه از حالت افقي به عمودي تغيير دادم
ممكنه از اون باشه ؟ :-"
قبلا اينجوري نبود :(

يكي ديگه از بچه ها هم كه با هم كنسولامون رو از پيام خريديم هم همين مشكل رو داره
اون ميگفت تو ASSASING' CREED و BAD COMPANY
خيلي شديد تره دير LOAD شدن TEXTURE ها :(

بازي هامون رو از GAMETAK از اقا پيام ميگيريم :love:
و همه رو ديسك AONE يا VERBATIM هست :smile:

========================

ببخشيد طولاني شد :blushing:
اين مشكلات طبيعيه ؟ يا از حساسيت زياد ماست ؟
اخه فكر درايو داره نگرانم ميكنه
كه نكنه بايد برم دنبال درايو HITACHI بگردم تو اين وضعيت :(

سلام.
لطفا یکی تفاوت vga cable اصل مایکروسافت رو با vga cable real توضیح بده.
ایا ارزش داره 20-25 تومن بیشتر بدیم و مایکروسافت بگیریم؟
چه تفاوت هایی داره؟
ممنون میشم توضیح بدید.

@Pedram_sad: ديسك بازي اي كه Gears رو روش داري خوب نيست و يا سرعت رايت بالا بوده، من 2تا gears خراب دارم (خدا بگم چيكارت كنه م... ) كه رو يكيشون بازي اينطوري ميشه.

دوستان درايو BENQ غير از GTA 4 با بازي ديگه اي هم مشكل داره ؟ :confused:

=============================================
من كنسولم رو يك 17 روزي ميشه خريدم
PREMIUM - FALCON - 3/2008 - BENQ
با GTA 4 به اون شدت كه ميگفتن مشكل داره با BENQ مشكل نداشتم و راحت تموم شد
اما مشكل من با ساير بازي هاست

مثلا GEARS OF WAR رو اون هفته داداشم تموم كرد
و الان كه من دارم ميرم بعد از روشن كردن دستگاه تا 1 يا 2 دقيقه اول
به هر CUTSCENCE كه ميرسه TEXTURE ها دير LOAD ميشه
مثلا شخصيت ها تو صحنه اول با اون طرح BASIC لباسشون ميان
و بعد از اون بعد از 2 ثانيه جزييات لباسشون LOAD ميشه :eek:
اين فقط تو چند دقيقه اول روشن كردن دستگاست
اما داداشم ميگه قبلا اينجوري نميشد :confused:

=====================
يا از 6 روز پيش به اين ور كه تو بازي GRID رسيدم به مرحله GLOBAL
وسط بعضي rACE ها هر 10 يا 20 ثانيه يك تيك ميزنه :eek:
حتي پايان بازي كه صفحه امتياز دادن و پول دادن SPONSER ها مياد
هم بعضي وقت ها اونجا هم تيك ميزنه و LOAD با تيك همراه :(

من كنسولم رو 7 روزي ميشه از حالت افقي به عمودي تغيير دادم
ممكنه از اون باشه ؟ :-"
قبلا اينجوري نبود :(

يكي ديگه از بچه ها هم كه با هم كنسولامون رو از پيام خريديم هم همين مشكل رو داره
اون ميگفت تو ASSASING' CREED و BAD COMPANY
خيلي شديد تره دير LOAD شدن TEXTURE ها :(

بازي هامون رو از GAMETAK از اقا پيام ميگيريم :love:
و همه رو ديسك AONE يا VERBATIM هست :smile:

========================

ببخشيد طولاني شد :blushing:
اين مشكلات طبيعيه ؟ يا از حساسيت زياد ماست ؟
اخه فكر درايو داره نگرانم ميكنه
كه نكنه بايد برم دنبال درايو HITACHI بگردم تو اين وضعيت :(

من هم با GTA مشکلی نداشتم اما بعد از آپدیتی که براش اومد برای من هم این مشکل خیلی زیاد شد.معلوم نیست 100% از درایو باشه.من احتمال میدم از بازیه...
در مورد Gears Of War هم دیسکت مشکل پیدا کرده.برای همینه که اینطوری پیش میاد.برای من هم اینطوری شد.test84 هم که گفت...:love:
در مورد این که ممکنه از عمودی و افقی بودنش باشه احتمالش کمه اما بخوابونش،چون احتمال داره به لنز فشار اومده باشه و شما این مشکل رو پیدا کرده باشید.
کلا مشکل تیک زدن تو بازی و یا توی داشبورد عادی شده(بقولی خز شده).شما نگران نباش.

سلام.
لطفا یکی تفاوت vga cable اصل مایکروسافت رو با vga cable real توضیح بده.
ایا ارزش داره 20-25 تومن بیشتر بدیم و مایکروسافت بگیریم؟
چه تفاوت هایی داره؟
ممنون میشم توضیح بدید.

Real شانسی توش خوب و بد در میاد.سایه میندازه و تصویر رو یکم تاریک یا مات نشون میده اما کابلی اصلی مایکروسافت اینطوری نیست.بهتر هست که همون کابل اصلی مایکروسافت بخری که یهو یدونه Real بد بهت نخوره... ;)

این مشکل دیر لود شدن تکسچرها تنها به 360 و یا درایو خاصی مختص نیست . این اشکالات بنا به دلایل خاصیکه حداقل من نتونستم دلیل قانع کننده ای واسش پیدا کنم اتفاق میفته . از این جهت میگم مختص به 360 یا نوع درایو نیست چون من با ps3 خودم و بازی انچارتد همین مشکل اونهم بطرز وحشتناکی داشتم که همه میدونیم نوع درایو ps3 یکیه و همچنین بازیهاش هم اورجینال و با بهترین کیفیت و دیسک عرضه میشن . در صورتی که همون دیسک با کنسول دیگه ای مشکل نداشت . من شخصا فکر میکنم سرعت رایت و یا نوع درایو ربطی به این مشکل نداره و میشه گفت تاثیرات دیگه ای غیر از این موارد باعث ایجاد این اشکالات میشه که مربوط به بازی خاصی میشه که بعضی کنسولها رو دچار تاخیر در پردازش میکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or