راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
خواستم يه پيشنهاد بكنم به اونايي كه با شارژ باتري دسته مشكل دارن :
من2 تا باتري معمولي نو پاناسونيك رو 3-4 روزه تموم كردم و خيلي از اين عيب بزرگ دسته
نا اميد شدم ! اما ...
2 تا باتري شارژي با شارژرش هر دو با مارك camelion خريدم سر جمع شد حدود 20 تومن
بعد طبق دستورالعملش 16 ساعت گذاشتمش تو شارژ
الان بيش از 3 هفتش كه داره كار ميكنه :18::18: تازه كم كم داره چراغا دسته چشمك
ميزنن !!
تو اين مدت halo رو تموم كردم ace combat هم آخراشم و ميدونيد اين 2 بازي مخصوصا
halo خيلي شارژ خوره چون دسته همش رو ويبرس
من به همه اين باتريا رو پيشنهاد ميكنم :10: :8:

من یک کابل VGA خریدم بهعدا سه تا 30فیش که یکش به مانیتور وصل میشود وان دوتا دیگه به کجا وصل میشوتد وچطوری میشود ازاین کابل صدا را را هم گرفت؟

شما اون 2 فیش سفید و قرمز رو باید به یه منبع صدا مثل بلندگوی ضبط یا خود ضبط وصل کنید.اگر به ضبط وصل کنید از بخش AUX ضبط می تونید صدا رو بگیرید. ;)

شما اون 2 فیش سفید و قرمز رو باید به یه منبع صدا مثل بلندگوی ضبط یا خود ضبط وصل کنید.اگر به ضبط وصل کنید از بخش AUX ضبط می تونید صدا رو بگیرید. ;)

اسپیکر من یک ورودی صدا بیشتر نداره- جناب کنسول شما این مدت نبودین جاتون تو فرم خیلی خالی بود:smartass: بعدا این قطعه که تو کنسول پرمیوم هست به چه دردی می خوره http://irapic.com/uploads/1217059795.jpg

می خواستم بدونم این قطعه که باهش میشود توسط کابل HDMI TO DVI صدا را از کنسول گرفت باید از کجا تهیه کنم چون به اکثر فروشگاهایی که کنسول می فروختن زنگ زدم از جمله(پرتو - نکسن جن- وست گیم- پیکسل - .........

اسپیکر من یک ورودی صدا بیشتر نداره- جناب کنسول شما این مدت نبودین جاتون تو فرم خیلی خالی بود:smartass: بعدا این قطعه که تو کنسول پرمیوم هست به چه دردی می خوره http://irapic.com/uploads/1217059795.jpg

می خواستم بدونم این قطعه که باهش میشود توسط کابل HDMI TO DVI صدا را از کنسول گرفت باید از کجا تهیه کنم چون به اکثر فروشگاهایی که کنسول می فروختن زنگ زدم از جمله(پرتو - نکسن جن- وست گیم- پیکسل - .........

برای اتصال به اسپیکر تبدیل میخواد.
بهتر هست یه اسپیکر یا باند ضبط پیدا کنی که این 2 تا فیش بهش بخوره.
اون تبدیل همراه کنسول هم فکر کنم برای TV هایی باشه که فقط این فیش رو ساپورت می کنن.
اون قطعه هم XBox 360 Audio Adaptor اسمش هست.از کسایی که توی سایت Elite دارن و این قطعه لازمشون نمیشه بخر. ;)

می خواستم بدونم روزی چند ساعت می شود با کنسول بازی کرد؟
خاموش کردن نرم افزاری کنسول را می خواستم بدونم
بعدا این دکمه های LT # RT روی دسته چه کار می کنن؟

آخرین ویرایش:
می خواستم بدونم روزی چند ساعت می شود با کنسول بازی کرد؟

خوب بسته به شرایط میشه گفت
و نوع کولینگ های که شما انجام دادی و دمای محیط و......
ولی هر 2-3 ساعت یک استراحتی بده حدوده 1.5 ساعت
اگر کم استرحت بدی هی گرمو سرد میشه که اونم خودش مشکل ساز میشه

سلام خدمت تمام دوستان عزیز :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

ببخشید دوباره مزاحم میشم. میشه بگید XBOB زیر چنده؟

premium (کپی خور شده)
مادربورد falcon (حتما)
یک دسته اضافی (بی سیم)
کابل VGA (اتصال به مانیتور)
ریجن مناسب
کابل اتصال به اسپیکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or