باسلام خدمت بازیسنتری های گل
ببینید من میدونم شما از من بدتون میاد علتش رو هم نمیفهمم با وجود این که از من متنفرید من یه کوچولو مطلبی میزارم که کار خودمو کرده باشم
ببینید این مطلب رو آقا سامان گل (ادمین) به من دادن و من هم دقیقا ترجمه کردم (برای راهنمایی به من یه لینکس داد دیدم جالبه ترجمش کردم) لینک هم تو سایت
www.xploder.net
من کاری ندارم مطالب درسته یا غلطه ، اگه غلطه به بزرگی خودتون ببخشید مطالبو من فقط ترجمه کردم فقط((((( توهین نکنید)))))
شما خیلی XBOX 360 رو دوست دارید نه؟
ولی یا از مانیتور LCD خوشتون نمیاد یا مانیتور lcd از جیب شما خوشش نمیاد!!!
و متاسفانه اونقدر پول ندارید که فقط برای XBOX 360 یه تلویزیون گرون قیمت HD بخرید!
حالا من یه راه حل دارم که بتونین XBOX 360 رو به مانیتور صفحه گرد غراضه 20 یا 30 قرن پیش وصل کنید!!! چجوری؟همه مطلبو بخونی می فهمی:
==============================
خب ما اینجا یه مانیتور درب و داغون که ماله 6 یا 7 ساله پیشه داریم.درسته خیلی قدیمیه ولی کیفیتی که میده با تلویزیون های معمولی قابل مقایسه نیست! چون هرچی باشه این 1024×1280 رو پشتیبانی می کنه و کیفیتش در حد تلویون hd هست.
این از مانیتورمون حالا باید چیزی حدود 20 هزار تومن خرج کنید و یه کابل
VGA برای 360 بخرید.خوب حالا ما این کابلو داریم و این سرشو به 360 وصل می کنیم:
خوب اکثر مانیتور های جدید و تلویزیون های
HD ورودی vga دارن ولی چون مانیتور من خیلی قدیمیه هیچ جایی برای اتصال به 360 نداره و فقط تهش اینو داره:
حالا این یه سره مانیتور و این هم یه سر کابل
vga برای 360توجه کنید این کابل vga ساخت مایکروسافت نیست و شاید تفاوت ظاهری با آنچه شما خریده اید یا در سایت ها و یا در باندل های ایکس باکس 360 دیده اید فرق کند ولی تفاوت فقط ظاهری است)
حالا این ها هردوشون نر هستند ما باید چیکار کنیم؟راه حلمون خیلی ارزونه و کمتر از 5 هزار تومن:
توسط این مبدل دوسر ماده میتونین دو تا کابل نر رو به هم وصل کنید اینجوری:
و حالا ما تصویر داریم حالا نوبت میرسه به صدا
ببینید! وقتی شما کابل
VGA رو میخرید دو تا خروجی میده دوتا صدا صدا ویکی دیگه تصویر که الان به مانیتور وصلش کردیم
حالا ما این دو تا کابل رو بسته به نوع اسپیکر یا سیستم صوتی وصل می کنیم اینجا ورودی دو فیش داره:
خوب حالا شما 360 رو وصل کردید(هورااااا)
ولی چون 360 بطور اتوماتیک روی
widescreen (صفحه پهن یا همون صفحه مستطیلی) تنظیمه باید باهاش ور برید تا درست شه
برید به dashboard ایکس باکس
حالا از تیغه (همون لبه های نغره ای که در چپ و راست تصویره) ها
system رو انتخاب کنید
حالا گزینه
console settings رو انتخاب کرده وسپس گزینه display options
حالا گزینه اول یعنی
Screen Resoloution رو انتخاب کنید
خوب حالا شما میتونین رزولوشن تغییر بدید و اصلا نگران نباشید که مانیتورتون اون رو ساپورت نمیکنه و دیگه بالا نمیاد بعد از تعویض رزولوشن کنسول از شما میپرسه راضی هستید یا نه؟ اگر جواب ندید تا 10 ثانیه اتوماتیک به حالت اولش بر می گرده حالا رزولوشنو تغییر بده
اگر کیفیت خوبه و راضی هستید
yes و...
به این نکته توجه داشته باشید که بین رزولوشن ها یک سری برای صفحه معمولی (مثل مانیتور یا تلویزون معمولی که به حالت مربع هست) و یک سری برای صفحه پهن (مثل hdtv یا lcd ها بزرگ که مستطیل هستند) پس همه رزولوشن هارو چک کنید و بهترین رو انتخاب کنید.
خوب حالا بزار یه بازی بزاریم ببینیم چی میشه (تو این لحظه من اشک تو چشام جمع شده چون 360 ندارم)
بازی Tom Clancey's Ghost Recon Advanced Warfighter مثل خیلی از بازیهای 360 صفحه پهن هست پس من یه ذره با مانیتورم ور میرم تا تصویر میزون شه
آها! یه ذره بالاتر،حالا بیا وصط ، یه ذره کوچیک تر... خیلی خوب راه افتاد