راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط Grim Reaper:
از کجا میشه فهمید مال فوریه به بعد هست؟؟:confused:

والا من خودمم نمیدونم باید از ubi پرسید ولی اگه خدای نکرده یدونه از اونا که مشکل حرارتی داره به تورمون بخوره بدبخت میشیم چون اینجا که کسی فعلا بلد نیست درستش کنه و گارانتی هم که اینجا وجود نداره پس بهتره موقع خرید دقت کنید همنطور که گفتم سری اول یه ریموت جایزه داره که اون سری خطرناکه ولی سری های جدید مشکلی ندارن;)
برای فهمیدن اینکه دستگاه مشکل خرارتی داره یه راحش اینه که یه بازی سنگین رو روش اجرا کنی اگه هنگ کرد جلوی دستگاه 3 تا چراغ قرمز روشن میشه که نشون میده که مشکل حرارتی داره دستگاه
جالبه که بدونین xbox360 میتونه با چراغهای جلوش ایرادی که داره رو نشون بده حالا هر چی که باشه
ubi جان دستگاه شما که مشکلی نداره؟چراغهای قرمز جلو روشن نشده تا حالا؟هنگ کرده تا حالا دستگاهت؟
--------------------------------------
به نظر من 700 تومان خیلی گرونه صبر کن ارزون میشه

آخرین ویرایش:
ما هم 360 پریمیوم رو اهواز.سرزمین گیر اوردیم 400!!!!!
ولی میگه کپی خور نشده...
دوستان خوشبختم !!! :) :cheesygri

ولی خداییش اگه پرمیوم رو این قیمت بده خیلی مال میشه...هر چند که کپی خور نباشه.

فروشگاه شادی پک مخصوص Word Cup رو نداره فقط یه Face Plate برای آدیداس رو آورده که احتمالا شما اشتباه کردی . این Face Plate هم فکر کنم حدوده 20T باشه !!
چرا بیخود مارو خراب میکنی؟
من خودم دیروز رفتم اونجا و اول همون Face Plate رو توی ویترین دیدم.خواستم برگردم بپرسم چنده که یه دفعه پشت در دیدم هفت هشت تا 360 Addidas رو روی هم چیده.پرسیدم چند؟گفت 600.
در مورد یگانه:
نسخه پریمیوم رو میده 500 و کپی خور رو میده 600 یا 650(به من که اینطور میده.شما رو نمیدونم.)
و اگر بخواید دستگاهتون رو کپی خور کنه 100 میگیره.
همین و بس.
باتشکر...

این فروشگاه یگانه هر دفعه زنگ بزنین یه قیمتی بهتون میدن من خودم چندین بار شاهد بودم...
یک فروشگاه سالم توی ایران پیدا نمیشه ! همشون عشقی کار میکنن.
اگه من از سوئد یه xbox 360 core بیارم تو ایران چند ازم میخرن ؟؟
من خودم 350 ازت میخرم...:-"

نوشته شده توسط UBI:
فروشگاه شادی پک مخصوص Word Cup رو نداره فقط یه Face Plate برای آدیداس رو آورده که احتمالا شما اشتباه کردی . این Face Plate هم فکر کنم حدوده 20T باشه !!
من امروز رفتم شادی و پک ورلد کاپو دیدم درسته 6 تا شو من دیدم ولی مغازه بسته بود نتونستم قیمت بگیرم ولی فروشگاه کیان طبقه همکف میگفت پریمیوم 600 تومان :eek: و کوور 500 تومان فعلا الکی گرون کردن صبر کنید

نوشته شده توسط mt3691:
من امروز رفتم شادی و پک ورلد کاپو دیدم درسته 6 تا شو من دیدم ولی مغازه بسته بود نتونستم قیمت بگیرم ولی فروشگاه کیان طبقه همکف میگفت پریمیوم 600 تومان :eek: و کوور 500 تومان فعلا الکی گرون کردن صبر کنید
دهنه من یکی که سرویس شد:blink: (شما رو نمیدونم) والا دیگه موندیم چیکار کنیم .یه جا 700 یه جا 600 یه جا کور میده 500 یه جا دیگه پرمیوم میده 500.بچه ها شما مطمئنید یگانه پرمیوم رو میده 500 ؟؟؟؟؟؟:confused: یکی جواب بده بابا :(

دوست عزیز SUPERMHR شرمنده . من نرفته بودم ببینم فقط پشت تلفن گفت که قاب Addidas رو آوردیم.
در مورد تاریخ تولید هر چی گشتم رو جعبش ننوشته و فقط پشت کنسول بغل پورت Ethernet نوشته که برای من 15/03/2006 که 1 ماه بعد از February هست !
هنگ نکرده ولی مثلا وقتی هم کابل VGA اصلا به کنسول وصل نباشه چراغهای قرمز روشن میشه !!

ُمهم

چند تا مسئله است می خوام واسه شما روشن کنم
:
1.فروشگاه یگانه (محسن) و شادی (علی) که هر دو از دوستان من هستم هیچکدام کپی خور ندارند .شادی اولش میگفت دارم ولی وقیت رفتم بخرم گفت ندارم من خودم تو همون پاساژ هستم.(انقدر شایعه نکنید)

2.اون دوست عزیزی که نوشته بود Chip امده به هیچ وجه این چیپ جهت اجرا بازی کپی نیست بلکه فقط شما در صورتی که یک بازی اورجینال گرفته باشید می توانید آن را بوسیله نرم افزار WXRipper کپی یا Ripکنید.

3.قیمت جدید دستگاه که من خودم همکار خریداری کردم 550 بهمراه بازی Burnout Rev بود.نسخه پریمیوم

4.از خرید دستگاه ها با مبدل های 110 به 220 جدا بپرهیرید زیرا این دستگاه ها برای کشور های با برق 110 ولت طراحی شده و به هیچ عنوان مبدل های معمولی 220 به 110 خوب کار نمی کنند و با نمونه های خوب آنها 80 تا 90 هزار تومان می باشد به همین دلیل است که که بعضی ها از داغ شدن دستگاه ها شاکی هستند.(در قسمت Support ُSite Xbox360 و روی آداپتور بزرگ نوشته شده است)

5.در موقع خرید در زیر Xbox حتما نگاه کنید که هلوگرام با نام Hemera داشته باشد و همچنین Region را نیز مد نظر داشته باشد اگر 5 باشد بهتر است. البته من خودم به سرزمین سفارش دادم گفت دو هفته دیگه اگر دستم رسی کپی خور درست بود حتما باز هم اگر نکاتی بود می نویسم.

حتما قسمت مشکلات سایت Xbox رو بخونید همه چیز رو می فهمید با حرف همه اعتماد نکنید نیم میلیون کم کم پوله .خدا نفر نوشتن که فریم ور رو هک کردن ولی دستگاه بعد از یک هفته دیگه بالا نیامده, اون هلوگرامه خیلی مهمه

آخرین ویرایش:
گوش کنید !

دیگه دوستان از این بعد لطف کنن اینقدر نگن تماس گرفتیم فلان فروشگاه گفت فلان کنسول میدیم با اون قیمت یا با این قیمت که دیگه اصلا حال و حوصله شعر گفتن ندارم...من دیگه زبونم مو در آورد از بس گفتم که این فروشگاه چیزی ندارن و همش یه جورایی فیک هستند ولی مثل اینکه بعضی از دوستان خودشون دوست دارن اذیت بشن !

پس الان در ایران هیچ کنسول X360 بنام کپی خور وجود نداره و شماها هم اینقدر خودتونو اذیت نکنید.هر وقت مدچیپ اومد روی دستگاه قبلش یه بمب اتم میندازن توی کل دنیا تا همه با خبر بشن و بعد با خیال راحت برید بخرید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or