راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

تو ایران هنوز هیچ کس جرات اینکه فیرم ویر رو نصب کنه نداشته یا شایدم سوادشو نداشتن ولی نگران نباشید هر دو مدل درایو هک شدن توسط یه هکر به نام کمودور ایوا و خبر بهتر اینکه .team-xecuter یکی از بهترین سازندهای مود چپ گفته که یه مود چیپ دو حالته که هم ارزونه و هم نصبش راحتره رو بزودی میده بازار الان تو کارخونه دارن تولید میکنن;)
بزودی شاهد فروش سرسام اور xbox360 تو چین و کشورهای جهان سومی خواهیم بود فقط باید دید ماکروسافت چیکار میکنه!
اینم ادرس خبر اینجا

اینم متن خبر:
Talking of firmware modding, we have seen the recent spate of dual firmware mods. Pretty shocking designs really, but then again its not the best mod in the world anyway. So we have designed a much higher quality device with a few extra functions and have passed it onto the factory to send out to resellers. Will be very cheap and have a much higher quality build with better functions with regard to enable / disable, write enable / disable, led status, connectivity etc. We will make sure its cheaper than anything else available and as easy to install as possible (even though its still quite difficult - not for the beginner). It's nothing innovative but we figured if some modders were going to use a dual firmware device they may as well use one built by Xecuter so they can be sure of the quality and support.
On a final note kudos to Commadore4Eva on his firmware hacks. Most of Xecuter are sceners before mod designers and the work is appreciated.

نوشته شده توسط UBI:
دوست عزیز SUPERMHR شرمنده . من نرفته بودم ببینم فقط پشت تلفن گفت که قاب Addidas رو آوردیم.
در مورد تاریخ تولید هر چی گشتم رو جعبش ننوشته و فقط پشت کنسول بغل پورت Ethernet نوشته که برای من 15/03/2006 که 1 ماه بعد از February هست !
هنگ نکرده ولی مثلا وقتی هم کابل VGA اصلا به کنسول وصل نباشه چراغهای قرمز روشن میشه !!
همنطور که گفتم تمام ایرادها به نوعی با چراغها نشون داده میشه و کد داره بعدا نحوه فهمیدن کد ایراد رو میگم وفتی تعداد بیشتری xbox360 خریدن ولی فعلا اینو بدونین که چراغهای مرگ رو اینطوری میتونین بفهمین که اکه یه ساعت رو در نظر بگیرین چراغها از ساعت 3 تا 12 روشن هستن امیدوارم منظور منو فهمیده باشی جلوی دستگاه 4 تا چراغ داره به این صورت
\ /
/ \
به این 3 تا اگه با هم روشن بشه چراغ مرگ میگن
\ /
/ \

آخرین ویرایش:
محمد جان ممنون بابت خبر

xecuter
but then again its not the best mod in the world anyway

Will be very cheap and have a much higher quality build with better functions with regard to enable / disable, write enable / disable, led status, connectivity etc.

این چیپ در آینده ی نزدیک با کیفیت بالاتر و با کارکرد های زیاد ساخته خواهد شد و به تولید انبوه خواهد رسید
و با یک دکمه به راحتی میتونید MOD چیپ را فعال و غیر فعال کنید (در اینمورد خیلی از دوستان شاید ندونند که ، تنها در ابتدای روشن کردن دستگاه (BOOT) احتیاج به MOD چیپ میباشد ، بعد از اینکه دیگه بازی لود شد و صفحه ی منوی بازی اومد دیگه احتیاجی بهش نیست ، در واقع در این زمان با خاموش کردن MOD چیپ مقدار زیادی از ضرر هایی که به دستگاه وارد میشه را کم میکنید ، مثل ولتاژ بیشتر ---> حرارت بالاتر ...)

این چیپ راحت تر از تموم مد چیپ هایی که وجود داشته نصب خواهد شد البته هنوز هم مشکل هستش

نوشته شده توسط ehsan_62:
محمد جان ممنون بابت خبر

xecuter

این چیپ در آینده ی نزدیک با کیفیت بالاتر و با کارکرد های زیاد ساخته خواهد شد و به تولید انبوه خواهد رسید
و با یک دکمه به راحتی میتونید MOD چیپ را فعال و غیر فعال کنید (در اینمورد خیلی از دوستان شاید ندونند که ، تنها در ابتدای روشن کردن دستگاه (BOOT) احتیاج به MOD چیپ میباشد ، بعد از اینکه دیگه بازی لود شد و صفحه ی منوی بازی اومد دیگه احتیاجی بهش نیست ، در واقع در این زمان با خاموش کردن MOD چیپ مقدار زیادی از ضرر هایی که به دستگاه وارد میشه را کم میکنید ، مثل ولتاژ بیشتر ---> حرارت بالاتر ...)

این چیپ راحت تر از تموم مد چیپ هایی که وجود داشته نصب خواهد شد البته هنوز هم مشکل هستش
daghighan!
zamani ke ps2 oomade bood ghabl az inke mod-chip biad 1 bazi asl mikharidan bad dare ps2 ro baz mikardan va dvd rom ro dar miavordan.
vaghti baziye asl load mishod az dvd rom baz baziye aslo bar midashtan va baziye copy ro mizashtan va injuri ps2 ro dor mizadan

میگم کسی میدونه از کشوری مثل انگلستان یا امریکا بگیری مشکلی داری یا نه؟؟؟ منظورم اینه که ولتاژ برق و استاندارهای دیگه اونا به ایران میخوره؟؟؟

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
میگم کسی میدونه از کشوری مثل انگلستان یا امریکا بگیری مشکلی داری یا نه؟؟؟ منظورم اینه که ولتاژ برق و استاندارهای دیگه اونا به ایران میخوره؟؟؟

میشه چواب من رو بدید میخوام مطمئن بشم چون شاید بخوام سفارش بدم به فامیلمون از امریکا یا انگلیس بیاره;)
انگلیس رو فکر نکنم بخوره چون همه چیزش چپکیه:)

آقا من یه چیزی رو نفهمیدم:confused:
ببینید این باندل هارو:
152g86a.jpg

152g8y0.jpg

152g95g.jpg

کابل تصویری در این باندل ها این شکلیه حالا
1-به پشت دستگاه وصل میشه
2-خروجی صدا سمت راست
3-خروجی صدا سمت چپ
4-
5-اتصال به vga مانیتور
ولی همه ی کابل های vga این شکلین:
152gaqr.jpg

این شماره 4 اینجا چیکار می کنه؟

4. کابل تصویر به Tv با کیفیت معمولی یعنی همون 480p
اصولا این کابل نباید تو Bundle باشه و بجاش باید کابل HD باشه که 3 تا فیش دیگه به جز 3 تا فیش 2,3,4 باشه که برای اتصال به HDTV باشه !

در مورد برق و آداپتور یک توضیح بدم:
Xbox در 5 نوع مختلف از لحاظ های فنی تولید می شود.با توجه به این که در بعضی از کشور های دنیا استاندارد برق 220 و در بعضی 110 می باشد حتما دستگاه هی که میخواهید بخرید 220 ولت مستقیم باشد زیرا در صورت استفاده از مبدل دستگاه بسیار گرم میشود و به آن فشار می اید.دستگاههای اسپانیا و فرانسه با ایران سازگاری خوبی دارند.

اگر هالوگرام Hemera بود بدون واسه فرانسه یااسپانیا می باشد.من خودم سفارش که دادم گفتن این رو داره.حتما دقت کنید

آخرین ویرایش:
دوست عزیز Lopez0r اگه میشه یه عکس از این هالوگرام Hemera بذار !
بعد شما گفتی اگه Dvd Region 5 باشه بهتره . حالا برای من که 3 هست چه فرقی داره ؟؟

یه سوال دارم
فرض کنیم من بخوام بگم واسم از یه کشور دیگه ( غیر از امریکا ) بیارن
اونجا همون قیمت اصلی 299 و 399 هست یا اینکه مثل ایران هردنبیلیه !؟! ( هر کی واسه خودش قیمت میزاره :cheesygri )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or