میشود بگویی حداکثر یا متوسط FrameRate در نمایشگر HD چقدر است ؟با تغییر رزولوشن سرعت فریم هم تغییر می کنه
شما كه داري ميتركوني پس رمت هم 4 تا crucial ballstix و مين هم يه asus mn2-32 sli delux , هارد هم يه western digital raptor 1000 72 g.b بگيرنوشته شده توسط Grim Reaper:خوب من خودم می خوام بجای X360 پی سی رو آپگرید کنم این قطعات رو انتخاب کردم.
Monitor : ViewSonic VX2025wm = 499.9$ - 399.9$برای چنین سیستمی یه کیس خفن و یه پاور قدرتمند نیازه که نزدیک 300 پولش میشه!
VGA : Radeon X1900 XTX 512 MB = $499.99
CPU : AMD Athlon 64 FX-62 (Socket AM2) = $1111.00
RAM : GeIL PC2-6400 800MHz DDR2 Dual Channel Kit 2GB = $209.00 - $354.99
Motherboard : MSI K9A Platinum (CrossFire Ready) = $118.06
HDD : Maxtor DiamondMax 10 300 GB = $87.44
Cooling : Thermaltake P N CL-W0005-01 BigWater AquariusLiquid Cooling syst = $98.27 - $129.99
Sound Card : Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic = $109.00
در کل بیشتر از 2 میلون و 500 تومن خرج داره
البته می تونی بلوری رایتر های شرکت پايونيير هم بگیری که خفن تر بشه! که قیمتش حدود 999$ هست!!!
که بنظرم تا زمانی می تونه با X360 برابری کنه چون بعد قراره کارتی به کد R600 (فکر کنم) بیاد که قدرتش از کارت گرافیک X360 خیلی بیشتره و DX10 و PS 4 رو ساپورت می کنه و....
----------------------------
البته درسته ممکنه دیگه X360 نخرم ولی قلبم همیشه برای X360 می تپد !![]()
به عنوان اولین پست خودم در این سایت:نوشته شده توسط m_unknown_r:شما كه داري ميتركوني پس رمت هم 4 تا crucial ballstix و مين هم يه asus mn2-32 sli delux , هارد هم يه western digital raptor 1000 72 g.b بگير
رم ميشه 400 تومن و مين ميشه 300 تومن و هارد هم ميشه 200 تومن.
حالا شما حتما ميخواي از كراس فاير استفاده كني؟
مباركت باشه
انقدر هم دیگه پول ندارم!نوشته شده توسط m_unknown_r:شما كه داري ميتركوني پس رمت هم 4 تا crucial ballstix و مين هم يه asus mn2-32 sli delux , هارد هم يه western digital raptor 1000 72 g.b بگير
رم ميشه 400 تومن و مين ميشه 300 تومن و هارد هم ميشه 200 تومن.
حالا شما حتما ميخواي از كراس فاير استفاده كني؟
مباركت باشه
خوش اومدی به این سایتنوشته شده توسط Assassin's Creed:به عنوان اولین پست خودم در این سایت:
من از طرفداران Ps3 هستم ولی بعد از مدتی که با دوستان صبحت میکردم انتخابم به Xbox تغییر کرد اما واقعا به نظرم Ps3 یک چیز دیگست در کل من اگر پول داشته باشم اول Ps3 مخریم من که دلم می خواد هم Ps3,Xbox360,Wii با هم بخرم ولی پولش نیست
پاناسونیک p800 مدل 29" که تا 1080i رو ساپورت میکنه (همچنین 720p) قیمت روز 835 هزار تومانمن شنیدم این نمایشگر ها قیمتشون از یک میلیون تومن شروع میشه تا 12 میلیون تومن.کسی میدوند کوچکترین اندازه ی این نمایشگرها ( سونی یا پاناسونیک ) چقدر است و قیمتش چقدر ؟
خوب من کاری ندارم ولی دسته بیسیم و حتی با ژیروسک.پ رو PS3 رو داره همچنین شبکه رایگان پس از این دو لحاظ اگه جلوتر نباشه حذاقل برابره.مثل : دسته بي سيم - x Live - و مهمتر از همه بازي هاي بينظيرش
یه سوال از کجا به این نتیجه رسیدی که که 360 چیزی از PS3 کم نداره یه سوال اینا رو دارهنوشته شده توسط mt3691:خوش اومدی به این سایت
همه اول طرفدار سونی بودن و بعدن به سمت xbox360 رفتن ناراحت نباش 360 چیزی از ps3 کم نداره و به زودی بقیه طرفدارای سونی هم تو ایران به ما ملحق میشن البته بعد از اینکه حسابی از دست سونی حرص خوردنهر چه زودتر بیاین سمت 360 کمتر حرص میخورین
!jump in
pc و ps3 لابد گنج پیدا کردی:cheesygriنوشته شده توسط sina_unl:یه سوال از کجا به این نتیجه رسیدی که که 360 چیزی از PS3 کم نداره یه سوال اینا رو داره
MGS4
DMC4
FF13
DQ9
DC4
و..
برای من PS3 فقط Lost planet رو یعنی بازی ارزشمند دیگه ای برای 360 ندیدم که روی PC نیاد پس یه PCو یه PS3 خیلی ترکیب بهتری هستن تا یه PC و یه 360
درضمن 360 یه درایو بلو ری هم نداره که PS3 داره با قیمت یه درایو بلو ری هم یه درایو بلو ری میده هم یه کنسول کامل و پر از بازی های غنی
البته به من چه من که طرفدار Wii هستم
آقا ترو خدا بگید هیلو.وقتی مینویسین هالو به صاحت مقدس بازی توهین میشه!!!مثل هالو 3
والا من که به یه فروشنده قیمت رو گفتم گفتش که یکی دو ماه اول حداقل حداقل یک ملیون هست.دعا کنین تو ایران قیمت این دستگاه بالای 1 میلیون نباشه یعنی دوبرابر 360
دعا کنین حداقل تایکسال دیگه ps3 بیاد تو ایران و تازه باید
دعا کنین که بشه کپی خورش کرد بعد باید بشینین
دعا کنین که بلوری رو بشه کپی کرد بعد باید
دعا کنین که قیمته بلوری بالا نباشه باید
پس به من چه!!به من چه من که طرفدار Wii هستم
برای من PS3 فقط Lost planet رو یعنی بازی ارزشمند دیگه ای برای 360 ندیدم