نوستر آداموس
نوشته شده توسط mt3691:
خوش اومدی به این سایت
همه اول طرفدار سونی بودن و بعدن به سمت xbox360 رفتن ناراحت نباش 360 چیزی از ps3 کم نداره و به زودی بقیه طرفدارای سونی هم تو ایران به ما ملحق میشن البته بعد از اینکه حسابی از دست سونی حرص خوردن
هر چه زودتر بیاین سمت 360 کمتر حرص میخورین
!jump in
نوستر آداموس عزیز
شما بر چه اساسی این حرف رو می زنین که به زودی بقیه طرفدارای سونی هم تو ایران به ما ملحق میشن
؟
لابد تاریخ دقیق این وا قعه رو هم میدونی
من نمیدونم شما به عنوان طر فردار 360 چرا این حر فا رو میزنین واقعا چرا این حرف ها رو میزنین هدفتون چیه تو این سایت کسی رو دیدین از طرف دارانps3 که در امضاش بیاد 360
رو به حالت کمیک مسخره کنه ؟واقعا نیازی میبینه ؟
این نشان از ترس شما از سونی و ÷لی استیشن هستش چشمتون
رو روی حقیقت ها میبندید با حقیقت که نمیشه شوخی کرد
سونی در کارش موفق خواهد بود همانطور که مایکرو سافت
موفق خواهد بود
یه نگاه به بازی هایی که گذاشتی بکن شماره 4 و 13 و 9 و لابد تا چند سال دیگه 15 و 20 و 40 بابا بسه دیگه از این بازیهای تکراری هال ادم بهم میخوره به جاش تو 360 همه چی برای ما تازه هست
شما با اسم این بازیها و شماره ها مشکل دارین ؟واقعا جوک
قشنگی بود یعنی این همه آدم که معطل این باز ی هان هین قد په په هستن؟ شما تا حال یک شماره از این باز ها رو بازی کردی خدا وکیلی بازی کردی ؟ اگه بازی کرده بودی مطمعنم که واسه شماره های بدیش له له میزدی(میتونی مراجعه کنی به عکس های صف انتظار فاینال12در ژاپن)
این بازی های بازی های هستن که در زمان خود کلی سروصدا به پا کردن و حالا همه منتظرن ببینن این ها رو قدرت کنسولهای جدید
بر اساس حرف خود شخص شما(بابا بسه دیگه از این بازیهای تکراری هال ادم بهم میخوره )
شما انتظار داری این بازیها همونطور باشن که در نسل قبل بودن ؟شما نو آوری میخواین ؟
میشه بگین 360 چه نو اوری داره؟مگه بازیهاش یه مشت اکشن و شوتر نیست که به وفور روی پی سی یافت میشه
شما میگی که حالت از شماره های 4 و13و9و..بهم میخوره در صورتی که بهترین بازی 360 دنباله یه بازی نسل قبل هست
من خودم به خاطر یکی از همین دنباله ها بازی که باهاش زندگی
کردم
نینجا صد درصد 360میگیرم شما که از هیلو 3 نینجا 2گراند تیفت4 فابل2وکلا از شماره ها که نشان دهنده دنباله یک بازین حالت بهم می خوره به خاطر
کدوم نو اوری و بازی که تکراری نباشه 360 رو انتخاب کردی
کاشکی بیشتر توضیح میدادی و یه هو نمی پریدی که
دعا کنین تو ایران قیمت این دستگاه بالای 1 میلیون نباشه یعنی دوبرابر 360
دعا کنین حداقل تایکسال دیگه ps3 بیاد تو ایران و تازه باید
دعا کنین که بشه کپی خورش کرد بعد باید بشینین
دعا کنین که بلوری رو بشه کپی کرد بعد باید
دعا کنین که قیمته بلوری بالا نباشه باید
دعا کنین .....
ولی ما طرفدارای 360 وقتی شما دارین دعا میکنین داریم
halo3
GOW
FABLE2
MASS EFECT
PREY
....
بازی میکنیم
یعنی ما جز دعا کاری دیگه نمی تونیم کنیم حتماباید دعا کنیم تو
ایران قیمت این دستگاه بالای 1 میلیون نباشه یعنی دوبرابر 360
دعا کنیم حداقل تایکسال دیگه ps3 بیاد تو ایران و تازه باید
دعا کنیم که بشه کپی خورش کرد بعد باید بشینیم
دعا کنیم که بلوری رو بشه کپی کرد بعد باید
دعا کنیم که قیمته بلوری بالا نباشه باید
فکر میکنم اینا دلایلی باشه که شما تا حالا 360 نگرفتی
براحتی میشه جای 1 میلیون قیمتی که شما(نوستر آداموس) تو
ایران تخمین زدین یه پلی اسثیشن با 4 یا 5 بازی تهیه کرد و بازی کرد و حظ برد و مسله حظی که از خوندن پست های شما
برد
با این تفاوت که پست های شما مجانی یک میلیون هزینه نداره
امیدوارم با خودت خلوت کنی بیشتر فکر کنی و حقیقت رو کتمان نکنی
رو هوا حرف نزنی
به جای دیگران حرف نزنی
پیش بینی های الکی نکنی
و یادم رفت این وسط یه نینتندو هست واسه شما که حالتون از بازی های تکراری بهم می خوره و دنبال نو آوری هستین یه فکری کرده
دوست عزیز امید وارم که از من نرنجی من قصدم انتقاد بود و امیدوارم که شما انتقاد پذیر باشین و در آخر بگم که من با این
که طر فدار سونی هستم ولی بدون شک 360هم میگیرم و به
شما هم پیشنهاد میدم که به فکر پلی استیشن3 باشین
با این که ارزوی شمابه خاک سیاه نشستن سونی توسط مایکروسافت ولی من اگه یه روز سونی این کار و با مایکرو سافت کنه وا قعا از سونی نفرت پیدا می کنم این 2 در کنار
نینتندو با عث پیشرفت صنعت بازی میشن