حدود 500 تومن.ولی اونایی که توش کینکت داره کپی نمیشن فعلادوستان یه سوال داشتم، الان قیمت ایکس باکس اسلیم با کینکت چقدره؟
divx و فرمت avi رو پخش میکنه mkv رو نه.ایکس باکس چه فرمت فیلم هایی رو پخش میکنه؟
من هرچی dvd گذاشتم کار نمیکنه!(فکر کنم فقط wma روش کار کرد)
نمیشه کاری کرد که dvd رو پخش کنه؟mkv چطور؟؟
ممنون ، اگه بخوام جدا بگیرم حدودا چقدر می شه؟حدود 500 تومن.ولی اونایی که توش کینکت داره کپی نمیشن فعلا

درودقیمت Slim 4 و 250 گیگ تو ایران چند هستش؟ همینطور کینکت؟
بعد کدوم درایور ها قابل هک شدن هستن؟
از کجا وقتی میخریم (هک نشده رو) بفهمیم از مدلهای قابل هک شدن هستش یا نه؟
اگه از مدلهایی باشه که هک نمیشن امکان عوض کردن درایور یا همچین چیزی هستش؟ :d
من پستهای قبلی رو خوندم درست نفهمیدم. یجا نوشته 0255 یجا نوشته 0225 همینطور 9054 و 9504![]()

درود
4 گیگ با درایو 0225 الان 400 به بالا
و 250 گیگ با درایو 0225 هم 480 به بالا
بسته به فروشنده البته
درایو های 9504 هک میشن که امکان نداره شما در بازار ایران گیر بیاری
خیالت راحت
در حال حاضر برای درایو های هک نشده ( 0225 ) هیچ کاری نمیشه کرد تا فیرمورش بیاد و ....
درایو های ایکس باکس های اسلیم تا الان ایناست داداش :
9504 ( هک شده ) Liteon
0225 ( در آستانه هک ) Liteon
0500 ( خبری از هک نیست فعلا ) Hitachi
0401 ( در حال بررسی ) Liteon
1071 ( در حال بررسی ) Liteon
ممنون. راستش بچه ها رفتن مدینه می خوان از اونجا بخرن. فقط مشکل اینه که فروشنده ها هیچی حالیشون نیست. از رو جعبه مدل درایو رو میشه فهمید؟

دوست عزیز ممنون از اطلاعات خوبتون، این درایور 9504 که گفتین تو ایران پیدا نمی شه فقط برای ایکس باکس اسلیم 4gb هستش؟ یه سوال دیگه اینکه حدودا مشخصه کی درایور 0225 هک می شه؟ پول هک کردنش چقدر می شه؟درود
4 گیگ با درایو 0225 الان 400 به بالا
و 250 گیگ با درایو 0225 هم 480 به بالا
بسته به فروشنده البته
درایو های 9504 هک میشن که امکان نداره شما در بازار ایران گیر بیاری
خیالت راحت
در حال حاضر برای درایو های هک نشده ( 0225 ) هیچ کاری نمیشه کرد تا فیرمورش بیاد و ....
درایو های ایکس باکس های اسلیم تا الان ایناست داداش :
9504 ( هک شده ) Liteon
0225 ( در آستانه هک ) Liteon
0500 ( خبری از هک نیست فعلا ) Hitachi
0401 ( در حال بررسی ) Liteon
1071 ( در حال بررسی ) Liteon

دوست عزیز ممنون از اطلاعات خوبتون، این درایور 9504 که گفتین تو ایران پیدا نمی شه فقط برای ایکس باکس اسلیم 4gb هستش؟ یه سوال دیگه اینکه حدودا مشخصه کی درایور 0225 هک می شه؟ پول هک کردنش چقدر می شه؟
اساتید قیمت هک XBOX elite چنده...؟جایی مطمعنی هم سراغ دارین.منون میشم راهنماییم کنید.
خسته نباشید،حدود 50 صفحه ی آخر رو خوندم و چشمام شد کاسه ی خون
یه اکس باکس مدل الیت که هک شده باشه و یک دسته ی اضافه(برای دونفره باز کردن) با فن 12ولتی در تهران چند در میاد؟
این قضیه بن شدن هم شانسیه دیگه؟
آدرس یک فروشندهی منصف و قابل اطمینان در تهران هم بدید ممنون میشم
با سپاس

قربان میدونم.اما میخام از اروپا بخرم elite بیارم ایران هکش کنم.میخم مکانی که میشه اعتماد کرد برای هک کردنش معرفی کنین.ممنون