راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

خسته نباشید،حدود 50 صفحه ی آخر رو خوندم و چشمام شد کاسه ی خون:-s
یه اکس باکس مدل الیت که هک شده باشه و یک دسته ی اضافه(برای دونفره باز کردن) با فن 12ولتی در تهران چند در میاد؟
این قضیه بن شدن هم شانسیه دیگه؟
آدرس یک فروشندهی منصف و قابل اطمینان در تهران هم بدید ممنون میشم
با سپاس

دوست عزیز ممنون از اطلاعات خوبتون، این درایور 9504 که گفتین تو ایران پیدا نمی شه فقط برای ایکس باکس اسلیم 4gb هستش؟ یه سوال دیگه اینکه حدودا مشخصه کی درایور 0225 هک می شه؟ پول هک کردنش چقدر می شه؟

سلام . خواهش می کنم .
9504 اولین درایو هایی بود که برای ایکس باکس های اسلیم 4GB - 250GB -250GB Bundle
عرضه شد و نزدیک به 3 ماه تولید شد و تمام
از این رو میگم که گیر نمیاد ( مگر با قیمت بالای 800 برای 4 گیگ و 1 میلیون برای 250 گیگ )
حدود زمانی برای 0225 هم مشخص نیست
تقریبا میشه گفت تمام کارهاش انجام شده و تیم سازنده به خاطر مسایل اقتصادی و ... دارن طولش میدن
اما در تابستان سال جاری میشه گفت حتما کارش تموم میشه
و وقتی این اتفاق بیافته مطمئنا قیمت ها بهتر میشه
قیمت هک هم بین 50 تا 100 در ابتدا و با گذشت زمان به 30 تومان هم خواهد رسید
( به علت ورود PCB های چینی که برای هک درایو های جدید Liteon لازمه )

اساتید قیمت هک XBOX elite چنده...؟جایی مطمعنی هم سراغ دارین.منون میشم راهنماییم کنید.

الان آکبند تو بازار نیست
چون تولید نمیشه . خیلی خوش شانس باشی باید 900 تومان برای خرید الایت پول بدید
می تونی کارکردش رو از بازارچه همین سایت با قیمت بهتر بگیری
چه آکبند و چه کارکرده
هر دو هک شده به دست شما میرسه دوست من >:d<

خسته نباشید،حدود 50 صفحه ی آخر رو خوندم و چشمام شد کاسه ی خون:-s
یه اکس باکس مدل الیت که هک شده باشه و یک دسته ی اضافه(برای دونفره باز کردن) با فن 12ولتی در تهران چند در میاد؟
این قضیه بن شدن هم شانسیه دیگه؟
آدرس یک فروشندهی منصف و قابل اطمینان در تهران هم بدید ممنون میشم
با سپاس

خسته نباشی
آفرین :-*
در پست بالا جواب شما رو دادم داداش
فکر می کنم کارکردش رو بتونی با دسته اضافه 520-530 بخری
نه . همچین شانسی هم نیست بن شدن
شما مسائل امنیتی رو رعایت کن
LT1.9 رو بریز
احتمال بن شدنت کاهش پیدا می کنه ;)

برای آدرس فروشگاه هم به قسمت خودش یعنی
اینجا
مراجعه کن >:d<

قربان میدونم.اما میخام از اروپا بخرم elite بیارم ایران هکش کنم.میخم مکانی که میشه اعتماد کرد برای هک کردنش معرفی کنین.ممنون

بستگی داره به اینکه شما کجا زندگی می کنید .
اما اگه یه مقدار کوچیک در الکترونیک تجربه دارید
با آموزش های این سایت ( که به نظرم بهترین مرجع هستند ) خودتون هم می تونید دستگاه رو کپی خور کنید
اگر هم بدید بیرون بین 10 تا 15 هزینه داره

خب با این حساب باید فکر یه اسلیم 0225 باشم و بازی های اورجینال؟
قیمت بازی اورجینال چنده معمولا و به راحتی گیر میاد یا نه؟
آیا زمانی که اسلیم 0225 هک بشه قیمتش افزایش پیدا میکنه یا کاهش؟
اگر قرار باشه کپی خور نشده بخرم میتونم به ps3 هم فکر کنم،نظرتون چیه؟

یه سوال دیگه که خیلی مهمه:
من یه فامیل دارم که چین زندگی میکنه؛میتونم بهش بگم برام بخره پست کنه؟هزینه پستیش چقدر در میاد حدودا؟اونجا قیمت ها جهانی هست یا مثل ایران خر تو خر(اسلیم 4 گیگ که 200 دلاره ایران 420 دلاره)
از لحاظ ریجن مشکل نداره؟یعنی مدل pal گیر میاد اونجا
از کجا بفمیم درایو 9504 هست یا 0225 ؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام به همگی
ببخشید که این سوال رو اینجا می پرسم.من الان یک سال هست که xbox دارم . اما حالا تو این گرونی تصمیم گرفتم بفروشمش. یه ps3 بگیرم. اما موندم سر دوراهی که چیکار کنم. نظر شما درباره این موضوع چیه؟:):(

خب با این حساب باید فکر یه اسلیم 0225 باشم و بازی های اورجینال؟
قیمت بازی اورجینال چنده معمولا و به راحتی گیر میاد یا نه؟
آیا زمانی که اسلیم 0225 هک بشه قیمتش افزایش پیدا میکنه یا کاهش؟
اگر قرار باشه کپی خور نشده بخرم میتونم به ps3 هم فکر کنم،نظرتون چیه؟

یه سوال دیگه که خیلی مهمه:
من یه فامیل دارم که چین زندگی میکنه؛میتونم بهش بگم برام بخره پست کنه؟هزینه پستیش چقدر در میاد حدودا؟اونجا قیمت ها جهانی هست یا مثل ایران خر تو خر(اسلیم 4 گیگ که 200 دلاره ایران 420 دلاره)
از لحاظ ریجن مشکل نداره؟یعنی مدل pal گیر میاد اونجا
از کجا بفمیم درایو 9504 هست یا 0225 ؟؟؟

قیمت بازی ها 20 تومان بالاتر از قیمت جهانیه
یعنی مثلا الان Black Ops حدود 70 هستش . که اونم خیلی خیلی سخت گیر میاد
مشخص نیست قیمت 0225 چطور میشه
اما اولش گرونه و به مرور قیمت تثبیت میشه
حدود 140-150 تومان هزینه ارسال و ... یه ایکس بکس از چین به ایران عزیز میشه
اونجا قیمت ها جهانیه . بله
Pal هم تا دلت بخواد هست داداش
شانس بیاری 0225 باشه /:)
9504 نیست به هیچ عنوان

سلام به همگی
ببخشید که این سوال رو اینجا می پرسم.من الان یک سال هست که xbox دارم . اما حالا تو این گرونی تصمیم گرفتم بفروشمش. یه ps3 بگیرم. اما موندم سر دوراهی که چیکار کنم. نظر شما درباره این موضوع چیه؟:):(

تصمیم روی PS3 و یا XBOX360 خیلی بحث نخ نما و قدیمی هستش
اما اگه روی بازی های انحصاری دو عنوان شناخت داشته باشی تصمیم گیریت راحت میشه
یک نصیحت برادرانه : طمع نکن ;)

کمک فوری

دوستان،آشنای یکی از آشنا هامون یه دستگاه xbox مدل arcade برای فروش گذاشته و من هم برای خرید عجله دارم و هم می خوام کلاه سرم نره
دوتا سوال:
میگه دو ماه پیش این دستگاه رو خریده و هنوز هم چسب های وکیومش باز نشوده(همون چسب هایی که روی پنل میچسبونن).آیا 2 ماه پیش این دستگاه در بازار وجود داشته و اگر بله چه قیمتی بوده ؟

قیمت دستگاه رو با یه دسته اضافه گذاشته 390 تومان و کامل کپی خور هست.آیا ارزش داره بگیرم؟(قیمت اسلیم 4 گیگ 410 تومان هست و اگه هزینه ی کپی خور شدنش(در آینده) و دسته ی اضافی رو در نظر بگیریم میشه حدود 510 هزار تومان)

با تشکر فراوان

دوستان،آشنای یکی از آشنا هامون یه دستگاه xbox مدل arcade برای فروش گذاشته و من هم برای خرید عجله دارم و هم می خوام کلاه سرم نره
دوتا سوال:
میگه دو ماه پیش این دستگاه رو خریده و هنوز هم چسب های وکیومش باز نشوده(همون چسب هایی که روی پنل میچسبونن).آیا 2 ماه پیش این دستگاه در بازار وجود داشته و اگر بله چه قیمتی بوده ؟

قیمت دستگاه رو با یه دسته اضافه گذاشته 390 تومان و کامل کپی خور هست.آیا ارزش داره بگیرم؟(قیمت اسلیم 4 گیگ 410 تومان هست و اگه هزینه ی کپی خور شدنش(در آینده) و دسته ی اضافی رو در نظر بگیریم میشه حدود 510 هزار تومان)

با تشکر فراوان
.اگه Lt1.9 هست ارزش داره مخصوصا اگه باهاش لایو نرفته باشه و3 ماه GOLD مجانیش رو داشته باشه.
وگرنه یه 10-15 تومن کمتر قیمت منصفانست (البته تو این بازار بی انصافی قیمت منصفانست :d )

.اگه Lt1.9 هست ارزش داره مخصوصا اگه باهاش لایو نرفته باشه و3 ماه GOLD مجانیش رو داشته باشه.
وگرنه یه 10-15 تومن کمتر قیمت منصفانست (البته تو این بازار بی انصافی قیمت منصفانست :d )
دو دلم شدید
از یه طرف اکثر فروشگاه ها میگن مدل اسلیم کیت هکش درست شده ولی هنوز وارد ایران نشده،و از طرفی هم منطقی به نظر میاد وقتی که هک وارد ایران بشه هم قیمت دستگاه بالا بره هم هزینه ی هک کردنش بالای 70 80 تومان در بیاد.تازه اگر وعده سر خرمن نباشه به زودی بیاد.

این مدل arcade هم که هارد نداره و باید 70 خرجش کنم و یه هارد 120 روش نصب بشه.اونم معلوم نیست واقعا دو ماه کارکرده یا بیشتر و شانس ما بزنه 1ماه دیگه بسوزه و...

خدایش جای من بودین کدوم رو انتخاب میکردین؟:(

آقا 2 سوال در مورد اسلیم!
چرا این انقدر سریع داغ میکنه؟ الایت 2 سال پیش من بعد از یک سال و نیم یه نمه داغ میکرد! این نیم ساعت بازی میکنی حرارت میده قشنگ!
سوال دوم هم اینکه اسلیم 4 گیگ هارد بهش وصل نمیشه!؟ ببخشید خیلی ابتدایی بودش سوالات...

• Like
Reactions: b3da

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or