راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

می خواستم قیمت xbox 360 رو بگیرم ، کدوم مدلش از همه بهتره؟
پولش مهم نیست می خوام یه ایکس باکس بدردبخور بگیرم
با تشکر
یه مدل هست که درایوش 0225ه.امروز هــک شد.قیمتش هم 405 تومنه
تا گرونش نکردن بپر بخرش.چون ممکنه بره رو 600 تومن

در حال حاضر فقط درایوی که فریمور 9504 روش هست کپی خور شده..
مابقی اسلیم ها یا تعویض درایو هستن یا اورج خور با فریمورهای (0225 - 0401 -1071 - ... )
که در مرحله تست وبررسی برای عرضه فریمور.
http://c4evaspeaks.com/

با سلام
يعني الان اين درايو 9504 عينه ايكس باكس هاي قديمي هر بازي كپي توش بزاري اجرا ميكنه يا فقط يه سري هاست

سلام ميشه يه توضيح بديد كه اين lt+v1.9 چيه؟؟؟:-/
اين A.P2.5 ديگه چيه؟؟؟؟؟

Off Topic:
اي بابا اين 360 خريدن چه دنگ و فنگي داره ها آدم بيچاره ميشه تا بخره
Ps3 رو رفتم تو مغازه گفتم يه 120 گيگ ميخوام خريدم اومدم بيرون اين دنگ و فنگا رو نداشت كه!!!!!

آخرین ویرایش:
سلام به تمام اسادید
اگه کمک کنید خیلی خیلی ممنون می شمxbox arcade
با یک دسته اضافه به لایو هم وصل نشده با مادر برد جاسپر و کپی خور چند می ارزه ؟(خواهشا جواب بدید)
بعد برچسب های جلوی کنسول پاره شده آیا مشکلی داره ؟ این موضوع خیلی نگرانم کرده
icon3.gif

سلام ميشه يه توضيح بديد كه اين lt+v1.9 چيه؟؟؟:-/
اين A.P2.5 ديگه چيه؟؟؟؟؟

Off Topic:
اي بابا اين 360 خريدن چه دنگ و فنگي داره ها آدم بيچاره ميشه تا بخره
Ps3 رو رفتم تو مغازه گفتم يه 120 گيگ ميخوام خريدم اومدم بيرون اين دنگ و فنگا رو نداشت كه!!!!!
دردسر ps3 بعد از خریدش هست

دوستم میخواد اسلیم بخره الان خام 4 گیگ530 تومنه هک شده ؟ چون تا دیروز حدود 400 تومن بود
0255 هست مادربردش ؟

آخرین ویرایش:
من كه خودم به شخصه تا حالا دردسري نداشتم همين امروز 7 ساعت يه كله inFAMOUS2 زدم.

آقا يه نفر نيست بگه اين LT+1.9 و اين A.P2.5چيه؟؟؟
ميخوام بخرم لطفا راهنمايي كنيد.>:d<>:d<

شما وقتي ايكس باكس خريدي بازي رو رو دستگاه نصب كن 10 ساعت بشين بازي كن هيچ مشكلي پيش نمي ياد.
lT+1.9 يه آپديته كه برا يه سري بازي ها اومده بود مثل cod:bo و ac:b و nfs:hp فك كنم همينه ديگه.اون يكي هم نمي دونم :d

شما وقتي ايكس باكس خريدي بازي رو رو دستگاه نصب كن 10 ساعت بشين بازي كن هيچ مشكلي پيش نمي ياد.
lT+1.9 يه آپديته كه برا يه سري بازي ها اومده بود مثل cod:bo و ac:b و nfs:hp فك كنم همينه ديگه.اون يكي هم نمي دونم :d

الان كه شواهد كه چيز ديگه اي داره ميگه :):):)

اخه من شنيدم براي بازي هاي Ac:BH و Halo:Reach و BlackOps و ... بايد يه پچي رو بريزي براي بازي هاي ديگه يه سري پچ رو منظورم اينه كه همزمان نميشه يه بازي مثل GeoW2 رو با Reach بازي كرد(يه وقت كسيفكر نكنه كمنظورم اينه كه توي يه دستگاه همزمان بشه 2 تا بازي رو انجام داد.)

آخرین ویرایش:
الان كه شواهد كه چيز ديگه اي داره ميگه :):):)

اخه من شنيدم براي بازي هاي Ac:BH و Halo:Reach و BlackOps و ... بايد يه پچي رو بريزي براي بازي هاي ديگه يه سري پچ رو منظورم اينه كه همزمان نميشه يه بازي مثل GeoW2 رو با Reach بازي كرد(يه وقت كسيفكر نكنه كمنظورم اينه كه توي يه دستگاه همزمان بشه 2 تا بازي رو انجام داد.)

شواهد الكي مي گن شما خودت بخر بعد ببن شواهد درست مي گن يا نه.:):):)
تا اونجايي كه من مي دونم شما بايد lt+ رو بريزي تا cod:bo و ac:b و nfs:hp اجرا شن.بعد وقتي بازي كرايسيس 2 رو تو دستگاه مي زاري يك آپديت مي كنه خودش و با اون آپديت شما در صورتي مي تونيد Halo:Reach و BlackOps و mw2 بازي كنيد كه توشون پچ آنلاين باشه.البته من اين بازي ها رو عوض كردم نمي دونم بازي ديگه هم هست يا نه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or