ای خــــــــــــــــــدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ببینین واقعا یعنی بدبختی بیشتر از این هم میشه؟؟؟؟
من و دوستم شهاب (Anti-gameware) با بدختی و فروش یه سری وسایل خیلی واجب ، مثل گوشی پول خرید 360 رو با همه ی وسایل جانبی اورژینال جور کردیم
زنگ زدیم یگانه:یک شنبه ، شاید!
زنگ زدیم دانکام:نداریم
زنگ زدیم شادی: سلام خسته نباشید ، 360 جی آسیا (220 ولت) با درایو سامسونگ دارید؟
-بله بفرمایید تا ساعت 6 هستیم
مجددا هم زنگ زدیم ، که مطمئن مطمئن بشیم درایوش سامسونگه!
دوستم مریض بود گلو درد داشت آنفولانزا گرفته بود ، با کلی دردسر ساعت 5:15 رسیدیم پاساژ لباف.
شهاب بدو شادی بازه!!! رفتیم داخل مغازه خودمونو معرفی کردیم و گفتیم که 360 می خوایم
(یه آقایی هم بود بازی رایتی آورده بود بفروشه بهشون، ضایع شد بازهاش خراب بود:biggrin1: نیومد!)
وایسادیم و 360 رو از تو جعبه در آورد و گفتم خوب این درایوش سامسونگه دیگه مطمئنید؟ (چون خیلی راحت می گفتن سامسونگه و اول قیمت رو می گفتن بعد که می پرسیدیم تازه می گفتن آره سامسونگه) یه جای کار بو میداد.
بعد دیدم همشون ابروهاشون کج شده میگن حالا بزار تست کنیم ، گفتم یعنی چی ، یعنی سامسونگ نیست؟
یارو با یه لحن دعوایی گفت چه فرقی داره؟کدوم دهاتی گفته سامسونگ بهتره ، بعدشم این مغازه ها همشون دهاتین نمیدونن فرق الجی و سامسونگ چیه ، اگه راست میگی فرق الجی و سامسونگ چیه ، توضیح دادم گفت نه! از کجا می فهمی کدوم کدومه؟!؟؟ باز هم گفتم یه یارو مو بور بود خندید گفت حالیشه
گفت من کاری ندارم من تظمین می کنم همه بازی ها اجرا شه روش ، دستگاه رو به برق زد و دیدیم بله الجیه!! یارو گفت برین از مغازه های دیگه بگیرین .گفتیم میریم یه گشتی بزنیم بر می گردیم ، در عرض 5 دقیقه برگشتیم گفت دستگاهو فروختم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتیم آره! تو ، تو 5 دقیقه دستگاه فروختی....
این بود حقایقی در مورد شادی دهاتی!!
خوب شادی که این جوریه
یگانه هم که اونجوریه!!
داتکام هم که چیزی بین اینجوری و اونجوریه!!!
max game رو هم نمی دونیم
یکی به من بگه
کدوم گوری می تونم 360 جی آسیا درایو سامسونگ گیر بیارم؟!؟؟؟
یه سوال دیگه، من اگه هیتاچی بخرم چه ضرری کردم؟؟