راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

شما خودتون جایی رو می شناسید که بازی اوریج بفروشه؟
راستی اگه ممکنه یه قیمت هم از اکس بکس جدیدا لطف کنید
ممنون;)
والا قیمت بازار رو ندارم ولی فکر میکنم الان Elite نو از 550 شروع بشه تا 650 و Slim هم از 400 الی 650-700. قیمت دقیق ندارم.

مدل هک شده هم 9504 هست فعلا تا ببینیم 0225 کی هک میشه.

ممنون از راهنماییتون.هزینه هکش حدودا چقدر میشه؟و به نظر شما ارزش داره این کارو بکنم..؟با تشکر.

از 50 هست تا 70 بستگی به مدل درایو داره ولی اول قیمت دقیق در بیار بعد قیمت هک رو سوال کن بعد ببین میصرفه یا نه
حواست هم باشه بعضی کنسول رو میگیرن و به جای هک قطعاتش رو عوض میکنن تا به طور موقت کی خور بشه بعد دیگه هر چی شد ،شد

دوسنتان الان این ریختن بازی روی هارد کار رایجی شده مثه PS3؟ از چه طریقی میشه اینکارو کرد؟ هارد اکسترنال میخوره؟
الان بهترین ریجن پاله مثه چند سال پیش؟

دوسنتان الان این ریختن بازی روی هارد کار رایجی شده مثه PS3؟ از چه طریقی میشه اینکارو کرد؟ هارد اکسترنال میخوره؟
الان بهترین ریجن پاله مثه چند سال پیش؟
از طریق X360 USB که تیم xecuter زدتش تو گوگل سرچ کنی پیدا میشه ( البته فکر کنم ایران نیست هنوز ) رو اسلیم هم جواب میده ( نیار به کپی خور بودن نداره ) ار طریق پورت یو اس بی 2 که هارداکسترنال و فلش باید بشه . بله پال بهترین ه

• Like
Reactions: Emin3mzizou
دوستان می خوام یه اسلیم 4 گیگ با درایو 0225 بگیرم. موقع خرید به چه چیزی باید توجه کنم ؟ اصلا این کنسول هک شدنی هست یا نه ؟ آیا شما خریدشو توصیه می کنید ؟ ( حتما بگید که موقع خرید به چه چیزی توجه کنم. (مثلا در مورد تاریخ ساخت کنسول که باید مال چه تاریخی باشه و چگونگی نشخیص درایو 0225 رو بگیو و ... ) راستی توی جعبه ی این اسلیم های 4 گیگ چه چیز هایی موجوده ؟ ممنون.

درود
دوستان من خیلی وقته از دنیای xbox بدورم الان میخواستم یه اسلیم با کینکت بخرم مشکلم به خاطر کپی خورشدن دستگاه هستش میخوام بدونم الان همه درایوها کپی شدن یا نه؟ و اینکه کدوم مدل رو بخرم که راحتتر کپی خور شه؟
پیشاپیش مرســــــی

دوستان این مدل های جدید arcade مثل قبل مشکل 3 چراغه شدن و .... رو هنوز داره ؟؟؟؟ میشه باهاش live بازی کرد ......؟ اگه میشه یکی بگه کلا چیه داستانش و اینکه به صرفه هستش یا........؟ قیمتش الان ت بازار چنده ؟ ممنون میشم جواب بدین

سلام
ببخشید قیمت XBOX ELITE چند هست؟
(ببخشید اینجا هم میپرسم اگه میشه سریع جواب بدید)

خرید 360 هر نوع مدلش الان از 600 شروع میشه تا 850 میره !کلا قیمتها فضایی هست و خرید این کنسول الان به هیچ عنوان توصیه نمیشه !

اگر قرار کنسول بگیرید حتما حتما به فکر یه PS3 باشید بهتره !چون هم قیمتش مناسب هست هم کپی خور شده !

سلام دوستان .
کدوم مدل از مدلهای اسلیم قابل هک هستش ؟ یه سری مشخصات کامل و راه شناختشو میخوام ممنون .

فعلا 9504 قابل هک هست بین درایوهای عرضه شده روی کنسول XBox 360 Slim.
راه تشخیصش هم تاپیکی هست در همین بخش XBox 360 که بگردید پیدا میشه.اونجا کامل توضیح داده شده :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or