راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اول از همه میخواستم بگم سایت شما فوق العاده است. ضمنا چند تا سوال داشتم خواهش میکنم به من فوری جواب بدین:

1- ایکس باکس360 رو افقی استفاده کنیم یا عمودی کدوم بهتره
2- دستگاه ارکد2009 خردیم خوبه یا نه
3-تا چند ساعت با دستگاه ایکس باکس میشه بازی کرد
4- مادربرد جاسپر 3چراغ میشه یا نه
من یه بار دستگاهم ارور کلین فایل داد ولی مشکلی پیش نیومد علتش چیه
5-بهتریت مادربرد کدومه

اول از همه میخواستم بگم سایت شما فوق العاده است. ضمنا چند تا سوال داشتم خواهش میکنم به من فوری جواب بدین:

1- ایکس باکس360 رو افقی استفاده کنیم یا عمودی کدوم بهتره
2- دستگاه ارکد2009 خردیم خوبه یا نه
3-تا چند ساعت با دستگاه ایکس باکس میشه بازی کرد
4- مادربرد جاسپر 3چراغ میشه یا نه
من یه بار دستگاهم ارور کلین فایل داد ولی مشکلی پیش نیومد علتش چیه
5-بهتریت مادربرد کدومه

اگه هارد داره ایستاده اگه نداره خوابیده
2-خوبه
3- استانداردش 2ساعت بازی یک ساعت استراحت
4-بله میشه ولی احتمالش کم هست
5-همین جسپر که شما گرفتی بهترینه

سلام دوستان این ایکس باکس جدید کپی خور شده ؟ قیمتش چقدره ؟ کیفیتش چجوریه ؟ به نظرتون ایکس باکس قدیمی رو بگیرم بهتره یا جدیده ؟

1-من وقتی بازی lost planet2 را میذارم تو ایکس باکسم برای اجرای بازی داخل منو پیغام زیر رو میده ولی بقیه بازیارو اجرا میکنه علت چیه
you need to connect more than one xbox360 console with an ethernet cable for sistem link play.
2- من همیشه دستگاه رو با دسته روشن میکنم اشکال نداره.
3-من هروقت میخوام دستگاه رو خاموش کنم وسط بازی پاوز میکنم و بعد ترن اف آیا این روش درسته و یا باید از روش بهتری استفاده کنم

باتشکر;;)

1-من وقتی بازی lost planet2 را میذارم تو ایکس باکسم برای اجرای بازی داخل منو پیغام زیر رو میده ولی بقیه بازیارو اجرا میکنه علت چیه
you need to connect more than one xbox360 console with an ethernet cable for sistem link play.
2- من همیشه دستگاه رو با دسته روشن میکنم اشکال نداره.
3-من هروقت میخوام دستگاه رو خاموش کنم وسط بازی پاوز میکنم و بعد ترن اف آیا این روش درسته و یا باید از روش بهتری استفاده کنم

باتشکر;;)

1 خوب نوکرتم شما رفتی رو شبکه بازی کردن و برای بازی کردن باید یه کنسول دیگه رو باهاش شبکه کنی system link

2 خیلی خوب کاری میکنی
3 فرقی نمیکنه چه از داشبورد خاموش کنی چه از وسط بازی ولی بهتر اینه که بیای تو داشبورد تا نرم افزار دستگاه قاط نزنه

من الان کنسول رو بردم تو خرپشتک D: شبا جدا دما میاد رو 10 درجه تا صبح هم یه سره روشنه و باهاش دانلود میکنم دمو ویدئو تریال گیم همه چیز بستگی به دمای محیط داره من تا حالا زیر 3 ساعت باهاش بازی نکردم بیشترین تایم هم 10 ساعت بوده یه سره بعضی وقتها هم سه چهار بار پشت سر هم خاموش روشنش میکنم خداییش مال ما که چیز خری از آب در اومد D:

سلام دوستان این ایکس باکس جدید کپی خور شده ؟ قیمتش چقدره ؟ کیفیتش چجوریه ؟ به نظرتون ایکس باکس قدیمی رو بگیرم بهتره یا جدیده ؟
اره یه فیلمی پخش شد که نشون میداد این نوع ایکس باکس هم هک شده ولی هنوز روشی بیرون نیومده
والله قیمتش که اگه درست یادم بیاد از 400 بود
کیفیتش از اینا بهتره گرمای کمتر(اینو مطمئن نیستم) کوچیکتر هارد بیشتر ولی کلا از این معمولی ها بهتره
میل خودته اگه نمیتونی طاقت بیاری برو از همین معمولی ها بگیر ولی اگه برات زیاد مهم نیست صبر کن اسلیم بگیر

اره یه فیلمی پخش شد که نشون میداد این نوع ایکس باکس هم هک شده ولی هنوز روشی بیرون نیومده
والله قیمتش که اگه درست یادم بیاد از 400 بود
کیفیتش از اینا بهتره گرمای کمتر(اینو مطمئن نیستم) کوچیکتر هارد بیشتر ولی کلا از این معمولی ها بهتره
میل خودته اگه نمیتونی طاقت بیاری برو از همین معمولی ها بگیر ولی اگه برات زیاد مهم نیست صبر کن اسلیم بگیر

من یه مطلب خوندم که elite jasper رو با slim مقایسه کرده بود از نظر توان مصرفی برق کمتری مصرف میکنه ولی از نظر تهویه ضعیف تره به هر حال فعلا صرف با خرید الیت جسپر هست ولی اگر میتونی هزینه بازیهای ارجینال رو بدی از دستش نده
هارد 250 + آداپتور وایرلس داخلی + 5 پورت usb + آداپتور مخصوص کینکت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or