Hamed PC
کاربر سایت
فکر نمی کنم داشته باشندسلام دوستان
این دسته های فراسو که طرح دسته های xbox هست قابلیت اتصال به 360 رو دارن؟
فکر نمی کنم داشته باشندسلام دوستان
این دسته های فراسو که طرح دسته های xbox هست قابلیت اتصال به 360 رو دارن؟
اول از همه میخواستم بگم سایت شما فوق العاده است. ضمنا چند تا سوال داشتم خواهش میکنم به من فوری جواب بدین:
1- ایکس باکس360 رو افقی استفاده کنیم یا عمودی کدوم بهتره
2- دستگاه ارکد2009 خردیم خوبه یا نه
3-تا چند ساعت با دستگاه ایکس باکس میشه بازی کرد
4- مادربرد جاسپر 3چراغ میشه یا نه
من یه بار دستگاهم ارور کلین فایل داد ولی مشکلی پیش نیومد علتش چیه
5-بهتریت مادربرد کدومه
1-من وقتی بازی lost planet2 را میذارم تو ایکس باکسم برای اجرای بازی داخل منو پیغام زیر رو میده ولی بقیه بازیارو اجرا میکنه علت چیه
you need to connect more than one xbox360 console with an ethernet cable for sistem link play.
2- من همیشه دستگاه رو با دسته روشن میکنم اشکال نداره.
3-من هروقت میخوام دستگاه رو خاموش کنم وسط بازی پاوز میکنم و بعد ترن اف آیا این روش درسته و یا باید از روش بهتری استفاده کنم
باتشکر
اره یه فیلمی پخش شد که نشون میداد این نوع ایکس باکس هم هک شده ولی هنوز روشی بیرون نیومدهسلام دوستان این ایکس باکس جدید کپی خور شده ؟ قیمتش چقدره ؟ کیفیتش چجوریه ؟ به نظرتون ایکس باکس قدیمی رو بگیرم بهتره یا جدیده ؟
اره یه فیلمی پخش شد که نشون میداد این نوع ایکس باکس هم هک شده ولی هنوز روشی بیرون نیومده
والله قیمتش که اگه درست یادم بیاد از 400 بود
کیفیتش از اینا بهتره گرمای کمتر(اینو مطمئن نیستم) کوچیکتر هارد بیشتر ولی کلا از این معمولی ها بهتره
میل خودته اگه نمیتونی طاقت بیاری برو از همین معمولی ها بگیر ولی اگه برات زیاد مهم نیست صبر کن اسلیم بگیر
بیشتر به مادر بوردش توجه کنی و ببینی وسایل دستگاهت سالم هست یا نهتو خرید Xbox باید به چه مساعلی توجه کرد؟
راستی 2009/1 جسپر بوده اگه بوده درایورش چیه؟