راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نه دیگه پرید
راهی واسه برگردوندنش نداری .

:(:(:(
خب دوستان در پی پریدن همه اچیوام بنده یه گلیچر خوب میخوام که بتونم اچیوای بازی های AC2 و Batman arkham asylum همینطور تمام آفلاین های Geow 2 رو باز کنم :d تمام اینا پاک شدن :(
کلن یه گلیچر خوب معرفی میکنین ؟!

:(:(:(
خب دوستان در پی پریدن همه اچیوام بنده یه گلیچر خوب میخوام که بتونم اچیوای بازی های AC2 و Batman arkham asylum همینطور تمام آفلاین های Geow 2 رو باز کنم :d تمام اینا پاک شدن :(
کلن یه گلیچر خوب معرفی میکنین ؟!

من میتونم بدون گلیچ هر اچیومنتی رو به هر پروفایلی اضافه کنم، فقط همیشه این امکان هست که MS بفهمه که اونها بازی نشدن و GS رو صفر کنه.

من میتونم بدون گلیچ هر اچیومنتی رو به هر پروفایلی اضافه کنم، فقط همیشه این امکان هست که MS بفهمه که اونها بازی نشدن و GS رو صفر کنه.

پروفایلم افلاینه
میخواستم بعدن آنلاینش کنم
میتونین بیشتر توضیح بدین ؟
من اگه با پروفایل آفلاینم اینکارو کنم بعدن این پروفایل بشه پروفایل آنلاینم خب چجوری میفهمه:-?
بعدش چطوری شما همچین کاری میکنید ؟

پروفایلم افلاینه
میخواستم بعدن آنلاینش کنم
میتونین بیشتر توضیح بدین ؟
من اگه با پروفایل آفلاینم اینکارو کنم بعدن این پروفایل بشه پروفایل آنلاینم خب چجوری میفهمه:-?
بعدش چطوری شما همچین کاری میکنید ؟
یکی از بچه های بازی سنتر قبلا بهم گفته بود: یه اکانت که تو Live ساخته نشده اسمت و تغییر میدی تو آفلاین بعدش میزنی Join Live اونوقت اکانتت لایو میشه .

یکی از بچه های بازی سنتر قبلا بهم گفته بود: یه اکانت که تو Live ساخته نشده اسمت و تغییر میدی تو آفلاین بعدش میزنی Join Live اونوقت اکانتت لایو میشه .
نه خب میخوام پروفایلم آنلاین نباشه فعلا که ماکرو چک نکنه مارو :d
حالا یکی یه اموزشی چیزی برام پخ میکنه ؟

اینهمه گفتین آخر نگفتین باید چی کار کنم :wallbash:

گفتم توضیح بده دقیقا چی میخوای
میخوام اچیوای یه سری بازی رو که 1000 کرده بودم تو پروفایل جدیدم از راه گلیچ 1000 کنم !
پروفایلم هم افلاینه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or