vector
کاربر سایت
سلام دوستان
من یه الیت گرفتم . شماره s/n دستگاه با s/n جعبه نمی خونه . فروشنده میگه سریال روی دستگاه نباید با جعبه بخونه راست میگه؟
کسی نبود؟؟!
سلام دوستان
من یه الیت گرفتم . شماره s/n دستگاه با s/n جعبه نمی خونه . فروشنده میگه سریال روی دستگاه نباید با جعبه بخونه راست میگه؟
به خاطر اینکه اینا به صورت عمده کپی خور میکنن به خاطر همین ممکنه که سریالا با هم نخونه. اگه از جای مطمئن گرفتی خیالت راحت باشهکسی نبود؟؟!
دوسته عزیز جایی که usb میخوره , درشو بده بالا ببین شماره سریال خورده یا نه ؟سلام دوستان
تو جایی که usb میزنی دیگه . اگه بود با سریال پشت دستگاه چک میکردی مطمئن میشدی .اگه منظورت جلوی دستگاهه نه نخورده! حالا یعنی چی؟
1. ها ؟:dدوستان چند تا سوال داشتم
1- چرا باید پول بیشتر به اسلیم داد؟( چون میتونم بگم از خارج واسم بیارن)
2-بین الیت معمولی و آرکید اسلیم به نظر تون کدوم رو بگیرم؟( چون نمی خوام بیخودی پول اضافه بدم)
3-من متوجه نشدم ارکید اسلیم آخر هک شده یا نه؟
1. ها ؟:d
2. اگه می خوای صبر کنی اسلیم . اگه می خوای زودتر بخری الیت .
3. یه جورایی هک شده ولی برنامه ای برای این کار در اختیار مردم قرار تگرفته .
اسلیم هیچ برتری نداره فقط کوچیک شده و مشگل گرماش حل شده و دیگه نیازی به آداپتور برای وصل کردن کینکت به اون ندارید.اسلیم چه برتری بر معمولی داره؟
از نظر گرافیکه یا سخت افزار؟
دلیل برتری اسلیم چیه؟
1.دوستان من فردا کنسول میرسه دستم چند تا سوال دارم
1-این 12 ولت آداپتور قضیش چیه؟؟؟حتما باید بذاریم
2-کنسوله نو کپی خور شده یا نه؟؟ چقدر کپی خورش میکنن
3-PAL و Free منظور چیه؟؟
4-کابل هاش رو برام معرفی کنید و بگید به چه دردی میخوره؟
دوستان من فردا کنسول میرسه دستم چند تا سوال دارم
1-این 12 ولت آداپتور قضیش چیه؟؟؟حتما باید بذاریم
2-کنسوله نو کپی خور شده یا نه؟؟ چقدر کپی خورش میکنن
3-PAL و Free منظور چیه؟؟
4-کابل هاش رو برام معرفی کنید و بگید به چه دردی میخوره؟
نه دیگه پریددوستان من حواسم نبود پروفایلمو پاک کردم آفلاین بود توش 10000 تا اچیو داشتم راهی نیست بشه برش گردونم ؟