راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بله من خودم اخبار کپی خور شدن رو دنبال میکنم .
ولی واقعا نمیدونم امیدی به کپی خور شدنه این کنسول هست با نه ؟
بالاخره من الان این کنسول رو بگیرم کپی خور میشه ؟
یا اینکه جسپر بگیرم؟
کپی خور که شده ولی تا کامل شدنش مونده .
مطمئنا کپی خور میشه . دیر یا زود داره سوخت و سوز نداره

اقا بالاخره من متوجه نشدم من اسلیم رو بگیرم در نهایت کپی خور میشه صد در صد ؟
یا اینکه اگر احتمال کپی خور شدنش کمه همون جسپر رو بگیرم ؟
قبلا هم پارسال وقتی سری اول جسپر ها اومده بودن درمورد کپی خور شدنشون بحث هایی پیش اومده بود .
ولی بالاخره جسپر هم کپی خور شد . سوال من اینه که این اتفاق برای اسلیم هم میوفته ؟
من کنسول رو فقط بخاطر کپی خور شدن و بازیهای مولتی پلتفرم میکنم . وگرنه همین الان PS3 دارم و اگر بخوام بازی اصل بگیرم خوب همین PS3 رو نگه میدارم .

قبلا هم پارسال وقتی سری اول جسپر ها اومده بودن درمورد کپی خور شدنشون بحث هایی پیش اومده بود .
ولی بالاخره جسپر هم کپی خور شد . سوال من اینه که این اتفاق برای اسلیم هم میوفته ؟
من کنسول رو فقط بخاطر کپی خور شدن و بازیهای مولتی پلتفرم میکنم . وگرنه همین الان PS3 دارم و اگر بخوام بازی اصل بگیرم خوب همین PS3 رو نگه میدارم .
بابا پی اس تری هک شد رفت!
اینم هک می شه!

لطفا یکی از دوستانی که اطلاع کامل داره بیاد راهنمایی کنه .

بله 100% کپی خور میشه .
الان هم کپی خور شده ولی تا عرضه نهاییش مونده همین.

شاید اصلا دیگه لازم نباشه که بخای همون 360 رو هم بخری چون فقط واسه بازی های مولتی پلتفرم میخوای دیگه!چون Ps3 هم که هک شده دیگه بازی های مولتی رو میتونی روی PS3 بازی کنی

شاید صبر کردن بهترین کاریه که میتونی!!

سلام ببخشید نمیدونستم که این سوال کجا بپرسم
می خواستم بدونم چجوری میشه تاریخ ساخت دستگاه و ریجن دستگاه رو فهمید ؟
ممنون
کابل HDMI و Composite کجا میخوره . بالاش یه سری نوشته هست که اونجا تاریخ رو زده
Region هم رو دستگاه . مثلا واسه پال زده Region 2 . از رو دفترچه هم میشه فهمید . مثلا دفترچت زبان ها ی انگلیس . اسپانییای ایتالیایی هست . پس حتما پال هستی.

میگم دوستان من تو فکر خریدم . به نظرم آرکد بدرد میخوره چون نه انلاین بازی میخوام کنم . نه هندز فیرش بدردم میخوره نه به مانیتور وصل میکنم . میخواستم ببینم ما الان این دستگاه بخرم یک دسته داره ؟ یکی دیگه باید بخریم ؟ قیمت اصلی و فرعیش چند ؟ هارد چه طور ؟ مموری چه طور ؟ اینا رو هم باید بخرم یا روی خودش هست ؟ آیا احتیاج به هارد هست ؟ کلی چقد میشه ؟

میگم دوستان من تو فکر خریدم . به نظرم آرکد بدرد میخوره چون نه انلاین بازی میخوام کنم . نه هندز فیرش بدردم میخوره نه به مانیتور وصل میکنم . میخواستم ببینم ما الان این دستگاه بخرم یک دسته داره ؟ یکی دیگه باید بخریم ؟ قیمت اصلی و فرعیش چند ؟ هارد چه طور ؟ مموری چه طور ؟ اینا رو هم باید بخرم یا روی خودش هست ؟ آیا احتیاج به هارد هست ؟ کلی چقد میشه ؟
اون هدات الیت که به مانیتور وصل نمیشه و میشه در لایو ازش استفاده کرد.
هردو مدل ارکید و الیت یک دسته دارن به جز این باندل سوپر الیت که 2 دسته داره.
یک دسته باید بخری که فکر کنم 45-50 ت باشه .هارد هم برای نصب بازی که باعث فشار امدن کمتر به لنز و عمر بیشتر کنسول میشه باید بگیری.
ارکید خودش مموری داخلی 512 مگ داره و الیت هارد 120 گیگ.

سلام بچه ها
من تقریبا 2 ساعت پیش ارکید خریدم از اقا طاهر
بعدش یه چندتا سوال داشتم اگه ممکنه کمکم کنید
بچه ها من بازی فیفا 10 با فورزا رو گرفتم بعدش با اون 2 تا جوستیک روی دسته میشه بازی کرد نمیشه با دکمه ی عادی بازی کرد خود دسته اینطوریه ؟
بعدش چراغ اکس باکسم فقط یکیش روشنه یعنی اولی سمت چپ
دکمه ی روی کلیدمم همین طوره بازم اولی سمت چپه
بعدش خواستم ببینم میخوام بازی عوض کنم اول باید دکمه ی وسطو بزنم بعدش برم رو داشبورد بعدش بازی رو عوض کنم؟
چرا کل چراغای اکس باکسم روشن نیست فقط یکیشون و همینطور روی دستمم فقط یکیش روشنه
ممنون میشم کمکم کنید بعدش یه ساعت اینا بازی کردم وقتی خواستم خاموش کنم یکم داغ بود اخه کم باهاش بازی کردم 1 ساعت مگه میشه؟
اگه میشه کمکم کنید :x

سلام بچه ها
من تقریبا 2 ساعت پیش ارکید خریدم از اقا طاهر
بعدش یه چندتا سوال داشتم اگه ممکنه کمکم کنید
بچه ها من بازی فیفا 10 با فورزا رو گرفتم بعدش با اون 2 تا جوستیک روی دسته میشه بازی کرد نمیشه با دکمه ی عادی بازی کرد خود دسته اینطوریه ؟
بعدش چراغ اکس باکسم فقط یکیش روشنه یعنی اولی سمت چپ
دکمه ی روی کلیدمم همین طوره بازم اولی سمت چپه
بعدش خواستم ببینم میخوام بازی عوض کنم اول باید دکمه ی وسطو بزنم بعدش برم رو داشبورد بعدش بازی رو عوض کنم؟
چرا کل چراغای اکس باکسم روشن نیست فقط یکیشون و همینطور روی دستمم فقط یکیش روشنه
ممنون میشم کمکم کنید بعدش یه ساعت اینا بازی کردم وقتی خواستم خاموش کنم یکم داغ بود اخه کم باهاش بازی کردم 1 ساعت مگه میشه؟
اگه میشه کمکم کنید :x

بله میشه با اون دکمه ها بازی کرد فقط باید تو تنظیمات هر بازی قسمت کنترل اعمال کنید . ولی در کل پیشنهاد نمیشه.
اون چراغ هم شماره دسته رو نشون میده . دسته 1 هست یا دسته 2
بله میری توی داشبورد و بازی رو عوض می کنی
یکم داغ هست عادیه..جای نگرانی نیست

دوستان قیمت این کیت الان داخل فروشگاه های خودمون چقده ؟بهش میگن Starter kit

Live_Starter_Kit.jpg

شرمنده اين سوال ها رو اينجا مي پرسم. نمي دونم كجا بپرسم.
1.من دستگاهم ريجن u هست.يه دستگاه تبديل ولتا‍‍‍ژ دارم. ميخواسم بدونم اگه از اين تبديل ولتاژاستفاده نكنم مشكلي پيش مياد؟
2. ميشه بگين دستگاه چه فرمت هايي رو مي خونه؟(فيلم و كليپ)
3.من از رو فلش مي خواستم يه چيزي رو 360ببينم اونو بالا نمياره ميگه بايد به لايو وصل شم. جيكار بايد بكنم؟(چند تا تريلر با فرمتAVI
4.اين اپديت هايي كه تو قسمت دانلود واسه 360 گذاشتن واسه دستگاه هاي كپي خور هست؟(چه طور خودم مي تونم اينكارو انجام بدم؟) اگه جايي اموزشش هست لطفا لينكش رو بديد. منظورم همون اپديت هاي جديده

ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان قیمت این کیت الان داخل فروشگاه های خودمون چقده ؟بهش میگن Starter kit

Live_Starter_Kit.jpg
این و من چند ماه پیش دیدم 110 یا 120
شرمنده اين سوال ها رو اينجا مي پرسم. نمي دونم كجا بپرسم.
1.من دستگاهم ريجن u هست.يه دستگاه تبديل ولتا‍‍‍ژ دارم. ميخواسم بدونم اگه از اين تبديل ولتاژاستفاده نكنم مشكلي پيش مياد؟
2. ميشه بگين دستگاه چه ريجن هايي رو مي خونه؟(فيلم و كليپ)
3.من از رو فلش مي خواستم يه چيزي رو 360ببينم اونو بالا نمياره ميگه بايد به لايو وصل شم. جيكار بايد بكنم؟
4.اين اپديت هايي كه تو قسمت دانلود واسه 360 گذاشتن واسه دستگاه هاي كپي خور هست؟(چه طور خودم مي تونم اينكارو انجام بدم؟) اگه جايي اموزشش هست لطفا لينكش رو بديد. منظورم همون اپديت هاي جديده

ممنون
1- .
2- خوب معلومه فقط ریجن UC رو میخونه . ولی خوب Avi و mp3 فکر نکنم ریجنی باشند پس میخونه
3- اشاره نکردی چه چیزی
4-تو قسمت Fireware آموزش کپی خور کردن هست فقط باید عضو پریوم سایت باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or