راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بعد از یک عملیات سخت 360 رو خریدم;)
واقعا راست میگن که توپخونه دزد خونست .
امروز با مین جدیدی از 360 به اسم جسپر پلاس اشنا شدم .=))
یک مغازه هم می گفت ما کپی سخت افزاری می کنیم=))
یک ارکید خریدم و خلاص.
فقط یک مشکل هست تلویزیون ما از این قدیمی هاست و زیاد جالب نیست کیفیتش اما مانیتورم LCD هست و23 اینچ و ورودی DVI داره و احتمالا کابل HDMI To DVI بگیرم فقط یک مشکل هست اونم اینه که برای صدا باید چی کار کنم؟
راستی تو داشبورد 360 عکس های کینکت بود که فکر کنم داشبورد ابدیت شده باشه .

بعد از یک عملیات سخت 360 رو خریدم;)
واقعا راست میگن که توپخونه دزد خونست .
امروز با مین جدیدی از 360 به اسم جسپر پلاس اشنا شدم .=))
یک مغازه هم می گفت ما کپی سخت افزاری می کنیم=))
یک ارکید خریدم و خلاص.
فقط یک مشکل هست تلویزیون ما از این قدیمی هاست و زیاد جالب نیست کیفیتش اما مانیتورم LCD هست و23 اینچ و ورودی DVI داره و احتمالا کابل HDMI To DVI بگیرم فقط یک مشکل هست اونم اینه که برای صدا باید چی کار کنم؟
راستی تو داشبورد 360 عکس های کینکت بود که فکر کنم داشبورد ابدیت شده باشه .

باید همون کابلی که تو جعبه هست رو کلش رو بکنی بعد هم کابل hdmi to dvi رو بزنی به کنسول هم همون کابل تو جعبه. بعد دو فیش قرمز و سفید رو وصل کن به پشت بلندگو اسپیکرات و صدا رو بگیر

چند خريدي؟

آخرین ویرایش:
من این جمله رو متوجه نمی شم
باید همون کابلی که تو جعبه هست رو کلش رو بکنی بعد هم کابل hdmi to dvi رو بزنی به کنسول هم همون کابل تو جعبه. بعد دو فیش قرمز و سفید رو وصل کن به پشت بلندگو اسپیکرات و صدا رو بگیر

من این جمله رو متوجه نمی شم
ببین تو جعبت یه کابل 3 فیش هست درسته؟؟ خوب شما باید اون سر کایل رو که به کنسول وصل میشه ببری تا هم بتونی کابل اچ دی وصل کنی هم اون 3 فیش رو بعدش کابل hdmi to dvi رو بزنی به مانیتور و اون دوتا فیش صدا اون کابل سهفیش رو یا مستقیم یا با تبدیل بزنی به اسپیکر خلاص
متوجه شدی؟؟

ببین تو جعبت یه کابل 3 فیش هست درسته؟؟ خوب شما باید اون سر کایل رو که به کنسول وصل میشه ببری تا هم بتونی کابل اچ دی وصل کنی هم اون 3 فیش رو بعدش کابل hdmi to dvi رو بزنی به مانیتور و اون دوتا فیش صدا اون کابل سهفیش رو یا مستقیم یا با تبدیل بزنی به اسپیکر خلاص
متوجه شدی؟؟

به طور کامل .
فقط اسپیکر من 1 فیش رو میخوره و اگه تبدیل نخرم میشه صدا گرفت(مشکلات مالی دارم)

به طور کامل .
فقط اسپیکر من 1 فیش رو میخوره و اگه تبدیل نخرم میشه صدا گرفت(مشکلات مالی دارم)

صدا که نمیشه گرفت اگه تبدیلو نگیری . قیمتشم خیلی ارزونه یادمه خودمم که گرفته بود خیلی ارزون بود . ولی دیگه ازش استفاده نکردم چون رفتم یه اسپیکر دیگه خریدم.

دوستان جاسپر چیه؟
یکی توضیح کامل بده

Jasper اسم مادربورد کنسولهای XBox 360 هست.قبل از این هم در XBox 360 مادربوردهای دیگه استفاده میشدند.
الان Jasper تا قبل از عرضه مدل جدید XBox 360 بهترین مادربوردهای این کنسول هستند که خرابی کمی هم داشتند.

بهترین مدل ایکس باکس 360 جهت کار در گیم نت چیه !؟
چه وسائل جانبی ای رو هم باید بخرم !؟
با مشکل داغ کردن و 3 چرا غه شدن چیکار کنم که کاسبیم نخوابه !؟
چه بازیهایی از 360 مناسبه گیم نته !؟
با سیو های مشتریهای مختلف چیکار کنم !؟ یعنی چیکار کنم که هر کاربر اکانت خودش رو داشته باشه و وقتی سری بعد اومد سیو خودش رو ادامه بده !؟

بهترین مدل ایکس باکس 360 جهت کار در گیم نت چیه !؟
چه وسائل جانبی ای رو هم باید بخرم !؟
با مشکل داغ کردن و 3 چرا غه شدن چیکار کنم که کاسبیم نخوابه !؟
چه بازیهایی از 360 مناسبه گیم نته !؟
با سیو های مشتریهای مختلف چیکار کنم !؟ یعنی چیکار کنم که هر کاربر اکانت خودش رو داشته باشه و وقتی سری بعد اومد سیو خودش رو ادامه بده !؟
1-ببین مدل های ایکس باکس فرقی از نظر فنی ندارند ولی به نظر من واسه گیم نت ارکید بگیر + هارد
2-یدونه دسته اضافه که بشه باهاش دو نفره هم بازی کرد
3-12 ولت کن که دستگاهت زیاد داغ نکنه و چون محیط گیم نت هست(اصولا گیم نت تهویه درست حسابی ندارن:d)بعد چند ساعت به دستگاهت استراحت بده
4-بازی که زیاده مثلا فیفا یا geow یا ......
5-مطمئن نیستم ولی فکر کنم بشه واسه هر کی یدونه پروفایل بسازی که با پروفایل خودش بازی کنه

دوستان من از کجا بفهمم دستگاهم به [FONT=&quot]iXtreme LT [/FONT] آپدیت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این آپدیت با آپدیت هایی که در این صفحه ارائه شده فرق داره؟؟؟؟؟؟؟
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=745069&postcount=1
لطفا کامل راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1-ببین از رو ظاهر نمیتونی بفهمی باید دستگاهت باز بشه وصل بشه به کامپیوتر اونجا با jungle flasher میتونی بفهمی که lt هست یا نه
2-اون اپدیت داشبورد هست و ربطی به اپدیت درایو نداره اپدیت داشبورد یه سری امکانات رو مثل استفاده از usb memory به جای مموری رو به ایکس باکست اضافه میکنه کلا اون اپدیته رو بعد چند وقت خود بازی واسه اجرا شدن انجام میدن(یعنی وقتی دیسک بازی رو میزاری تو دستگاه بازی خودش برات اپدیت میکنه در ضمن برای رفتن به لایو نیز به اخرین اپدیت داشبورد نیازمندی

• Like
Reactions: Molana
1-ببین مدل های ایکس باکس فرقی از نظر فنی ندارند ولی به نظر من واسه گیم نت ارکید بگیر + هارد
2-یدونه دسته اضافه که بشه باهاش دو نفره هم بازی کرد
3-12 ولت کن که دستگاهت زیاد داغ نکنه و چون محیط گیم نت هست(اصولا گیم نت تهویه درست حسابی ندارن:d)بعد چند ساعت به دستگاهت استراحت بده
4-بازی که زیاده مثلا فیفا یا geow یا ......
5-مطمئن نیستم ولی فکر کنم بشه واسه هر کی یدونه پروفایل بسازی که با پروفایل خودش بازی کنه

ممنون از لطفت
چیزی که از دستم نمیاد فقط یه اعتبار تونستم بدم .
امیدوارم دوستان دیگه هم نظرشون رو بگن

دوست عزیز Capitan Tom با تشکر از راهنماییت.
یه چیز دیگه اگر کنسولم بازی iron man 2 که ماله 3 ماه پیش هست رو اجرا کرده نمیشه از اینجا فهمید LT هست؟
بعد از 4 ساعت باید از پشت کنسول باد سرد بیاد؟و بعدش باید بذاریم تو محیط داشبورد خنک بشه یا نیازی نیست؟بلا فاصله بعد بازی خاموش کنیم اشکال داره؟بعد خاموش کردن کنسول کنسول یکم تق تق میکنه اینگار داره سرد میشه مثل تلویزیون یا مانیتور این اشکال نداره؟؟؟
من کنسولمو روی میز کنار مانیتور و خوابیده میزارم و پشت کنسول هم از دیوار فاصله داره و پایه هم زیرش نمیذارم مشکلی نیست؟ روزی 3-4 ساعت هم بیشتر بازی نمیکنم.دستگاهم الایت با برد جاسپر و دی یا بهمن 88 گرفتم.اصلا 3 چراغ جاسچر با 4 ساعت تو روز میده؟؟؟؟؟
سوالام زیاد شد اما خیلی ممنون میشم به همه سوالاتم جواب بدین؟

دوست عزیز Capitan Tom با تشکر از راهنماییت.
یه چیز دیگه اگر کنسولم بازی iron man 2 که ماله 3 ماه پیش هست رو اجرا کرده نمیشه از اینجا فهمید LT هست؟
بعد از 4 ساعت باید از پشت کنسول باد سرد بیاد؟و بعدش باید بذاریم تو محیط داشبورد خنک بشه یا نیازی نیست؟بلا فاصله بعد بازی خاموش کنیم اشکال داره؟بعد خاموش کردن کنسول کنسول یکم تق تق میکنه اینگار داره سرد میشه مثل تلویزیون یا مانیتور این اشکال نداره؟؟؟
من کنسولمو روی میز کنار مانیتور و خوابیده میزارم و پشت کنسول هم از دیوار فاصله داره و پایه هم زیرش نمیذارم مشکلی نیست؟ روزی 3-4 ساعت هم بیشتر بازی نمیکنم.دستگاهم الایت با برد جاسپر و دی یا بهمن 88 گرفتم.اصلا 3 چراغ جاسچر با 4 ساعت تو روز میده؟؟؟؟؟
سوالام زیاد شد اما خیلی ممنون میشم به همه سوالاتم جواب بدین؟
1-نه معلوم نمیشه شاید non Stealth باشه
2-اگه باد خنک میاد که خوبه ولی اگه بعد 4 ساعت بازی بادش گرم بشه هم جای نگرانی نیست اگه بعد بازی بزاری یه چند دقیقه تو محیط داشبورد باشه بهتره اون تق تق شو هم نمیتونم با اطمینان بهت جواب بدم از دوستان دیگر بپرس(اخه واسه ما نه تلویزیون نا مانیتور نه ایکس باکس بعد از خاموش شدن صدا نمیده)
3-ببین اگه خوابوندیش حتما زیرش یه پایه بزار این جوری بهتره با 4 ساعت فکر نکنم سه چراغ بشی(کلا تو جاسپر سه چراغ خیلی کم شده زیاد نگران نباش) ولی این 4 ساعت پشت سر هم هست؟؟(نظرم رو میخوای بین دو تایم 2 ساعته بازی کن تا خیالت راحت بشه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or