راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا منم بازی های 360 م رو گرفتم [کال 2 و Ridge Racer ] واقعا فوق العاده هستند این دو بازی، کال 2 که روون تر از بازی کانتر، رو 360 اجرا میشه!:D
بازی Ridge Racer هم که واقعا گرافیک خارق العاده ای داره؛ من تو بازی همش داشتم به در و دیوار میخوردم چون همش داشتم مناظر اطراف رو نگاه میکردم! ولی بازی از نظر گیم پلی چیزی برا گفتن نداره، تا اونجایی که من بازی کردم اصلا ترمز دستی برا ماشین ها تعریف نشده!:mad: تعداد مراحل بازی هم بسیار زیاد هست برای مثال وقتی من مرحله ی اول رو تموم کردم تو منوی مراحل نوشت که 0.3 درصد از بازی رو تا الان تموم کردم!!
24.gif
چیز جالب دیگه در مورد نیتروس ماشین ها هست، دکمه ی B نیتروس 1x رو فعال میکنه و دکمه Y نیتروس 2x رو، حالا اگه این 2 دکمه رو با هم بزنید نیتروس 3x فعال میشه!
192.gif

COD2 هم مثل شماره ی قبلی عالی و هیجان انگیز هست، شک دسته هم کاملا هماهنگ با اسلحه تون هست مثلا دقیقا هنگام لگد اسلحه دسته شک میده و هر اسله شک مخصوص خودش رو داره
ولی این شک دسته خیلی از باتری کم میکنه، بنظر من هر کس 360 داره باید به فکر یک پک باتری قابل شارژ هم باشه مثلا من خودم 3 ساعت بازی میکردم و بعد 1 ساعت باتری شارژ می کردم!
یه سوال هم از آقا طاهر دارم: می خواستم بدونم این مبدل برق شما [ترانسفورماتور] خیلی داغ میکنه؟، مال ما که بعد از 2 ساعت بازی راحت میشه روش تخم مرغ نمیرو کرد!
33.gif

سلام مي خوام بدونم اقا طاهر با اين مبدل برق چند ساعت مي تونن بازي كنن
---------------------------------
اقا ديروز حول حولي تايپ كردم اسم تكاوچ جان رو اشتباه تايپ كردم!

اگه میتونی این NFS رو موقعی که خواستی دستگاهت رو ببری پیش آقا تکاوچ بده از روش یه image بگیره . چون من میخوامش . اگه هم میخوای بفروشی من 11 تومان میخرم .:-"

ببخشید ولی مگه مغز خر خوردم؟؟؟؟؟؟
:angry: :ranting: :shocked: :wallbash: :thumbdown: :gunner:

ترانس

با سلام
در مورد ترانس باید بگم که فکر نمی کنم تاثیری در زمان کار کرد دستگاه داشته باشه چون ترانس در عمل یک مبدل برق هستش و فقط برق 220 ولت رو به 110 ولت تبدیل می کنه و گرمایی که ایجاد می کنه به خاطر سیم پیچی هستش که برای همین کاهش ولتاژ تعبیه شده. این گرما هم به دستگاه منتثل نمی شه . وقتی هم که شما دستگاهتون رو به این ترانس ها وصل می کنید درست مثل این می مونه که تو آمریکا ( که برقش 110 ) دستگاه رو به پیریز وصل کرده باشید.
برای روشن شدن موضوع کسانی که خودشون یا آشنا هاشون تو خونه از یخچال فریزر های آمریکایی استفاده می کنند یه همچین ترانس هایی هم به آنها هم وصل هست که اگه امتحان کنید می بینید خیلی داغ هستند ولی از صبح تا شب روشن هستند و مشکلی هم برای یخچال ایجاد نمی کنند.
فقط همون طور که آقا تکاوچ هم گفتن سعی کنید ترانستون 500 وات باشه تا برق یکنواختی به دستگاه برسه و دستگاه شما آسیب نبینه .
فقط یه نکته که کسی به اون اشاره نکرده اینه که این ترانس ها به خاطر سیم پیچی که در داخلشون تعبیه شده یک میدان مغناطیسی قوی ایجاد می کنند که برای دستگاه های صوتی و تصویری مضر هست و در بلند مدت به دستگاه های شما آسیب می رسونه . پس ترانستون رو در فاصله ی مناسبی از دستگاه های صوتی و تصویری قراد بدید تا مشکلی براتون ایجاد نشه.
در ضمن یه سوالم داشتم هارد من هم به جای 20 گیگ . 13 گیگه آیا هارد بقیه هم همجوریه ؟ یا هارد من مشکل داره ؟ لطفا یکی جواب بده . مرسی

.
در ضمن یه سوالم داشتم هارد من هم به جای 20 گیگ . 13 گیگه آیا هارد بقیه هم همجوریه ؟ یا هارد من مشکل داره ؟ لطفا یکی جواب بده . مرسی[/quote]سلام اره هارد منم همينطوريه همشون اينطورين راستي ۲۲۰ به ۱۱۰ من ۲۰۰ وات ۲ هفتهاي هست ازش استفاده ميکنم ۸۵۰۰ تومن گرفتم ولي هيچي نشده ۵ ساعت هم پشت سر هم بازي کردم يعني دستگاه خراب ميکنه ؟ راستي هر کيdead rising نگرفته از اقا تکاوچ بگيره عجب بازي خدايي هستش گرافيکش حرف نداره کل بازي ۷۲ ساعت روايت ميکنه شما درنقش فرانک هستيد واول بازي با يک هلي کوپتر وارد ميشيد و با يک پليس سياه پوست اشنا ميشيد و علاوه بر عکس گرفتن از زامبيها و داستان اصلي بايد به مردم کمک کنيد واونارو به اداره بياريد سيو بازي هم بد نيست تو نقشه جاهايي که s داره ميشه سيو کرد هر ,وسيله که توي فروشگاه فکر کني ميشه ازش استفاده کرد دوچرخه و موتور هم هست راستي من هر کاري کردم نشد mp3وpicture از روي سي دي تو هارد بريزم کسي ميدونه دقيقا چطوري ميشه اين کارو کرد ؟ راستي ghost recon رو کسي ميدونه کجا ميفروشن اقا تکاوچ که نياورد راستي با کامپيوتر چه فرقي داره

جواب یه سری سوالات دوستان :

لیست بازیهای موجود و Regionهایی که هر بازی میخوره :
Call Of Duty 2-U-P-J
Ridge Racer 6-U-P
Prey-P-U-J
FIFA 06 Road To FIFA World Cup-U
FIFA World Cup Germany 2006-J
Oblivion-J-U
PGR 3-J
Top Spin 2-J
Madden NFL 2006-U
Tomb Raider Legends-U-J-P
Dead Rising-U-J
Full Auto-P-U-J
MotoGP 2006-U-J-P
Germany World Cup 2006-J
بازیهای Ghost Recon و NFS Most Wanted و Saints Row هم که فعلاً میدونم که روی دستگاههای U اجرا میشن (فعلاً نمیدونم ماله کدوم Region هست پس نمیشه گفت که روی کدوم Regionها اجرا میشن فقط میدونم روی U حتماً اجرا میشن) ایشالا تا فردا پس فردا میرسه دست آقا تکاوچ.

ترانس من 500 وات هست و بعد از 5-6 ساعت بازی داغ میشه ولی نه اونقدر که نشه بهش دست زد ، بهتره بگم گرم میشه تا داغ.

هارد دیسک روی همه 360 های Premium دارای حدود 12 گیگابایت فضای خالی هست و بقیه توسط خود کنسول مصرف شده.

برای بار صدم هم میگم که کپی خور کردن دستگاه با Firmware هیچ مشکلی برای دستگاه ایجاد نمی کنه و این طرز استفاده شما از دستگاه هست که اگر مناسب نباشه برای کنسول مشکل ایجاد میکنه ! دستگاهتون رو در محلی بذارید که تهویه خیلی خوبی داشته باشه و گرما به دستگاه فشار نیاره وگرنه بعد از چند ماه منتظر باشید که دستگاهتون یه دفعه از کار بیافته و دیگه خداحافظ ! چون مایکروسافت که دستگاههای تو ایران رو گارانتی نکرده که ما ببریم عوض کنیم پس هوای کنسولتون رو داشته باشید تا بعداً پشیمون نشید. دیسکهای بازیهاتون رو اصلاً نذارید که خشدار یا کثیف بشن چون به لنز دستگاه فشار وارد میشه !
در ضمن بعداً هم اگر مدچیپی برای 360 بیاد معلوم نیست که اصلاً لازمه شما دستگاهتون رو به حالت اول برگردونید یا نه (چون اصلاً اون مدچیپ درست حسابی که بخواد کنسول رو Region Free کنه اصلاً با درایو دستگاه کاری نخواهد داشت ، چون بحث Region دستگاه روی برد اصلی کنسول هست نه روی درایو !) با این حال امکان برگردوندن Firmware به حالت اول وجود داره.
موفق باشید

کمک کنید!

اینو لطفا تا ته بخون!
بازیهای oblivion و call of duty رو برای من از المان اوردن برای همین زبانش المانی هست :(( :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wacko: من باید چی کار کنم? تهران جایی هست که بشه اینارو فروخت یا عوض کرد؟

منم بالاخره X360 خریدم البته به لطف محبت های طاهر جان ، همچنین تکاوچ جان
که واقعا توی درد سر افتاده بودند
البته فعلا ترانس ندارم باید ظهر اگر شد بخرم
واقعا دستگاه از نزدیک جلوه ی خاصی داره ، مخصوصا دسته هاش
از این هم که این مقدار پول دادم بابتش هیچ زمان پشیمون نمیشم
انشاءلله که بقیه دوستان هم بتونند این دستگاه را تهیه کنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or