راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

حواستون باشه تو سايت ديگهاي رفته بودم تو تاپيكها ديدم ظاهرا يكي از بچه ها گفته اقا تكوچ و...
اين كارا رو نكنيد يه سوال از اقا طاهر ترانسفور ماتور كه گذاشتي چند ساعت ميتونيد بازي كنيد؟
سلام.
اولا تکاوچ دوما لطف کن توضیح بده تو اون سایت ها چی گفتن؟؟
پشت سر اقای تکاوچ حرف زدن:mad:

خوب الان طرف میگه من یاده MGS4 میوفتم
redcard.gif

خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی جالبه
طرف اینجوری میگه
اون هم مدیر مبحث بعد من چیزی که کاملا معلومه رو میگم کارت قرمز می گیرم
مگه چی گفتم؟
مگه دروغه؟ MGS بازییه که توش پر از مسائلیه که با شئونات اسلام مغایرت نداره

بعدش هم باز هم دروغ نگفتم گفتم این بازی رو بازی کنی بهتره

بابا بیایید یه راست بگید گمشو از سایت بیرون دیگه

-------------

بگزریم آقا من میخوام سیستم رو آپگرید کنم نمیدونم 360 یا سیستم؟

جایی رو میشناسید قسطی 360 بفروشه؟

آقا تکاوچ میفروشه؟

مگه دروغه؟ Mgs بازییه که توش پر از مسائلیه که با شئونات اسلام مغایرت نداره
دقیقا همین طوریه، این Mgs رو نباید بزارن تو ایران پخش بشه!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
آقا جون بچتون از این کارت ها به من ندید، من نمیدونم چرا همه ی پست هام اینطوریه:(

جواب اقا طاهر در مورد oblivion:
حق با شماست ولی امیدوارم نسخه ی pal هم به دستشون برسه البته من که زنگ زدم گفتن احتمال اوردن نسخه ی پالش زیاده بعد من بازی blazing angels و farcry و hitman:blood money رو پیشنهاد کردم چون region free کامل هست ایشون هم گفتن احتمال اوردن farcry و blazing angels خیلی زیاده ولی hitman نه.
جواب نوماد جان در مورد بازی:
من الان 3 تا بازی دارم ridge racer , callof duty 2 و prey
rige racer فوق الاده بازی باحال و قشنگیه گرافیکش هم فوق الاده بالا تازه تعداد ماشینها زیاد و با تنوع است و از شوک هم خیلی خوب استفاده شده البته نه به اندازه ی call ;) مثلا وقتی میری رو دست انداز واقعا احساس میکنی تو هم رو دست اندازی:) دسته میره بالا میاد پایین نمیودونم چه جوری بگم ولی دسته 360 خیلی خیلی باحاله اگر هم بازی call رو قبلا رو pc نکردین حتما پیشنهاد میکنم ولی با اینکه من تو pc تا اخرش رفتم میگم رو 360 یه چیزه دیگست
بازیهای fps در 360 بسیار راحتند فعلا هم من دیگه تا اومدن oblivion و ghost recon بازی نمیگیرم.
جواب اون اقا در مورد ps3:
منتظر ps3 وایسادن جز وقت طلفی سود دیگه ای نداره یه سال میخوای صبر کنی که دسته ای بگیری که شوک نداره و مال سال 1996 است من نمیدونم با این دسته ها شما چه جوری بازی میکنین تازه تو e3 بازدید کنندگان از این شکایت داشتند که دسته مثل کاه سبکه و نمیشه بازی کرد به علاوه مسئله ی bluray طرف دیگه ی قضیه است تو سنت چقدره که میخوای اینقدر وایسا الان برو 360 بخر و نسل بعد رو تجربه کن وقتی کوجیما خالق mgs اومد غرفه ی مایکروسافت gears of war بازی کرد و به clify.b تبریک گفت دیگه جای سوالی باقی نمونده اگه الان هم ps3 بود من 360 میخریدم

سلام این اولین پستمه.
من 3 ماهه که 360 خریدم ولی ناراضیم.
چون:
1. آداپتورش بعد از یک ماه سوخت.
2. هاردش جای 20 گیگ 13 گیگه.
3. کارت live رو از روش برداشته بودن.
4. مشکل سخت افزاری داشت.
(ولی جعبه اش باز نشده بود.)
--------------------------------------------
دستگاه من ntsc/j است و درایوش hitachi
تو همین هفته می خوام ببرم آقا تکاوچ گل برام تبدیلش کنه.
--------------------------------------------
از شما خواهش دارم لیست تمام بازی های region free رو بهم بدین.
من دو تا بازی هم دارم:
1.NEED FOR SPEED:MOST WANTED
2.FIFA06:ROAD TO FIFA WORLD CUP
دو تاش رو روی هم می دم: 70
اگه کسی خواست برام PM بده.
---------------------------------------
حالا توضیحات کنسول که تو کل این 136 صفحه بهش اشاره ای نشده.
دسته ها هر کدام (بی سیم) 150 گرم +دو عدد باتری 50 گرمه
زیر دسته بیسیم تجهیزات جانبی نصب می شود از جمله:
هدفون و کیبورد مخصوص چت.
امیدوارم لذت برده باشید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p

کسی می دونه یک اسپیکر 5.1 آنالوگ رو چطوری به 360 وصل می کنند.
آیا دستگاهی لازمه؟
قیمتش چنده؟
از کجا می شه گیر آورد؟
با تشکر.............................................
--------------------------------------
باز هم سلام.
وقتی 360 رو به کامپیوتر وصل می کنم ، پایین DESKTOP قسمتی که TRAY ICON ها رو نشون می ده می نویسه: limited!!
باید چکار کنم یکی راهنمایی کنه .
در ضمن هم از مایکروسافت فایل 80 مگابایتی رو گرفتم و هم 20 مگابایتی رو ولی توی هردوتاش این طوریه.
خواهش می کنم.....
--------------------------------------
جایی رو سراغ دارید که تو هارد 360 فیلم و آهنگ بریزن؟
اگه سراغ دارید به من هم بگید.
-------------------------------------
بازم سلام همین طور که می بینید سوالای زیادی دارم و کسی نیست که جواب بده.
یک سوال دیگه:
360 رو چطوری باز می کنند؟ من که فقط تونستم face plate و برچسب مایکرو سافت رو بکنم.
خواهشمندم...

Last edited by a moderator:
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی جالبه
طرف اینجوری میگه
اون هم مدیر مبحث بعد من چیزی که کاملا معلومه رو میگم کارت قرمز می گیرم
مگه چی گفتم؟
مگه دروغه؟ MGS بازییه که توش پر از مسائلیه که با شئونات اسلام مغایرت نداره

بعدش هم باز هم دروغ نگفتم گفتم این بازی رو بازی کنی بهتره

بابا بیایید یه راست بگید گمشو از سایت بیرون دیگه

-------------

بگزریم آقا من میخوام سیستم رو آپگرید کنم نمیدونم 360 یا سیستم؟

جایی رو میشناسید قسطی 360 بفروشه؟

آقا تکاوچ میفروشه؟

زمانی که پستی از شما به عنوان تخلف ثبت شود یک پیغام خصوصی (PM) که حاوی اطلاعاتی از قبیل دلیل تخلف،ادرس تاپیک،ثبت شده توسط کدام مدیر برای شما ارسال می شود.در صورت داشتن هر گونه اعتراضی نسبت به کار انجام شده تنها و تنها از طریق PM با مدیر مربوطه تماس حاصل کنید .به هیچ عنوان در تاپیک های عمومی سایت چنین مشکلاتی را مطرح نکنید.در صورت مشاهده دسترسی کاربر از انجمن ها قطع خواهد شد.
همنطور که میبینید قبلا در این باره توضیح داده بودم
دسترسی کاربر خاصی به مدت 3 روز از انجمن ها قطع شد و در صورت تکرار برای همیشه.

پیگیری فقط از طریق پیغام خصوصی

برای وصل کردم اسپیکرهای آنالوگ کامپیوتر به 360 احتیاج به دستگاهی دارید بنام Decoder که بتونید این دستگاه رو با یک کابل Optical به 360 وصل کنید و بعد اسپیکرهای کامپیوتر رو به این دستگاه وصل کنید که با این کار صدای 5.1 دالبی از 360 میگیرید که فوق العاده هم حال میده :cheesygri
من چند وقت پیش یکی از همین Decoderها رو از یکی از بچه ها دست دوم گرفتم 80 هزار تومن و وصل کردم به PS2 که البته الان وصلش کردم به 360.
در مورد وصل کردن 360 به کامپیوتر هم من اینکار رو انجام دادم و تنظیم خاصی نیاز نداره !
فقط باید کارت شبکه کامپیوتر شما IP داشته باشه و 360 رو هم تنظیم کنید و بعد برنامه رو روی PC نصب کنید که خودش 360 رو شناسایی مبکنه و به این وسیله میتونید آهنگها و ... رو که روی کامپیوتر دارید از طریق 360 اجرا کنید.
جایی هم وجود نداره که روی هارد 360 چیزی بریزن ، شما اگر بخوای میتونی Audio CD بذاری تو 360 و بعد Rip کنی رو هارد 360.

من به تازگی خوشبختانه این سایتو پیدا کردم اینم اولین پستمه
دوست دارم یه جوون مرد مثل این آقا طاهر پیدا بشه منو راهنمایی کنه که نرم کل 136 صفحه رو بخونم من یه 360 پریمیوم دارم ولی اگر واقعا میشه کپیخورش کرد راهنمایی کنید این مواردم صادقانه بگید:
1 . این کپیخور کردن برای 360 ضرر داره یا نه؟
2 . بازیهای کپی رو از کجا و چند باید خرید؟
3 . این کپیخور کردن برای تمامه بازیهاست؟ محدودیت نداره؟
4 . اگر برای دستگاه مشگلی به واسطه کپیخور شدن پیش بیاد کی جواب میده؟
5 . من دستگام رو برام از اونور آوردن اینجا لوازم جانبی رو چه جوری میشه گیر آورد؟

مرسی که این پست منو خوندید زودی جواب بدید:love:
منتظرما:p

سلام دوست من خوش اومدی
ببین دستگاه کپی خور شده ولی نه با مد چیپ یعنی به صورت فریم ور
تونستن کپی خورش کنن روش فریم ور روشی هست که فقط و فقط با ریختن یه سری کد از کامپیوتر دستگاه میتونه بازی های کپی رو اجرا کنه
فرقش با مدچیپ این هست که ریجیون فری نیست یعنی بازی های کپی دستگاه ntsc /uc فقط به همون دستگاه میخوره و نمیتونی روی pal اجراشون کنی(البته استثناهاییم وجود داره)
ریختن این کدها یا همون تغیر فریم ور دستگاه ضرری نداره
یعنی تا وقتی مد چیپ نیومده (که به این زودیا نمیاد) میتونه برات بازی کپی رو اجرا کنه
ولی وقتی مدچیپ اومد برای نصب مدچیپ باید دستگاه رو به حالت اول برگردونی
که اینکارم به راحتی انجام پذیره (یه back up از برنامه دستگاهت میگیرن و وقتی خواستی از اون برا باز گردوندن به حالت اول استفاده میکنن یعنی دستگاه میشه مثه روز اول)
و اما کسی که این کارو میکنه :
یه پسر خوش اخلاق به نام تکاوچ هستش که شمارشم اینه
66717132
بازی ها رو هم فعلا یه سری رو داره که به مرور داره تکمیل میشه قیمت بازی ها هم دونه ای 10 تومن هستش لیست بازی ها رو هم اقا طاهر تو صفحه قبل نوشتنن
تهیه لوازم جانبی رو هم اکثرا اقا تکاوچ میتونه تهیه کنه

اگه از اینم ترس داری که دستگاهت به حالت اول برنگرده این اطمینان و بهت میدم که اکثر بچه های این سایت از این روش استفاده کرده ( اگه روش بدی بود هیچوقت دنبالش نمیرفتیم در ضمن خود اقا تکاوچ باهاش حرف بزنی بیشتر راهنماییت میکنه)

آقا ما هم دیروز دادیم آقا تکاوچ دستگاه رو کپی خور کرد.

یه خبر خوب هم برای اونایی که دستگاه پال دارن:

دیروز تو پایتخت بودم.تا دلتون بخواد بازی های اورجینال پال ریخته بود.البته این خبر خوبم نبود.
و اما خبر...
تو پایتخت، مغازه ی پرشیا گفت که تا یکی دو هفته ی دیگه بازی های کپی 360 از مالزی سرازیر میشه.اینطوری هم که معلومه چون دستگاهها
ریجیون فری نشده همه نوع بازی با همه نوع ورژن قراره بیاد.:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or