راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا طاهر
من یادم رفت سی دی خام ببرم تا به اصطلاح بکاپ دستگاهمو از آقا تکاوچ بگیرم و چون راهم هم دوره شاید دیگه نتونم برم پیششون(البته فعلا).من می تونم مطمئن باشم که برای دستگاه اقا تکاوچ اتفاقی نمیفته و بکاپ ها از بین نرود؟؟؟:confused:

سلام به همه دوستان من اولین بار هستش که به این تاپیک اومدم و تمام صفحات این تاپیک رو مطالعه کردم فقط میخواستم آدرسی به شما در باره مد چیپ بدم که در بارش مطالعه کنید و ببینید که خودشون گفتن مد چیپ کاملا حقیقی که برای هردو درایو Samsung و Hitachi_LG ساخته شده در ضمن در روز های آینده تمام صفحاتش رو ترچمه میکنم و در ضمن قیمتش 40 دلار هستش باز هم میگم باید بیشتر مطالعه کرد
آدرس سایت http://www.team-underdog.com/home.html
در ضمن تمام صفحاتشو مطالعه کنید حتی نحوه نصبش رو هم توضیح داده شده
موفق باشید

برای وصل کردم اسپیکرهای آنالوگ کامپیوتر به 360 احتیاج به دستگاهی دارید بنام Decoder که بتونید این دستگاه رو با یک کابل Optical به 360 وصل کنید و بعد اسپیکرهای کامپیوتر رو به این دستگاه وصل کنید که با این کار صدای 5.1 دالبی از 360 میگیرید که فوق العاده هم حال میده :cheesygri
من چند وقت پیش یکی از همین Decoderها رو از یکی از بچه ها دست دوم گرفتم 80 هزار تومن و وصل کردم به PS2 که البته الان وصلش کردم به 360.
در مورد وصل کردن 360 به کامپیوتر هم من اینکار رو انجام دادم و تنظیم خاصی نیاز نداره !
فقط باید کارت شبکه کامپیوتر شما IP داشته باشه و 360 رو هم تنظیم کنید و بعد برنامه رو روی PC نصب کنید که خودش 360 رو شناسایی مبکنه و به این وسیله میتونید آهنگها و ... رو که روی کامپیوتر دارید از طریق 360 اجرا کنید.
جایی هم وجود نداره که روی هارد 360 چیزی بریزن ، شما اگر بخوای میتونی Audio CD بذاری تو 360 و بعد Rip کنی رو هارد 360.
اقا طاهر ميشه بگي mp3 و عکس رو چطوري از روي سيدي ميشه روي هارد ريخت البته تو جواب يکي از بچه ها گفتيrip کنه تو هارد اما من دو هفته اي که ۳۶۰ گرفتم هر کاري کردم نتونستم اگه ميشه دقيق توضيح بده چه کار بايد بکنم حداقل ما که پول داديم هارد گرفتيم استفاده ازش بکنيم راستي من وقتي که ۳۶۰ رو از طريق کابل شبکه به کامپيوتر وصل کردم و وارد برنامه windows media connect شدم زماني که برنامه داشت autorizing ميکرد پيغام داد که يا کابل شبکه وصل نيست يا کنسول خاموشه يعني اشکال از چيه راستي ميشه از طريق port usb اونو به کامپيوتر وصل کنم البته چون شما گفتي اين کارو انجام دادي از شما پرسيدم

آقا طاهر
من یادم رفت سی دی خام ببرم تا به اصطلاح بکاپ دستگاهمو از آقا تکاوچ بگیرم و چون راهم هم دوره شاید دیگه نتونم برم پیششون(البته فعلا).من می تونم مطمئن باشم که برای دستگاه اقا تکاوچ اتفاقی نمیفته و بکاپ ها از بین نرود؟؟؟:confused:

دوست عزيز نگران نباشيد، آقا تكاوچ از فرمورها چند جا Backup ميگيره كه يه وقت خدايي نكرده هيچ كدوم از بين نرن !

اقا طاهر ميشه بگي mp3 و عکس رو چطوري از روي سيدي ميشه روي هارد ريخت البته تو جواب يکي از بچه ها گفتيrip کنه تو هارد اما من دو هفته اي که ۳۶۰ گرفتم هر کاري کردم نتونستم اگه ميشه دقيق توضيح بده چه کار بايد بکنم حداقل ما که پول داديم هارد گرفتيم استفاده ازش بکنيم راستي من وقتي که ۳۶۰ رو از طريق کابل شبکه به کامپيوتر وصل کردم و وارد برنامه windows media connect شدم زماني که برنامه داشت autorizing ميکرد پيغام داد که يا کابل شبکه وصل نيست يا کنسول خاموشه يعني اشکال از چيه راستي ميشه از طريق port usb اونو به کامپيوتر وصل کنم البته چون شما گفتي اين کارو انجام دادي از شما پرسيدم
دوست عزيز من گفتم Audio CD بذاريد تو كنسول و بعد Rip‌ كنيد، نميتونيد MP3 رو مستقيماً بريزيد روي هارد دستگاه (البته فعلاً). در مورد وصل كردن كنسول به كامپيوتر هم فقط بايد از كارت شبكه استفاده كنيد ، بايد كارت شبكه كنسول رو تنظيم كنيد تا با كامپيوتر ارتباط برقرار كنه.

سلام به همه دوستان من اولین بار هستش که به این تاپیک اومدم و تمام صفحات این تاپیک رو مطالعه کردم فقط میخواستم آدرسی به شما در باره مد چیپ بدم که در بارش مطالعه کنید و ببینید که خودشون گفتن مد چیپ کاملا حقیقی که برای هردو درایو Samsung و Hitachi_LG ساخته شده در ضمن در روز های آینده تمام صفحاتش رو ترچمه میکنم و در ضمن قیمتش 40 دلار هستش باز هم میگم باید بیشتر مطالعه کرد
موفق باشید
اين چيپي كه شما آدرس سايتش رو داديد در حقيقت چيزي بجز همين فرمور هك شده نيست ، يعني نمي‌تونه كنسول رو Region Free كنه پس نصبش در حال حاضر كه فرمور وجود داره بي مورده !
به نقل از خود سايت مربوطه :
Q: Will your chip enable my XBox360 to boot games from other regions?
A: No, it only boots same region or region-free games.

x360+frimware+1 game ر.و اقا تكاوچ ميده 600
در مورد دسته هم من وايرلسش رو 60 تومن ديدم توي كنج.
اصلاح ميكنم :
XBOX360(پك كامل كه شامل يك دسته و بقيه لوازم هست)+كپي خور كردن+يك بازي كپي = 590 هزار تومان (البته الان آقا تكاوچ فعلاً كنسول موجود نداره)

موفق باشید

دوست عزیز آقا طاهر توضیح کامل داد
من یه نکته کوچیک رو اشاره میکنم :

دوست عزیز گره ای که با دست باز میشه رو هیچکس با دندان باز نمیکنه؟
منظورم اینه که وقتی میشه با نرم افزار کاری رو انجام داد چرا از سخت افزار
استفاده کنید که بالاجبار نیاز به اتصالات هم پیدا بشه؟

پس دوست عزیز تا اومدن مود چیپ واقعی(اگر دوست داری) از فیرم ویر استفاده کن
وقتی هم مود چیپ رجیون فیری بیاد همه با هم میخریم

یعنی چی هاردش 13 گیگ جا داره مگه توش به جز hexic و چند تا theme چی توشه که 7 گیگ جا میگیره xbox dashboard یا windows ش که روی هارد نیست چون مدل من core توش xbox dashboard داره پس چرا مایکرو سافت اعلام کرد هاردش 20 گیگ.
تازه وقتی نشه رو هارد mp3 و عکس و dvd کپی کرد به چه درد میخوره؟یعنی 13 gig فقط واسه save بازی میخوام بدونم شما از هارد به جز سیو چه استفاده ای میکنید؟
اخه من برادرم دوشنبه داره میره دبی میخوام بگم هارد بیاره یا مموری اگه هارد فقط واسه سیو کردنه پس من مموری بگیرم بهتره لطفا راهنماییم کنید چی کار کنم؟در ضمن دبی از کجا باید بگیره ادرس نمایندگیش کجاست؟
اگه من الان هارد رو به عنوان accessories بگیرم توش 20 گیگه یا 13 گیگ؟
عینا جمله ی زیر رو تو کاتالگ دوم xbox 360 صفحه ی 6 نوشته:
becuse the xbox 360 system software uses
some of the memory from the hard drive
and memoryunite when installed less than
the stated memory is avaibale to the user
خوب این یعنی من هارد بخرم بهش وصل کنم 20 گیگ نیست
راستش من فکر میکنم کسی که هارد داره بازی واسش روون تر اجرا میشه نه از نظر کیفیتی منظورم اینهکه یه استارت اولیه از رو dvd میزنه بعد بقیه رو از تو هارد اجرا میکنه
حالا بگین من هارد بخرم یا مموری چون واقعا اسیر شدم نمیتونم سیو کنم البته کال 2 رو میتونم بازی کنم رمز میزنم همه مراحلش باز میشه
از کجای دبی هارد بخرم؟
یه چیز جالب من mp3 player رو به 360 وصل میکنم با usb شارش میشه

یه چیز دیگه ما امروز داریم میریم hdtv sumsong بگیریم اینا resolation چند باشه خوبه؟

یعنی hd با hd فرق داره؟

یعنی 13 gig فقط واسه save بازی میخوام بدونم شما از هارد به جز سیو چه استفاده ای میکنید؟
بهترین استفاده از هارد توی کنسولها فکر کنم همون ریختن آهنگ باشه.خودم توی XBOX 1 یه عالمه آهنگ ریختم و به جای آهنگهای Forza , PGR2 , GTA , ... به آهنگهای خودم گوش میدم.

اخه من برادرم دوشنبه داره میره دبی میخوام بگم هارد بیاره یا مموری اگه هارد فقط واسه سیو کردنه پس من مموری بگیرم بهتره لطفا راهنماییم کنید چی کار کنم؟
اگه برای سیو کردن خالی هم میخوای بهتره هارد بگیری چون مموری خیلی زود تموم میشه و مجبوری بازیهای قدیمیت رو حذف کنی ولی هارد یه عالمه استفاده های دیگه هم داره که یکیش همون ریختن آهنگ و گوش کردن بهش وسط خیلی از بازیها هست.در مورد XBOX 1 که میشد خود بازی و فیلم و ... هم توی هارد ریخت و احتمالآ توی XBOX 360 هم میشه این کار رو کرد.بعدش هم یه دفعه دیدی تقی به توقی خورد و تونستی بری از اینترنت فایلهای جدید و دموهای بازیها و ... رو داونلود کنی و بریزی روی هاردت.

راستش من فکر میکنم کسی که هارد داره بازی واسش روون تر اجرا میشه نه از نظر کیفیتی منظورم اینه که یه استارت اولیه از رو dvd میزنه بعد بقیه رو از تو هارد اجرا میکنه
دقیقآ منم همین فکر رو میکنم ولی نمیدونم این فکر چقدر علمی هست !؟! چون بازیهای XBOX 1 بیشترشون اولین بار یه لود خیلی طولانی دارن و از بار دوم به بعد که بازی رو توی دستگاه میزاری لودش نصف یا حتی کمتر میشه و Halo 1 رو اگه توی روز چند بار بازی کنی بعضی وقتا بدون لود میره توی مرحله !

حالا بگین من هارد بخرم یا مموری چون واقعا اسیر شدم نمیتونم سیو کنم البته کال 2 رو میتونم بازی کنم رمز میزنم همه مراحلش باز میشه
100 % هارد بخر. اگه مموری بخری همون طور که گفتم به مشکل کمبود جا میخوری و قیمت یه هارد 20 فکر نکنم فرق زیادی با مموریهای معمولی داشته باشه.شاید کمتر هم باشه !

یه چیز دیگه ما امروز داریم میریم hdtv sumsong بگیریم اینا resolation چند باشه خوبه؟

یعنی hd با hd فرق داره؟
این resolotion ها hd حساب میشن:
480p-720p-1080i-1080p
الان بهترین کیفیت 1080p هست که فقط ps3 اونو ساپورت میکنه:cool: ولی اگه برای 360 میخای 1080i عالیه.به نظر من حداقل 720p بگیر.

سلام دوستان من یک X360 ntsc/j Asia version دارم که بخاطر نیاز به پول قصده فروش دارم !
حدوده 2 ماه خریدم . فکر کنم بیشتر از 20 یا 25 ساعت باهاش بازی نکرده باشم !! کپی خور هم کردم پیشه آقا تکاوچ !! ولی به پولش احتیاج دارم !
X360 Pre Ntsc/j asia version
2 تا دسته که یکیش باسیم هست !
3 تا بازی ارجینال : Pgr3 , Fifa06 , Oblivion
کپی خور هم هست !
برقش هم 220 مستقیمه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or