اقا طاهر ميشه بگي mp3 و عکس رو چطوري از روي سيدي ميشه روي هارد ريخت البته تو جواب يکي از بچه ها گفتيrip کنه تو هارد اما من دو هفته اي که ۳۶۰ گرفتم هر کاري کردم نتونستم اگه ميشه دقيق توضيح بده چه کار بايد بکنم حداقل ما که پول داديم هارد گرفتيم استفاده ازش بکنيم راستي من وقتي که ۳۶۰ رو از طريق کابل شبکه به کامپيوتر وصل کردم و وارد برنامه windows media connect شدم زماني که برنامه داشت autorizing ميکرد پيغام داد که يا کابل شبکه وصل نيست يا کنسول خاموشه يعني اشکال از چيه راستي ميشه از طريق port usb اونو به کامپيوتر وصل کنم البته چون شما گفتي اين کارو انجام دادي از شما پرسيدمبرای وصل کردم اسپیکرهای آنالوگ کامپیوتر به 360 احتیاج به دستگاهی دارید بنام Decoder که بتونید این دستگاه رو با یک کابل Optical به 360 وصل کنید و بعد اسپیکرهای کامپیوتر رو به این دستگاه وصل کنید که با این کار صدای 5.1 دالبی از 360 میگیرید که فوق العاده هم حال میده :cheesygri
من چند وقت پیش یکی از همین Decoderها رو از یکی از بچه ها دست دوم گرفتم 80 هزار تومن و وصل کردم به PS2 که البته الان وصلش کردم به 360.
در مورد وصل کردن 360 به کامپیوتر هم من اینکار رو انجام دادم و تنظیم خاصی نیاز نداره !
فقط باید کارت شبکه کامپیوتر شما IP داشته باشه و 360 رو هم تنظیم کنید و بعد برنامه رو روی PC نصب کنید که خودش 360 رو شناسایی مبکنه و به این وسیله میتونید آهنگها و ... رو که روی کامپیوتر دارید از طریق 360 اجرا کنید.
جایی هم وجود نداره که روی هارد 360 چیزی بریزن ، شما اگر بخوای میتونی Audio CD بذاری تو 360 و بعد Rip کنی رو هارد 360.
آقا طاهر
من یادم رفت سی دی خام ببرم تا به اصطلاح بکاپ دستگاهمو از آقا تکاوچ بگیرم و چون راهم هم دوره شاید دیگه نتونم برم پیششون(البته فعلا).من می تونم مطمئن باشم که برای دستگاه اقا تکاوچ اتفاقی نمیفته و بکاپ ها از بین نرود؟؟؟:confused:
دوست عزيز من گفتم Audio CD بذاريد تو كنسول و بعد Rip كنيد، نميتونيد MP3 رو مستقيماً بريزيد روي هارد دستگاه (البته فعلاً). در مورد وصل كردن كنسول به كامپيوتر هم فقط بايد از كارت شبكه استفاده كنيد ، بايد كارت شبكه كنسول رو تنظيم كنيد تا با كامپيوتر ارتباط برقرار كنه.اقا طاهر ميشه بگي mp3 و عکس رو چطوري از روي سيدي ميشه روي هارد ريخت البته تو جواب يکي از بچه ها گفتيrip کنه تو هارد اما من دو هفته اي که ۳۶۰ گرفتم هر کاري کردم نتونستم اگه ميشه دقيق توضيح بده چه کار بايد بکنم حداقل ما که پول داديم هارد گرفتيم استفاده ازش بکنيم راستي من وقتي که ۳۶۰ رو از طريق کابل شبکه به کامپيوتر وصل کردم و وارد برنامه windows media connect شدم زماني که برنامه داشت autorizing ميکرد پيغام داد که يا کابل شبکه وصل نيست يا کنسول خاموشه يعني اشکال از چيه راستي ميشه از طريق port usb اونو به کامپيوتر وصل کنم البته چون شما گفتي اين کارو انجام دادي از شما پرسيدم
اين چيپي كه شما آدرس سايتش رو داديد در حقيقت چيزي بجز همين فرمور هك شده نيست ، يعني نميتونه كنسول رو Region Free كنه پس نصبش در حال حاضر كه فرمور وجود داره بي مورده !سلام به همه دوستان من اولین بار هستش که به این تاپیک اومدم و تمام صفحات این تاپیک رو مطالعه کردم فقط میخواستم آدرسی به شما در باره مد چیپ بدم که در بارش مطالعه کنید و ببینید که خودشون گفتن مد چیپ کاملا حقیقی که برای هردو درایو Samsung و Hitachi_LG ساخته شده در ضمن در روز های آینده تمام صفحاتش رو ترچمه میکنم و در ضمن قیمتش 40 دلار هستش باز هم میگم باید بیشتر مطالعه کرد
آدرس سایت http://www.team-underdog.com/home.html
در ضمن تمام صفحاتشو مطالعه کنید حتی نحوه نصبش رو هم توضیح داده شده
موفق باشید
اصلاح ميكنم :x360+frimware+1 game ر.و اقا تكاوچ ميده 600
در مورد دسته هم من وايرلسش رو 60 تومن ديدم توي كنج.
سلام به همه دوستان من اولین بار هستش که به این تاپیک اومدم و تمام صفحات این تاپیک رو مطالعه کردم فقط میخواستم آدرسی به شما در باره مد چیپ بدم که در بارش مطالعه کنید و ببینید که خودشون گفتن مد چیپ کاملا حقیقی که برای هردو درایو Samsung و Hitachi_LG ساخته شده در ضمن در روز های آینده تمام صفحاتش رو ترچمه میکنم و در ضمن قیمتش 40 دلار هستش باز هم میگم باید بیشتر مطالعه کرد
آدرس سایت http://www.team-underdog.com/home.html
در ضمن تمام صفحاتشو مطالعه کنید حتی نحوه نصبش رو هم توضیح داده شده
موفق باشید
بهترین استفاده از هارد توی کنسولها فکر کنم همون ریختن آهنگ باشه.خودم توی XBOX 1 یه عالمه آهنگ ریختم و به جای آهنگهای Forza , PGR2 , GTA , ... به آهنگهای خودم گوش میدم.یعنی 13 gig فقط واسه save بازی میخوام بدونم شما از هارد به جز سیو چه استفاده ای میکنید؟
اگه برای سیو کردن خالی هم میخوای بهتره هارد بگیری چون مموری خیلی زود تموم میشه و مجبوری بازیهای قدیمیت رو حذف کنی ولی هارد یه عالمه استفاده های دیگه هم داره که یکیش همون ریختن آهنگ و گوش کردن بهش وسط خیلی از بازیها هست.در مورد XBOX 1 که میشد خود بازی و فیلم و ... هم توی هارد ریخت و احتمالآ توی XBOX 360 هم میشه این کار رو کرد.بعدش هم یه دفعه دیدی تقی به توقی خورد و تونستی بری از اینترنت فایلهای جدید و دموهای بازیها و ... رو داونلود کنی و بریزی روی هاردت.اخه من برادرم دوشنبه داره میره دبی میخوام بگم هارد بیاره یا مموری اگه هارد فقط واسه سیو کردنه پس من مموری بگیرم بهتره لطفا راهنماییم کنید چی کار کنم؟
دقیقآ منم همین فکر رو میکنم ولی نمیدونم این فکر چقدر علمی هست !؟! چون بازیهای XBOX 1 بیشترشون اولین بار یه لود خیلی طولانی دارن و از بار دوم به بعد که بازی رو توی دستگاه میزاری لودش نصف یا حتی کمتر میشه و Halo 1 رو اگه توی روز چند بار بازی کنی بعضی وقتا بدون لود میره توی مرحله !راستش من فکر میکنم کسی که هارد داره بازی واسش روون تر اجرا میشه نه از نظر کیفیتی منظورم اینه که یه استارت اولیه از رو dvd میزنه بعد بقیه رو از تو هارد اجرا میکنه
100 % هارد بخر. اگه مموری بخری همون طور که گفتم به مشکل کمبود جا میخوری و قیمت یه هارد 20 فکر نکنم فرق زیادی با مموریهای معمولی داشته باشه.شاید کمتر هم باشه !حالا بگین من هارد بخرم یا مموری چون واقعا اسیر شدم نمیتونم سیو کنم البته کال 2 رو میتونم بازی کنم رمز میزنم همه مراحلش باز میشه