راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها واقعا نمیدونم منتظر PS3 بمونم یا اینکه X360 بگیرم ؟ از یه طرف فکر دسته های PS3 رو میکنم که چه حالی میده وقتی میتونی با حرکت دادن دسته بازی کنی و از یه طرف یاد Gears of War رو میکنم . از یه طرف هم فکر Tekken 6 , Devil May Cry 4 , Resident Evil 5 برای PS3 از سرم بیرون نمیره و از یک طرف هم یاد HALO 3 و Lost Planet میفتم . حالا شما فکر میکنید من چیکار کنم ؟ ;)
راستی اونایی که 360 دارند بازی های اول شخص رو میشه راحت بازی کرد ؟
در ضمن شنیدم یک IC برای X360 قراره بیاد ؟ شاید این فریم ور ها طاقت نیارند ؟
در ضمن Assassins Creed برای Xbox 360 هم میاد .
راستی مدل پرمیوم 360 با قیمت 490 تومان شماره تلفن : 66703848

در ضمن بازی ridge racer رو به همه پیشنهاد میکنم فوق العاده باحال و با گرافیکه
یه چیز در مورده شوک:من بازی call of duty رو با شک وبدون شک یه مرحلشو دوبار بازی کردم میتونم بگم شوک در call صد در صد تاثیر مستقیم به هیجانه بازی داره
هر تفنگ یه نوع شوک مخصوص به خود داره مثلا شوک tomason امریکایی نسبت به مسلسل المانی با توجه به اینکه قدرتش بیشتره شوکش هم بیشتره.همچنین با توجه به موقعیت تانک دسته یه نوع شوک میده من که با call of duty 2 خیلی حال کردم ولی تو prey شوک 1% هم تاثیر نداره
حالا که تعداد دوستانه 360 دار افزایش پیدا کرده بد نیست اینجا راجع به بازیهایی که انجام دادیم صحبت بشه. همونطور که تو اون تایپیک هم گفته شده 10 تومن هم مبلغی نیست که بشه هر هفته 2 تا دی وی دی خرید. هنوز هم گرونه و راهنمایی ها میتونه تو انتخاب بازی کمک کنه
:love:

بچه ها واقعا نمیدونم منتظر PS3 بمونم یا اینکه X360 بگیرم ؟ از یه طرف فکر دسته های PS3 رو میکنم که چه حالی میده وقتی میتونی با حرکت دادن دسته بازی کنی و از یه طرف یاد Gears of War رو میکنم . از یه طرف هم فکر Tekken 6 , Devil May Cry 4 , Resident Evil 5 برای PS3 از سرم بیرون نمیره و از یک طرف هم یاد HALO 3 و Lost Planet میفتم . حالا شما فکر میکنید من چیکار کنم ؟ ;)
در ضمن شنیدم یک IC برای X360 قراره بیاد ؟ شاید این فریم ور ها طاقت نیارند ؟

بچه ها واقعا نمیدونم منتظر PS3 بمونم یا اینکه X360 بگیرم ؟ از یه طرف فکر دسته های PS3 رو میکنم که چه حالی میده وقتی میتونی با حرکت دادن دسته بازی کنی

دسته های PS3 رو فقط میتونی تو بازیهای هواپیما یا ماشین استفاده کنی! پس یه دستگاه یه میلیونی رو واسه این قابلیت نمی خرن;)

از یه طرف یاد Gears of War رو میکنم

یاد Gears of war بیفت! هر وقت خواستی به PS3 فکر کنی قبلش به Gears فکر کن PS3 یادت میره:cheesygri

از یه طرف هم فکر Tekken 6 , Devil May Cry 4 , Resident Evil 5 برای PS3 از سرم بیرون نمیره

Resident Evil برای 360 هم میاد
DMC 4 رو هم 6 روز دندون رو جیگر بزاری به احتمال 99 درصد واسه 360 تایید میشه (چون قبلا گفته شده بود که بازی روی یک کنسول دیگه میاد)

Tekken 6 هم بیخیال:D جاش DOA4 رو بچسب گرافیکش Tekken رو قورت میده

از یک طرف هم یاد HALO 3 و Lost Planet میفتم

یاد Lost planet و Halo 3 هم بیفت! البته بعد از این که به Gears فکر کردی اگر به اینها فکر کنی ممکنه واست مشکل پیش بیاد چون یهو یاد PS3 میافتی حالت بد میشه

دسته که من با 360 بازی نکردم ولیآنالوگش دقت 10 برابر بهتر از PS2 دارن پس میشه چیزی مثل موس
از طرفی مایکروسافت تایید کرده که میخواد دسته ای برای 360 بسازه که بشه باهاش FPS بازی کرد و به شدت میخواد از استفاده موس و کیبرد جلوگیری کنه

دیگه بهتر:D

100 درصد J هست

دوستان تفاوت فریم ور با مدچیپ دقیقا چیه؟
اخه هر بازی ای که فکر شو کنین داره رو فریم ور جواب میده

تا اونجایی که من میدونم شاید تفاوت به این باشه که بازیای که در اینده میان
شاید با این فریم ور سازگاری نداشته باشن ولی اگه مدچیپ بیاد تموم بازیای
دستگاه تا روزی که براش ریلیز بشه بهش میخوره
دوستان شما چی فکر میکنین؟

نه نه مایکروسافت که نمیتونه فرمت دیسکهاشو یا فرمت قفل گزاریشو عوض کنه که!
فقط فرقش اینه که با چیپ میتونی هر بازیی از هر نقطه ی جهان رو روش بازی کنی ولی با فرمور فقط بازیهایی که به دستگاهت بخورن (از لحاظ منطقه);)

ببخشید من یه سوال داشتم جرا هر کی تو ایران 360 میگیره باید تبدیل برق هم بگیره؟
من الان تو انگلیس زندگی میکنم برق اینجا 230 هست برای اینجا هم تبدیل لازم داره؟

ببخشید من یه سوال داشتم جرا هر کی تو ایران 360 میگیره باید تبدیل برق هم بگیره؟
من الان تو انگلیس زندگی میکنم برق اینجا 230 هست برای اینجا هم تبدیل لازم داره؟

علتش اینه که برق آمریکا و ژاپن 110 ولت هست و باید یه تبدیل بگیری که برق خونه رو که 220 ولت هست توی دستگاه کاهش بده و به 110 برسونه

در مورد اونجا من شنیده بودم تو اروپا برق 220 هست!
به هر حال اگر از محل خودتون بگیرید (360 مخصوص فروش در انگلیس) احتیاجی به تبدیل نیست

يه نكته در مورد بازيهايي كه تكاوچ مياره بگم بد نيست.
شما كه مي گيد برو به تكاوچ بگو فلان بازي رو Region فلانش رو بياره ، مساله اي هم در اين مورد وجود داره اينه كه يه مواقعي هست كه نميشه اون بازي رو با Region‌مورد نظر به اين راحتيها پيدا كرد ! به همين خاطر در حال حاضر هر بازي با هر Regionي كه بياد بازم غنيمته ! در مورد Oblivion نسخه U هم همينطوره ، حالا يكي قولش رو داده به آقا تكاوچ كه بدستش برسونه اين نسخه رو ديگه تكاوچ كه نمي‌تونه اينو نگبره صبر كنه تا يه جا PAL پيدا بشه !

دسته که من با 360 بازی نکردم ولیآنالوگش دقت 10 برابر بهتر از PS2 دارن پس میشه چیزی مثل موس
از طرفی مایکروسافت تایید کرده که میخواد دسته ای برای 360 بسازه که بشه باهاش FPS بازی کرد و به شدت میخواد از استفاده موس و کیبرد جلوگیری کنه
هر دسته ای هم بسازه باز هم PC تو FPS جای خاص خودشو داره !
Resident Evil برای 360 هم میاد
DMC 4 رو هم 6 روز دندون رو جیگر بزاری به احتمال 99 درصد واسه 360 تایید میشه (چون قبلا گفته شده بود که بازی روی یک کنسول دیگه میاد)

Tekken 6 هم بیخیال جاش DOA4 رو بچسب گرافیکش Tekken رو قورت میده
خوب الان طرف میگه من یاده MGS4 میوفتم ! :)
DMC4 هم به نظره من ضعیفه احتمالش رو 360 بیاد.

در هرصورت دوست عزیز اگه الان X360 بخری ضرر نکردی ! اگه برات مقدوره پیشنهاد میکنم بگیر.

اگر میشه یکی محبت کنه یه باره دیگه لیست بازی های تکاوچ جان را بنویسه
بعدش هم من از کجا میتونم Ghost Recon :wf و Pgr 3 و Pdz نسخه ی Uc را تهیه کنم ؟
چون من COD 2 ، CONDEMNED ، PREY و NFS:MW را با گرافیک بالا روی PC بازی کردم به دردم نمیخوره
البته GHOST RECON هم همینطور ، ولی خوب نسخه ی X360 به کل فرق داره
و چند سر و گردن بالاتره

سلام
اقا، بچه ها محبت کنند هر مغازه ی تو تهران بازی های کپی 360 رو میفروشه بگن.من می خواستم برم پیش اقا تکاوچ کپی خور کنم ولی وقتی لیست بازی های آقا تکاوچ رو دیدم دوباره دودل شدم.چون بازی های پالش کم هست تازه اونایی هم که داره(مثل کال...) من میتونم با 2000تومن رو کامپیوتر بازی کنم.مثل گست ریکان هم نیستند که کامپیوترشون با 360شون فرق داشته باشه!

پس لطفا شماره تلفن های مغازه های دیگه هم که بازی میفروشند رو بدید...
ممنون

دوستان عزیز الان داشتم با آقا تکاوچ صحبت میکردم ، گفت که بازیهای Oblivion نسخه U و همینطور MotoGP 2006 بدستش رسیده ، که MotoGP به همه Regionها میخوره :cheesygri
الان کل بازیهایی که آقا نکاوچ داره اینا هستن :

Call Of Duty 2-U-P-J
Ridge Racer 6-U-P
Prey-P-U-J
FIFA 06 Road To FIFA World Cup-U
FIFA World Cup Germany 2006-J
Oblivion-J-U
PGR 3-J
Top Spin 2-J
Madden NFL 2006-U
Tomb Raider Legends-U-J-P
Dead Rising-U-J
Full Auto-P-U-J
MotoGP 2006-U-J-P

وب الان طرف میگه من یاده MGS4 میوفتم

خوب نباید به این فکر کرد:):D:cheesygri
آخه با شئونات اسلامی مغایرت داره:)
بعدش هم چرا پیرمرد بازی کنی
میری Gears رو بازی می کنی با آدم غبراق و سرحال!!!:cheesygri

حواستون باشه تو سايت ديگهاي رفته بودم تو تاپيكها ديدم ظاهرا يكي از بچه ها گفته اقا تكوچ و...
اين كارا رو نكنيد يه سوال از اقا طاهر ترانسفور ماتور كه گذاشتي چند ساعت ميتونيد بازي كنيد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or